Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 30 November, 23:27

Affärsvärlden - 04 maj 12 kl. 09:00

Sveriges dyraste villorVi har tagit fram en lista p Sveriges tio dyraste villor. Den dyraste villan ligger dock inte i Stockholm..
Läs mer på Affärsvärlden


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Sveriges dyraste, villor
SvD - 22 aug 15 kl. 11:20

Sveriges tio dyraste villor just nu

Slott, herrgårdar och egna öar. Allt finns med när Booli.se listar Sveriges just nu tio dyraste villor till salu..

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 12:02

Sveriges dyraste villor

Booli har tagit fram de dyraste villorna som ligger ute till försäljning just nu. Kolla in miljonvillorna här..

Affärsvärlden - 25 nov 11 kl. 08:57

Här ligger årets dyraste villor

Affärsvärlden har i samarbete med booli.se tagit fram årets dyraste villaförsäljningar i Sverige..

DN - 25 nov 13 kl. 11:57

Årets dyraste villor

Fem år på raken har Sveriges dyraste villa återfunnits i Danderyd. Men efter en husaffär på 41,5 miljoner kronor i Saltsjö Duvnäs toppar nu Nacka listan..

Affärsvärlden - 26 feb 15 kl. 15:26

Storstädernas dyraste villor

På uppdrag av Affärsvärlden har booli.se tagit fram en lista över de fem dyraste villorna i Skåne, Stockholms och Västra Götalands län som ligger ute till försäljning just nu..

DI - 13 jun 15 kl. 11:06

Här finns Sveriges dyraste villor

För 9 miljoner kronor kan du få en villa i Danderyds kommun – eller 50 stycken i Västerbotten. Di.se har listan på Sveriges dyraste respektive billigaste villaområden..

DI - 22 aug 15 kl. 17:14

Sveriges dyraste villor

Sveriges dyraste villa just nu kostar 65 miljoner kronor, enligt en sammanställning från bostadssajten Booli. Köparen får då visserligen en egen ö, men måste vara beredd på att renovera..

NSD - 10 okt 15 kl. 05:00

De köpte årets dyraste villor

Vi har hela listan på Norrbottens dyraste småhus – kommun för kommun..

NSD - 05 jan 12 kl. 03:32

Tio i topp - de dyraste villorna i din kommun

Här är 2011 års dyraste villor - kommun för kommun. Allra mest pengar lade köpare på en villa i Luleå, men Pajala har gjort ett jätteryck, trots att kommunen saknar mäklare..

DI - 15 sep 13 kl. 09:06

Tio dyraste villorna till salu

Spännvidden är stor i topplistan över husmarknadens hetaste objekt just nu. Sveriges dyraste villor till salu går loss på mellan omkring 28 och, enligt uppgift, hela 100 miljoner kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Så gick börsen i november

Veckan började med optimistiska tongångar och hög omsättning på Stockholmsbörsen. Kursvinnare var ett bolag som handlades för första gången och ett annat som verkar vara på väg att lämna den svenska aktiemarknaden..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Operatörsjätte ryktas förbereda bud

Franska mobiloperatören Orange arbetar med rådgivare inför vad som kan komma att bli ett bud på eller samgående med Telecom Italia. Målet är att ta europeiska marknadsandelar. Det uppger insatta personer för Bloomberg..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

BNP-siffran lyfter kronan

En svensk BNP-tillväxt som var högre än vad marknaden hade räknat med under årets tredje kvartal fick på måndagen kronan att stärkas och de svenska statspappersräntorna att röra sig uppåt. Även i utlandet ökade räntorna något i linje med positiva Europabörser..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Wall Street runt nollan i inledningen

USA-börserna rörde sig måttligt på måndagen efter den förkortade handelsveckan till följd av Thanksgiving. Dagens statistikskörd kom in på den svaga sidan..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

HSBC tar bort ABB från topplista

Brittiska investmentbanken HSBC har valt att ta bort schweizisk-svenska ABB från sin lista "Europe Super Ten", enligt tyska Finanzen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Svagt lyft för hussiffror

Avtalade köp av befintliga hus steg med 0,2 procent i oktober jämfört med månaden innan. Analytiker hade räknat med en uppgång om 1,5 procent mellan månaderna..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

TV: Därför faller Ica-aktien

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Oväntat hårt fall för inköpschefsindex

Inköpschefsindex i Chicago sjönk till 48,7 i november från oreviderade 56,2 månaden innan. Marknaden hade räknat med en nivå om 54,0..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Petrobras ordförande avgår

Murilo Ferreira, ordförande för brasilianska oljejätten Petrobras, avsade sig under måndagen sitt uppdrag efter att ha varit ledig från det under två månader. Istället kommer han nu att helt fokusera på sin huvudsakliga syssla som vd för Vale..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Klartecken för EU:s bankunion

EU:s nya bankunion kan sjösättas enligt plan i januari, sedan tillräckligt många länder godkänt upplägget i tid. Måndag var sista dagen att ratificera överenskommelsen. Italien var det sista stora landet i eurozonen att göra det..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.