Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 30 August, 03:27

Affärsvärlden - 04 maj 12 kl. 09:00

Sveriges dyraste villorVi har tagit fram en lista p Sveriges tio dyraste villor. Den dyraste villan ligger dock inte i Stockholm..
Läs mer på Affärsvärlden


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges dyraste, villor
SvD - 22 aug 15 kl. 11:20

Sveriges tio dyraste villor just nu

Slott, herrgårdar och egna öar. Allt finns med när Booli.se listar Sveriges just nu tio dyraste villor till salu..

GT - 26 jan 14 kl. 17:18

LISTA: Här är dyraste lyxhusen – på din ort

GÖTEBORG. Nu finns det ett stort antal lyxiga villor och gårdar till salu i Västsverige. Den dyraste hittar du på Råö i Kungsbacka.

DN - 25 nov 13 kl. 11:57

Årets dyraste villor

Fem år på raken har Sveriges dyraste villa återfunnits i Danderyd. Men efter en husaffär på 41,5 miljoner kronor i Saltsjö Duvnäs toppar nu Nacka listan..

DI - 13 jun 15 kl. 11:06

Här finns Sveriges dyraste villor

För 9 miljoner kronor kan du få en villa i Danderyds kommun – eller 50 stycken i Västerbotten. Di.se har listan på Sveriges dyraste respektive billigaste villaområden..

DI - 22 aug 15 kl. 17:14

Sveriges dyraste villor

Sveriges dyraste villa just nu kostar 65 miljoner kronor, enligt en sammanställning från bostadssajten Booli. Köparen får då visserligen en egen ö, men måste vara beredd på att renovera..

DI - 30 maj 15 kl. 19:35

Här är årets dyraste bostäder

Köpsugna spekulanter med smak för rejäla bostadsytor i Stockholms närområde får vara beredda på att plocka fram stora plånboken. Hela nio av årets tio hittills dyraste villor har sålts i Stockholmsområdet..

Nya Wermlands Tidningen - 02 nov 12 kl. 07:55

Här finns dyraste adresserna i Värmland

De statistiskt sett dyraste gatuadresserna i Värmland finns på Råtorp, Lövnäs och Herrhagen i Karlstadsregionen. Allra högst priser betalas för villor på Råtorpsvägen. Det visar statistik från Fastighetsbyrån..

DI - 15 sep 13 kl. 09:06

Tio dyraste villorna till salu

Spännvidden är stor i topplistan över husmarknadens hetaste objekt just nu. Sveriges dyraste villor till salu går loss på mellan omkring 28 och, enligt uppgift, hela 100 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 26 feb 15 kl. 15:26

Storstädernas dyraste villor

På uppdrag av Affärsvärlden har booli.se tagit fram en lista över de fem dyraste villorna i Skåne, Stockholms och Västra Götalands län som ligger ute till försäljning just nu..

Expressen - 01 jan 14 kl. 11:00

De har Sveriges lyxigaste villor

I Danderyd, Lidingö och Nacka bor många av Sveriges rikaste personer. Medelpriset på villor i landets dyraste kommuner är över sex miljoner kronor. Men precis som bostadsmarknaden i övrigt går det trögt med försäljningen av lyxkåkar..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 16:00

Viktiga hålltider på börsen nästa vecka

Få koll på hålltiderna på börsen vecka 36..

Affärsvärlden - Igår: 15:42

Fed-ledamot: USA redo för räntehöjning

Nu öppnar en Fed-ledamot för en höjning av den amerikanska styrräntan i höst..

Affärsvärlden - Igår: 15:02

Sur inledning väntas på Wall Street

En stökig börsvecka lider mot sitt slut, och på den sista handelsdagen indikeras en start nedåt. Freeport-McMoRan står i fokus..

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Börsen vänder nedåt

Efter en svängig börsvecka har kurserna på Stockholmsbörsen visat upp en volatil utveckling under veckans sista handelsdag och handlas i skrivande stund lägre..

Affärsvärlden - Igår: 13:38

Minskad vinst för Consilium

Marinelektronikkoncernen Consilium redovisar ett resultat efter finansiella poster på 15 miljoner kronor (23) för det andra kvartalet 2015..

Affärsvärlden - Igår: 13:38

Meda utvärderar amerikansk verksamhet

Meda uppger i ett pressmeddelande att man utvärderar sin amerikanska verksamhet. Meddelandet kommer som ett svar på Bloombergs artikel i ämnet..

Affärsvärlden - Igår: 13:18

Sämre resultat för Candyking

Candykings volymer minskade under årets andra kvartal med 34,2 procent, främst beroende på att påsken till skillnad från vanligt inföll under årets första kvartal. Därtill förlorade bolaget en affär med Coop, framgår det av dagens rapport..

Affärsvärlden - Igår: 12:57

TV: Förvaltarens tre favoritaktier

Affärsvärlden - Igår: 12:36

Apple tappar musikchef

Ian Rogers, som är arkitekten bakom Apples strategi för onlineradio, har lämnat sin post två månader efter lanseringen av Beats1 radiotjänst. Det skriver Financial Times och hänvisar till källor med insyn i frågan..

Affärsvärlden - Igår: 12:11

Insider köper storpost i Lundin Mining

Köper aktier för kvarts miljon kronor..Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.