Nyheter 24 > Nyheter

Tuesday, 11 August, 03:17

Nyheter 24 - 02 mar 12 kl. 15:31

En av tio är psykopat på Wall Street
En undersökning visar att flera börsmäklare har liknande egenskaper som psykopater har. Jounalisten Sherree DeCovny har sammanställt psykologers studier och allt visar på att den ekonomiska marknaden är en bra plattform för psykopater. DeCovnys teori är att en av tio anställda på Wall Street är psykopater.- En psykopat kan vara en perfekt kandidat som anställd inom ekonomibranschen. Yrken som VD, Manager och medarbetare passar deras destruktiva karaktär och gör den nästan osynlig, skiver DeCovny till CFA publications uppger The Huffington Post.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Wall Street, Sherree DeCovny, VD, DeCovny, CFA, The Huffington Post

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En av tioär , psykopat, Wall, Street
Dagens PS - 24 okt 17 kl. 13:20

Anställda miljonärer: ”Utklassar Wall Street”

De astronomiska summorna i bolagen får Wall Street att ”framstå som det nya låglöneträsket”, skriver Di:s Andreas Cervenka i en stor granskning. Medan de stora tech-giganternas grundare och toppchefer gjort sig kända för årslöner på symboliska 1 dollar tjänar de offantliga summor på olika aktie- och obligationsprogram. Det visar en granskning i Di där tidningens utsände i Silicon Valley, Andreas Cervenka, gått loss med miniräknaren i de största bolagens senaste årsredovisningar.

DI - 07 jan 14 kl. 21:01

Wall Street-filmerna du inte vill missa

På fredag är det Sverigepremiär för Martin Scorseses nya film The Wolf of Wall Street.Betygen från publiken pekar på att det är en av de bästa Wall Street-filmerna någonsin. Men kommer du ihåg de här tio klassikerna i genren?.

Dagens PS - 09 feb 18 kl. 06:35

Wall Street skakar – Asien följer efter

New York-börsen greps återigen av ångest på torsdagen med kraftiga börsfall som följd. Marknadsturbulensen bottnar i oro för stigande inflation och därmed stigande marknads- och centralbanksräntor, vilket i sin tur kan komma att påverka tillväxten i ekonomin. Detta har satt sin prägel på marknaden som under det senaste året sett börsen stiga rejält (S&P 500 upp 19 procent i fjol).

Dagens PS - 09 aug 19 kl. 15:46

Lotterivinst, Wall Street och dagens rapporter

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. 94-åring nära slänga vinstlott värd 60 miljoner
En man i Oregon köpte en lott till jackpottdragningen, och var precis på väg att slänga den när han upptäckte att han vunnit. Facebook riskerar smäll på flera miljarder dollar
Mark Zuckerbergs livsverk uppges ha missbrukat den nya tekniken med ansiktsigenkänning.

Dalarnas tidningar - 03 mar 11 kl. 09:03

Boston Power på Wall Street Journals tio i topp lista

[LUDVIKA] Grattis Ludvika om Cristina Lampe-Önneruds Boston Power bygger sin batterifabrik i Ludvika. Det är ett riktigt framtidsföretag. Boston Power hamnar på plats åtta i Wall Street Journals årliga rankning och tio i topplista på Clean Technologyföretag..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

WALL STREET: USA:s tio mest hatade företag

Sajten 24/7 Wall Street publicerar listan över USA:s tio mest hatade företag - som bland annat innehåller ett flygbolag, en elektronikkedja, ett nordiskt telekombolag, ett par banker och en "oväntad it-bjässe"..

Affärsvärlden - 14 dec 15 kl. 07:25

Tio strateger: Så går Wall Street 2016

Den amerikanska börsen har förutsättningar att klättra vidare. Tidskriften Barrons har frågat tio tunga strateger på Wall Street om hur börsen utvecklar sig nästa år och utfallet är positivt..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 18 kl. 22:10

Hög ränta skrämde upp Wall Street

Den höga räntan på den tioåriga amerikanska statsobligationen fick investerarna på Wall Street att darra på manschetterna på tisdagen. För en kort stund gick räntan på tioåringen över tre procent, högre än på fyra år, och marknaden såg framför sig höjd.

Sydsvenskan - 24 apr 18 kl. 22:10

Hög ränta skrämde upp Wall Street

Den höga räntan på den tioåriga amerikanska statsobligationen fick investerarna på Wall Street att darra på manschetterna på tisdagen. För en kort stund gick räntan på tioåringen över tre procent, högre än på fyra år, och marknaden såg framför sig höjd.

BT - 24 apr 18 kl. 22:10

Hög ränta skrämde upp Wall Street

Den höga räntan på den tioåriga amerikanska statsobligationen fick investerarna på Wall Street att darra på manschetterna på tisdagen. För en kort stund gick räntan på tioåringen över tre procent, högre än på fyra år, och marknaden såg framför sig höjd inflation och fördyrade omkostnader för företagen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.