Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 11 December, 10:52

Affärsvärlden - 04 maj 12 kl. 09:00

Sveriges dyraste villorVi har tagit fram en lista p Sveriges tio dyraste villor. Den dyraste villan ligger dock inte i Stockholm..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Sveriges dyraste, villor
Dagens PS - 02 dec 16 kl. 10:17

Här är Sveriges dyraste villor

Affärsvärlden har sammanställt de dyraste objekten som just nu ligger ute till försäljning. Bostadssajten booli.se har tagit fram listan på uppdrag av tidningen.

SvD - 22 aug 15 kl. 11:20

Sveriges tio dyraste villor just nu

Slott, herrgårdar och egna öar. Allt finns med när Booli.se listar Sveriges just nu tio dyraste villor till salu..

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 12:02

Sveriges dyraste villor

Booli har tagit fram de dyraste villorna som ligger ute till försäljning just nu. Kolla in miljonvillorna här..

Affärsvärlden - 25 nov 11 kl. 08:57

Här ligger årets dyraste villor

Affärsvärlden har i samarbete med booli.se tagit fram årets dyraste villaförsäljningar i Sverige..

DN - 25 nov 13 kl. 11:57

Årets dyraste villor

Fem år på raken har Sveriges dyraste villa återfunnits i Danderyd. Men efter en husaffär på 41,5 miljoner kronor i Saltsjö Duvnäs toppar nu Nacka listan..

Affärsvärlden - 26 feb 15 kl. 15:26

Storstädernas dyraste villor

På uppdrag av Affärsvärlden har booli.se tagit fram en lista över de fem dyraste villorna i Skåne, Stockholms och Västra Götalands län som ligger ute till försäljning just nu..

DI - 13 jun 15 kl. 11:06

Här finns Sveriges dyraste villor

För 9 miljoner kronor kan du få en villa i Danderyds kommun – eller 50 stycken i Västerbotten. Di.se har listan på Sveriges dyraste respektive billigaste villaområden..

DI - 22 aug 15 kl. 17:14

Sveriges dyraste villor

Sveriges dyraste villa just nu kostar 65 miljoner kronor, enligt en sammanställning från bostadssajten Booli. Köparen får då visserligen en egen ö, men måste vara beredd på att renovera..

NSD - 10 okt 15 kl. 05:00

De köpte årets dyraste villor

Vi har hela listan på Norrbottens dyraste småhus – kommun för kommun..

NT - 13 feb 16 kl. 11:00

LISTA: Årets dyraste villor i länet

Här är de tio dyraste villorna som har sålts i Östergötland under 2016, enligt uppgifter från Hemnet..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:37

Analys: Marknaden räknar med räntehöjning

USA:s centralbank Federal Reserve väntas enligt bedömare höja styrräntan vid det penningpolitiska besked som kommer onsdagen den 14 december..

Affärsvärlden - Igår: 14:46

Trentions ordförande tankar aktier

Mats Gabrielsson, Trentions ordförande, har via Bo Intressenter ökat sitt innehav i bolaget med 13.641 aktier, ett köp värt cirka 660.000 kronor.

Affärsvärlden - Igår: 15:01

Problembanken allt närmare kollaps

Den italienska krisbanken Monte dei Paschi di Siena står på randen till kollaps. Europeiska centralbankens tillsynsenhet har avvisat en begäran om förlängd tidsfrist för att dra in pengar till banken, skriver flera medier..

Affärsvärlden - Igår: 14:13

Peab får order från Norge

Peab har utsetts till totalentreprenör för bostadsprojektet Himmel & Hav i Tromsö i Norge. Kontraktet är värt 182 miljoner norska kronor och orderanmäls under det fjärde kvartalet 2016. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 14:02

ECB vill inte förlänga tidsfristen för Monte dei Paschi

ECB:s övervakande funktion har beslutat att inte ge den problemdrabbade italienska banken Monte dei Paschi respit för att kunna få till en kapitalinjektion på 5 miljarder euro och därmed förhindra framtvingade förluster för långivare till banken. Det rapporterar Reuters på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:53

Nu omfamnar Donald Trump etablissemanget

Donald Trumps presidentkampanj präglades av ­ekonomisk populism, grova attacker på finans­sektorn och glimrande löften till den vita arbetarklassen. Nu fyller han sin administration med veteraner från näringslivet, finanseliten och Washingtons lobbyistfirmor..

Affärsvärlden - Igår: 13:48

Astra Zeneca i samarbete med Eli Lilly

Astra Zeneca och Eli Lilly utvidgar sitt samarbete inom Alzheimers genom att gemensamt utveckla läkemedelskandidaten MEDI1814. Studier pågår för närvarande i fas-1 och uppges ha potential att förändra behandlingen för Alzheimers. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:40

Då kan Grekland återvända till obligationsmarknaden

Grekland kan komma att återvända till obligationsmarknaden innan stödprogrammet löper ut i augusti 2018. Det sade Klaus Regling, chef för den europeiska stabiliseringsfonden ESM, på fredagen enligt Financial Times..

Affärsvärlden - Igår: 13:38

Börsen vänder upp – fortsatt tungt för Fingerprint

Stockholmsbörsen letar sig uppåt och handlas efter lunchtid på fredagen i en hävdad tendens. Index vände därmed upp från en något negativ inledning av handelssessionen. Fingerprint fortsätter ned i spåren av torsdagens kapitalmarknadsdag.

Affärsvärlden - Igår: 13:05

Handelsbanken ökar i Alimak

Handelsbanken Fonder har ökat sitt innehav i bygghissbolaget Alimak till 5,2 procent av kapitalet och rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.