Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 02 June, 08:05

Västerbottens Folkblad - 06 apr 12 kl. 12:39

Olja fattade eldLYCKSELE En kastrull med olja p spisen fattade eld i en villa i Lycksele vid 12-tiden p frmiddagen. LYCKSELE En kastrull med olja p spisen fattade eld i en villa i Lycksele vid 12-tiden p frmiddagen. En person frskte slcka? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olja, fattade, eld
Dalarnas tidningar - 13 apr 11 kl. 10:30

Olja fattade eld inne på verkstad

[BORLÄNGE] Olja fattade eld inne på en verkstad på Gyllehemsvägen och orsakade stort larm nu på morgonen. Men personal på plats lyckades släcka branden själva..

NSD - 30 jan 15 kl. 20:25

Olja fattade eld på spis

Olja fattade eld på en spis i ett flerfamiljshus på Lundagårdsgatan i Boden..

Magazin24 - 05 jun 11 kl. 16:20

Olja fattade eld i kök

Räddningstjänst larmades på söndagseftermiddagen. Vid 16.15-tiden fick räddningstjänsten i Köping larm om en brand i ett kök på Skolvägen.

Magazin24 - 27 mar 11 kl. 16:11

Olja fattade eld i kök

Räddningstjänst larmades vid 16-tiden till en villa på Brattbergsvägen i Arboga. Enligt SOS Alarm hade olja antänts i köket i samband med matlagning. Mer inom kort.

Helsingborgs Dagblad - 15 okt 16 kl. 19:21

Brandkårsutryckning när olja fattade eld

Räddningstjänsten i Helsingborg fick strax innan klockan sex på lördagskvällen rycka ut till Sturegatan efter ett larm om en brand. Det var olja i en kastrull på en spis som hade börjat brinna. Enligt räddningstjänsten lyckades den aktuella hemmakocken släcka genom att lägga på ett lock, men då hade lägenheten redan fyllts med en hel del rök.

Nyheter 24 - 22 feb 11 kl. 15:45

Svenska skidstjärnorna nära döden - flygplanet fattade eld


De svenska längdloppsstjärorna befann sig på ett flygplan redo för take-off när en av motorerna fattade eld. TARTU. De svenska längdloppsstjärnorna skulle bege sig hem från Estland.

Expressen - 21 jul 14 kl. 13:26

Båt fattade eld under tankning i Saltjö-Boo

En segelbåt fattade eld i samband med tankning på en båtmack i Saltsjö-Boo. Personer ombord på båten knuffade ut den i sundet för att undvika att hela bensinmacken fattade eld. – Det hade kunnat gå väldigt illa, säger Eva Nilsson på Länskommunikationscentralen vid Stockholmspolisen..

Sydsvenskan - 05 okt 15 kl. 04:47

Barn körde bil som fattade eld

En tolvårig Malmöpojke fick tas om hand och föras till sina föräldrar efter att han i natt i hög hastighet kört upp en bil på en rondell, varefter den fattade eld.— Det var en polispatrull som observerade bilen vid Munkhättegatan i Malmö. Han körde fort och det var vingligt, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 15 kl. 04:47

Barn körde bil som fattade eld

En tolvårig Malmöpojke fick tas om hand och föras till sina föräldrar efter att han i natt i hög hastighet kört upp en bil på en rondell, varefter den fattade eld.— Det var en polispatrull som observerade bilen vid Munkhättegatan i Malmö. Han körde fort och det var vingligt, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl vid Skånepolisen, till TT.

Expressen - 07 jul 16 kl. 14:59

Bil fattade eld mitt på E16 nära Sandviken

En bil fattade strax före klockan 14.00 eld strax väster om Sandviken, Gävleborgs län. Enligt polisen ska det inte finnas någon misstanke om brott i samband med att bilen fattade eld.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.