Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 18 February, 22:15

Liknande nyheter

Taggar: En halv, miljon, herrelösa, hundari , krisens, spår
Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 14:58

Herrelösa hundar dödas inför Sotji-OSLiknande fall

Staden Sotji hade tidigare planer på att göra sig av med herrelösa hundar, men la ner dessa efter att ha fått stor kritik från djurrättsaktivister. Nu rensas dock lösa hundar återigen bort inför vinter-OS, skriver ABC News.Företagets ägare Alexei Sorokin berättar för ABC att han inte vet hur många hundar hans företag har dödat och vill heller inte berätta när de anlitades av Sotji.

YA - 09 sep 17 kl. 00:01

Hundar kostade halv miljon

Notan efter att polisen omhändertagit fyra hundar uppgick till nästan en halv miljon kronor. Efter en förlikning med polisen ska nu två kvinnor betala 270 000 kronor..

NT - 17 jun 12 kl. 12:06

Dödades av herrelösa hundar

En 89-årig man avled på söndagen av skador han fått efter att ha attackerats av herrelösa hundar i en park i Bulgariens huvudstad Sofia tidigare i veckan. Mannen påträffades i tisdags med allvarliga bitskador på benen..

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 10:23

Sotjis herrelösa hundar får tillfälligt boende – kan vara PR-kuppVinter-OS

Mycket har blivit omdiskuterat om det politiska klimatet och levnadsförhållandena i Sotji och Ryssland. Något som har hamnat i fokus är hur herrelösa hundar har avlivats av ett företag som staden har anlitat.– Låt oss kalla saker vid dess rätta namn.

Expressen - 13 feb 17 kl. 10:31

Herrelösa hundar dödas inför schlagern

Kiev vill visa sin bästa sida när världen samlas i staden för Eurovision Song Contest i maj. Enligt ukrainska medier så städas nu gatorna på herrelösa hundar - som dödas. – Hemlösa djur är resultatet av bristande respekt hos människor för de enskilda djurens värde och rättigheter, säger Camilla Björkbom, Djurens Rätts förbundsordförande..

DN - 17 jul 17 kl. 14:05

Historiska irrfärder med Sarajevos herrelösa hundar

Hur skapar man en gemensam identitet när alla frågor kläs i nationella termer? Författaren Aris Fioretos ger sig ut på irrfärder med Sarajevos herrelösa hundar – och möter historien var han än går..

Sydsvenskan - 08 nov 12 kl. 00:50

Halv miljon för beslagtagna djur

Länsstyrelsen tog deras katter och hundar. Polisen övertog ansvaret ? sålde en del och avlivade resten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Halv miljon i räkning för misskötta djur

Ett skånsk par, som har misskött sina 51 katter och två hundar så pass grovt att länsstyrelsen beslutade att omhänderta djuren, har fått en räkning på nästan en halv miljon kronor från polisen, skriver Sydsvenskan.Kostnaderna för att förvara djuren rusade snabbt iväg. Till det kom veterinärkostnader.

SmålandsPosten - 29 jan 16 kl. 07:07

Björn Elmgren: Herrelösa hundar kopplade visslingen

I Sverige har vi en ganska strikt syn på hur hundar ska hållas. De skall vara kopplade så ofta som möjligt. Finns det minsta risk att djuret över huvud taget skulle få för sig något så dumt som att skälla, så skall den helst förses med ”munkavle”..

NSD - 07 aug 17 kl. 13:00

Herrelösa hundar hittade hem igen

Två till synes ägarlösa hundar springer längs E10 i riktning mot Kiruna..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Malmö tappade en Michelinstjärna

Inga nya stjärnor till Skånes krogvärld detta år. Däremot försvann en..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Parallellcup kan förlänga karriären

André Myhrer: ”Det känns lockande.”.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Dansare koreograferar rosa föreställning

Dansaren Bambam Frost, som tidigare arbetat med bland andra Marina Abramovic, Erik Linghede och medverkat i musikalen Cabaret i Malmö, debuterar som koreograf. Föreställningen "So sorry" hämtar inspiration från Rihanna, MTV och internet enligt ett press.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Barn stals på sjukhus – är återfunnet

Ett nyfött barn har stulits från sin mamma på Huddinge sjukhus söder om Stockholm, skriver Aftonbladet. Barnet är nu återfunnet och är på väg tillbaka till sin mamma, skriver polisen på sin hemsida. Två personer har gripits..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Tågtrafiken stoppad vid Lunds central – obehöriga på spåren

Strax innan klockan 17 står tågtrafiken stilla vid Lunds central..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Bahoui klar för nederländsk klubb

Det blir ingen återkomst till AIK för Nabil Bahoui. Istället meddelar den nederländska klubben De Graafschap att mittfältaren ansluter på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut. Det finns dessutom en option om en förlängning ett extra år.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

En misshandlad på McDonald's vid Triangeln

Polisen har gripit en person som misstänks för misshandeln..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kritik efter att patient dog på akuten

En kvinna som led av återkommande tarmvred avled på akuten i Malmö – över fyra timmar efter att hon sökt sig dit. Nu kritiseras akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö av Inspektionen för vård och omsorg för att inte uppfylla god vård, ra.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ständigt mätande svår balansakt mellan välmående och press

”Tack vare träningen och siffror får jag bättre självförtroende.”.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Tusentals evakuerade efter nytt bombhot

Cirka 3 000 personer har evakuerats i Moskva i Ryssland efter att flera bombhot riktats mot förskolor, skolor, affärsbyggnader och köpcentrum på måndagen, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Interfax. En källa med insyn i polisutredningen säger till nyhet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.