Nyheter 24 > Nyheter

Thursday, 24 May, 02:17

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Här störtar de ner för ett 60 meter långt stup
Bogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat än bra. Lyckligtvis överlevde de båda förarna utan några större skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet på en lastbil som kört fast nära ett stup på söndagsförmiddagen gick allt annat än bra. När en bärgningsbil försöker dra loss lastbilen störtar i stället de båda fordonen ned för bergsväggen.?
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Videoextra, Nordlandleirfjorden, Per Einar Antonsen, VG Nett, John Kufås, Ove Brattbakk, Brattbakk, TV2

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VIDEOEXTRAHär , störtarde , nerför ett 60 , meter, långt stup
Nyheter 24 - 18 jun 12 kl. 16:21

VIDEOEXTRA: Sväljer en meter lång ballong utan att den går sönder


"Det är en del i det här tricket som sker två eller tre dagar efter jag svalt ballongen och som bara jag kan se." NEW YORK. Tänk dig att du har en vanlig vit avlång ballong på ungefär en meter.


Nyheter 24 - 23 maj 12 kl. 22:12

VIDEOEXTRA: Stuntmannen hoppar utan fallskärm


En stuntman har kommit in i historieböckerna efter att bli den första fallskärmshoppare att landa på ett säkert sätt utan att använda en fallskärm. OXFORDSHIRE. 42-årige Gary Connery hoppade cirka 800 meter från en helikopter iklädd endast en specialtillverkad "wing suit," och föll rakt ner i en samling av 18 600 flyttkartonger.

Nyheter 24 - 09 jun 12 kl. 15:59

VIDEOEXTRA: Ryska huliganer attackerade publikvärdar


VIDEOEXTRA. Under matchen mellan Tjeckien och Ryssland slog ett tjugotal ryska huliganer ner fyra polska publikvärdar. WROCLAW.

Nyheter 24 - 29 mar 12 kl. 15:24

VIDEOEXTRA: Här drunknar han i leran - räddas i sista sekund


En man var nära att bli levande begravd i lera. Det krävdes 40 brandmän och en timmes arbete för att kunna rädda mannen från den tjocka leran. ATLANTA.

Nyheter 24 - 13 jun 12 kl. 09:30

VIDEOEXTRA: Knuffas ner på spåret - och räddas


Dramatiska bilder från tunnelbanan i St Petersburg. Det är när en kvinna som arbetar med kollektivtrafiken i St Petersburg hamnar i en diskussion med en passagerare som han plötsligt knuffar till henne så hårt att hon faller handlöst ner på spåret. Detta med bara sekunder kvar tills tåget kommer in på perrongen.

Nyheter 24 - 10 apr 12 kl. 10:08

VIDEOEXTRA: 17 döda efter den hårda stormen i Argentina


Det kraftiga ovädret som drabbade Buenos Aires-området i Argentina under påskhelgen uppges vara det värsta på över hundra år. Enligt ministern Julio de Vido har stormen krävt 17 dödsoffer.  Hårda vindar, regn och hagel har knäckt tusentals träd och elstolpar.Se när staden hamnar i ett totalt mörker:I nyhetsinslaget kan man se den förödelse som stormen lämnat efter sig:

Nyheter 24 - 19 jul 13 kl. 21:30

Videoextra: Här räddar han valenNordkapare

I Nordamerika finns inte mer än ungefär 350 stycken nordkapare kvar och när fiskaren Adrian Colaprete såg att en av dessa hade fastnat i ett fiskenät strax utanför Virginias kust tvekade han aldrig. Colaprete hoppade i vattnet och tog med sig sin kniv - och sin videokamera.? Det var lite skrämmande till en början och riktigt trippigt, säger Colaprete.

Nyheter 24 - 23 mar 12 kl. 14:05

VIDEOEXTRA: Här kraschar helikoptern


En amatörvideo visar hur apachehelikotern störtdyker mot marken under en övning i de afghanska bergen. AFGHANISTAN. Under en militärövning i Sharana kraschar en apachehelikoter av modell AH-64 rakt ner i snötäcket.

Nyheter 24 - 24 maj 12 kl. 22:35

VIDEOEXTRA: Se fransmannens extremdyk


29-årige Guillaume Nery dyker till botten i världens djupaste pool utan dykutrustning. BRYSSEL. Poolen innehåller 2,5 miljoner liter av icke-klorerat källvatten, och används vanligen som träningsanläggning för sportdykare.

Nyheter 24 - 09 jun 12 kl. 20:56

VIDEOEXTRA: Simmande isbjörn krossar akvarieglaset


Med en stor smäll krossade den simmande björnen akvariumets tjocka glas. Det är ingen myt att björnar och isbjörnar är ett av världens starkaste djur. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.