Dagen > Opinion

Saturday, 22 February, 01:34

Dagen - 12 apr 12 kl. 03:00

Deminger och Öholm hade behövts som mentorerFör nästa 30 år sen var jag ungdomspastor i pingstförsamlingen i Nybro. En helg ordnade missionsförsamlingen i Nybro en temadag. Evangelistnestorn Berthil Paulson tillsammans med Sigfrid Deminger och Björne Erixon inspirerade och talade om Guds rike. Jag minns inte mycket av allt som sades, men jag minns mitt möte med Berthil. När dagen var över hälsade han på mig, såg på mig med sin varma och intensiva blick.
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Öholm, Nybro, Berthil Paulson, Sigfrid Deminger, Björne Erixon, Guds, Berthil, Sigfrid Demingers, Siewert Öholms, Sverige, Siewert Öholm, Filadelfia Stockholm, Missionskyrkan, Siewert, Gunnar Hultman, Pingstförsamlingen, Gävle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demingeroch , Öholmhade , behövtssom , mentorer
SVT Debatt - 21 jan 14 kl. 06:00

Fadimes röst hade behövts i dag

HEDERSVÅLD I dag är det tolv år sedan Fadime Sahindal brutalt mördades av sin pappa. Jag har ibland undrat vad hon skulle ha gjort om hon hade fått leva. Hennes starka och viktiga röst hade behövts för alla förtryckta i dag.

Kristianstadsbladet - 25 aug 14 kl. 22:59

Balotelli hade behövts mot City

Mario Balotelli är klar för Liverpool. Den italienske anfallaren hade behövts på planen redan på måndagskvällen, när Liverpool förlorade på bortaplan mot Manchester City. Förra säsongens mästarlag vann med 3-1.

SvD - 25 aug 14 kl. 22:59

Balotelli hade behövts mot City

Mario Balotelli är klar för Liverpool. Den italienske anfallaren hade behövts på planen redan på måndagskvällen, när Liverpool förlorade på bortaplan mot Manchester City. Förra säsongens mästarlag vann med 3-1..

Sydsvenskan - 25 aug 14 kl. 23:43

Balotelli hade behövts mot City

Mario Balotelli är klar för Liverpool. Den italienske anfallaren hade behövts på planen redan på måndagskvällen, när Liverpool förlorade på bortaplan mot Manchester City. Förra säsongens mästarlag vann med 3–1..

SvD - 01 mar 16 kl. 21:00

Inga polisförstärkningar har behövts till följd av flyktingström

Polismyndigheten vill ha 3 300 fler anställda och 3,9 miljarder kronor i höjt anslag kommande tre år. Huvudskälet är den "ökade belastning" som migrantströmmarna till Sverige medför. Samtidigt har inga nationella förstärkningar hittills behövts till följd av flyktingmottagandet.

Expressen - 01 nov 16 kl. 14:27

Nobbar Zlatan-hjälp: "Har inte behövts..."

Janne Andersson öppnade först för möjligheten att rådfråga Zlatan Ibrahimovic om framtida motståndaren Paul Pogba. Men den svenske förbundskaptenen har inte ringt till Manchester. – Jag har inte tyckt att det har behövts, säger Andersson..

GöteborgsPosten - 21 jan 19 kl. 12:18

"Det hade behövts en målkamera"

Lions hade matchen borta mot Nittorp i tredje perioden. Då kom utvisningarna slag i slag – och man släppte in Nittorp i matchen. Lions tränare Mathias Gillerstedt är kritisk till domarinsatsen efter två, som han menar, felaktiga domslut.

Barometern - 06 jan 19 kl. 19:07

Boende i Alsjöholm behöver inte längre koka vatten

Den kokningsrekommendationen som de närmaste veckorna gällt i Alsjöholm har nu hävts. .

BT - 16 nov 15 kl. 14:45

"Inga signaler om att det behövts"

En brutal sexualsadistisk mördare eller en oskyldig hantverkare som blivit syndabock? Skaraborgs tingsrätt har efter rättegången om mordet på Lisa Holm fattat sitt beslut om den åtalade 35-åringen är skyldig eller inte..

Sydsvenskan - 08 aug 12 kl. 00:03

Blåbär på verket: Ett möte som aldrig borde ha behövts

Näringsminister Annie Lööf (C) samlade igår ett antal myndighetschefer för att förklara det här med skattepengar och representation. Det borde hon inte ha behövt göra..

Nerikes Allehanda - 23 okt 13 kl. 05:04

En party pooper hade behövts

I dag, onsdag, har Socialdemokraterna i Lindesberg kallat till ett extra medlemsmöte. Men redan på söndagen kom ett uttalande från styrelsen som säger att förtroendet för Arnold Bengtsson har ?brustit?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.