Nyheter 24 > Inrikes

Monday, 25 June, 19:31

Nyheter 24 - 24 feb 12 kl. 21:57

Centern går emot beslut om datalagring
Regeringen har tillsammans med Socialdemokraterna kommit överens om att datalagring av e-post och mobilsamtal ska införas. En av de som ställer sig emot beslutet är centerpartisten Fredrick Federley. Den 1 maj ska EU:s regler om datalagring av e-post och mobilsamtal införas i Sverige. Det är ett beslut fattat av regeringspartierna och Socialdemokraterna. Beslutet kritiseras starkt av flera centerpartister som är osäkra på hur de ska rösta när omröstningen sker den 21 mars.?
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Fredrick Federley, EU, Sverige, Johan Linander, Ekot, Centern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centern, går, emot, beslutom , datalagring
Blekinge Läns tidning - 07 jun 16 kl. 12:30

Centern kritiskt till sent beslut om moduler

Överfulla Kyrkhults förskola kan utökas med moduler som ger 250-300 kvadratmeter mer yta. Om det enades kommunstyrelsens arbetsutskott, KSAU. Ett bra beslut som dröjt alldeles för länge, tycker Rolf Jönsson (C)..

Alliansfritt Sverige - 15 dec 12 kl. 14:21

Centern öppnar för fler sektskolor

SEKTVARNING. En utredare för Europarådet har i uppdrag att titta på hur barn drabbas av sekter. Självfallet är det ett mycket vällovligt initiativ.

Skånskan - 01 okt 16 kl. 06:00

Centern kräver snabba beslut

SVALÖV – Indragningen kan liknas vid en Berlinmur mellan Svalöv och Kävlinge. Någon liknande bild mellan kommuner finns ingen annanstans i Skåne.Lennart Pettersson, centerpartist i Svalöv är även han mycket kritisk till Skånetrafikens agerande och kräver även han att en busslinje trafikerar Teckomatorp och Kävlinge.

BT - 08 aug 12 kl. 22:14

Centern kastas ut efter samarbetssvårigheter - alliansen splittrad

Efter knappt halva mandatperioden väljer Moderaterna, Folkpartiet och Kristdemokraterna att gå vidare utan Centerpartiet. Bakgrunden är samarbetssvårigheter mellan partierna. ?

YLE - 27 mar 16 kl. 08:22

Sannfinländarna och Centern i hård tvist om utlokaliseringar

Sannfinländarna vill riva upp beslutet om två regionaliseringsprojekt som Centern har drivit igenom. Sannfinländarna vill lägga ner ARA, finansierings- och utvecklingscentralen för boende i Lahtis, och slå fast att huvudorten för läkemedelsverket Fimea är Helsingfors, inte Kuopio. Regionaliseringspartiet Centern har gått i taket.

YA - 12 jan 13 kl. 04:00

Centern som god pralin

Foto:
För ett par månader sedan handlade den svenska politiska debatten om riksdagspolitiker som skrek ?babbe? och ?

SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 06:43

Centern vill ha mera att säga till om

Kommunchefen ska inte ensam göra en utredning om neddragningar inför budgeten 2016. Centern kräver i stället en parlamentarisk arbetsgrupp där partierna får vara med. – Det är lättare att förankra viktiga beslut om partierna är med från början.

Skånskan - 26 apr 18 kl. 17:24

Beslut om gårdsförsäljning skjuts upp

Under torsdagen debatterades förslaget att tillåta gårdsförsäljning av alkohol.
De borgerliga partierna tillsammans med SD har majoritet för att rösta igenom förslaget.
I riksdagsdebatten varnade Hans Hoff (S) för konsekvenserna av ett sådant beslut, som i förlängningen, enligt S, MP och V skulle innebära ett avskaffande av Systembolagets monopol.

YLE - 16 aug 15 kl. 08:00

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.

YLE - 17 aug 15 kl. 13:18

”Centern godkänner ingen extremism”

I en Centerledd regering finns inte utrymme för extremism, säger nyvalda österbottniska riksdagsledamoten Antti Kurvinen (C). Det är ändå varje partis uppgift att hålla rent i eget hus, säger den 29-åriga Kauhavapolitikern. Att ytterhögern höjt sin profil på sistone är något som oroar Antti Kurvinen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.