BT > Nyheter

Thursday, 18 October, 02:21

BT - 23 feb 12 kl. 22:49

Fria larm försvinner - hätsk debatt i kommunfullmäktige: "Så dåligt"Politikerna gör en kovändning efter bara ett år. Trygghetslarmen avgiftsbeläggs igen.
? Det är så dåligt, tycker Anita Lomander (S) som skakade av ilska efter beslutet i kommunfullmäktige.
Larmen blev gratis i januari 2011 efter bifall från en enig politikerkår.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Anita Lomander, Alliansen, Markbygdspartiet, Rolf Hallberg, Lomander, Eivor Hellman Max, Sjöquist, Per-Olof Hermansson, Pellby, Hermansson, Karin Jageby, Henry Sandahl, MBP, Ann Iberius-Orrvik, Sverigedemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fria, larm, försvinner, hätsk, debatti , kommunfullmäktige, , dåligt

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök nära Östersund

En person är gripen misstänkt för ett grovt brott i ett samhälle utanför Östersund, uppger polisen. Enligt myndighetens webb utreder man brottet som försök till mord eller dråp. Polisen är i övrigt förtegen om händelsen.

BT - 1 timme sedan

Tekniker klara hos generalkonsuln

Ett antal rättsmedicinska tekniker har lämnat den saudiske generalkonsulns bostad i Istanbul, som de har undersökt med anledning av journalisten Jamal Khashoggis försvinnande, visar bilder från platsen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Peter Dezsö Ploderer

BT - 2 timmar sedan

"Orange is the new black" lägger ner

Tråkiga nyheter för "Orange is the new black"-fans. Den kommande säsong sju blir även seriens sista bekräftar skådespelarna i ett klipp på Twitter. Den amerikanske Netflix-serien började 2013 och är skapad av manusförfattaren och producenten Jenji Kohan.

BT - 2 timmar sedan

Gitarrspelandet ökar bland unga kvinnor

Gitarrvärlden har länge dominerats av män. Men nu tycks trenden vända - allt fler unga kvinnor spelar nämligen gitarr. Det visar en studie som det ikoniska gitarrmärket Fender tagit fram, rapporterar NME.

BT - 3 timmar sedan

TV: Här analyseras Viskan – på djupet

Viskan i centrum undersöks för första gången på djupet. Borås energi och miljö tar prover av bottensedimenten för att dokumentera näring och gifter. .

BT - 3 timmar sedan

Ebolaläget i Kongo-Kinshasa hotar bli värre

Världshälsoorganisationen (WHO) varnar för att det är stor risk att ebolasituationen i Kongo-Kinshasa förvärras om inte insatserna för att motverka utbredningen av blödarsjukdomen ökas.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Sex av tio har konto på spelsajt

Nästan sex av tio vuxna svenskar (18-74 år) har ett konto registrerat hos minst ett spelbolag, vilket är en ökning med tolv procent jämfört med förra året. Det visar en analys som företaget Mediavision har gjort, rapporterar Sveriges Radio.(TT).

BT - 3 timmar sedan

FLASH:Bakslag för brexitmöte

Det blir inget EU-toppmöte om brexit i november - om inte chefsförhandlaren når betydande framsteg i förhandlingarna, enligt Reuters.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Elfsborg mästare efter förlängning

Elfsborg vann DM för juniorer. Men det krävdes förlängning i finalen borta mot Skövde AIK. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.