Nyhetskanalen > Nyheter

Monday, 25 June, 12:20

Nyhetskanalen - 21 mar 12 kl. 12:40

Riksdagen antog lag om datalagringRiksdagen rstade som vntat ja till att genomfra direktivet om datalagring i Sverige med 233 rster fr, 41 rster emot och 19 nedlagda rster. Direktivet innebr att operatrer blir skyldiga att lagra uppgifter om telefoni, meddelandehantering och internettkomst i sex mnader.Rikskriminalpolisens chef Klas Friberg hvdar att direktivet, tvrt emot vad mnga fresprkare hvdat i debatten, gr det svrare fr polisen att komma t brottslingar. - Min uppfattning r att det frsmrar mjligheterna att bekmpa grova brott, sger Friberg till TT.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riksdagen, antog, lagom , datalagring
DN - 17 dec 15 kl. 11:29

Riksdagen antar lag om id-kontroller


Riksdagen antog lagen som ger regeringen rätt att införa id-kontroller på bussar, tåg och passagerarfartyg till Sverige. Röstsiffrorna blev 175 för och 39 mot..

Nyteknik - 21 mar 12 kl. 09:40

Riksdagen röstar om datalagring

I dag på förmiddagen håller riksdagen debatt kring det omdiskuterade Datalagringsdirektivet. Sverige riskerar böter om vi inte inför direktivet. Samtidigt är ändringar i direktivet på väg..

BT - 16 mar 11 kl. 10:33

Riksdagen för lag mot transfett

Riksdagen väntas i dag rösta igenom ett förslag om att lagstifta mot transfetter i mat. Förslaget stöds av oppositionspartierna och Sverigedemokraterna.
Tidigare har Sverige försökt få industrin att frivilligt minska de hälsofarliga fetterna.

NT - 02 aug 13 kl. 07:23

Ny lag 2014 hot mot Finspångs marknader

En ny lag, som riksdagen antog i maj, kan bli ett hot mot Finspångs många marknader nästa år. Lagen om kassaregister kan få många knallar att sluta..

UNT - 17 dec 15 kl. 14:01

Lag om ID-kontroller antagen

Riksdagen antog lagen som ger regeringen rätt att införa id-kontroller på bussar, tåg och passagerarfartyg till Sverige..

Dalarnas tidningar - 17 dec 15 kl. 13:59

Lag om ID-kontroller antagen

Riksdagen antog lagen som ger regeringen rätt att införa id-kontroller på bussar, tåg och passagerarfartyg till Sverige. Röstsiffrorna blev 175 för och 39 mot..

Expressen - 20 nov 13 kl. 16:21

Budgetramarna antagna av riksdagen

Riksdagen antog utgiftsramarna, utgiftstaken och beräkningarna för inkomsterna i regeringens förslag till budget för 2014..

SvD - 21 mar 12 kl. 10:06

I dag fattar riksdagen beslut om datalagring

SvD direktrapporterar från debatten..

Nyan - 10 maj 17 kl. 13:05

AT-läkarna i riksdagen

Ålands möjlighet att ta emot svenska AT-läkare kom upp vid tisdagen remissdebatt i riksdagen .
I september kom kallduschen: Ett nytt EU-direktiv skulle göra det omöjligt för svenska läkare att göra sin allmäntjänstgöring (AT) på Åland.

Efter omfattande lobbyarbete från åländskt håll vände det.

SvD - 11 jul 11 kl. 22:16

Israel antog lag mot politiska bojkotter

Blir förbjudet att uppmana till bojkott av landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.