BT > Nyheter

Friday, 14 December, 13:01

Liknande nyheter

Taggar: Fria, larm, försvinner, hätsk, debatti , kommunfullmäktige, , dåligt

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Regeringskritisk tidning läggs ned

Den regeringskritiska tidningen El Nacional i Venezuela läggs ned. Politiska påtryckningar och en ekonomisk kris gör det omöjligt att fortsätta utgivningen, enligt tidningens styrelseordförande.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Uefa straffar Milan för dålig lönsamhet

Milan är inget lönsamt fotbollsföretag. Europeiska fotbollsförbundet Uefa har därför bestämt att straffa den italienska klubben enligt reglerna om finansiellt fairplay.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Cohen: Trump beordrade utbetalningar

USA:s president Donald Trump fattade personligen beslut om utbetalningarna till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016 - och kände till att detta inte var enligt reglerna. Det säger Trumps före detta advokat Michael Cohen i en intervju med ABC News.(TT).

BT - 1 timme sedan

Halmstad samarbetar med FC Köpenhamn

Halmstad tar hjälp av FC Köpenhamn för att ta sig tillbaka till allsvenskan i fotboll. Klubbarna har inlett ett samarbete. - Det här ger oss helt andra muskler och möjligheter än tidigare, säger klubbchefen Tony Karlsson till Hallandsposten.

BT - 1 timme sedan

Ryssland höjer styrräntan

Den ryska centralbanken väljer att höja styrräntan med 25 punkter till 7,75 procent. Centralbanken meddelar i ett uttalande att höjningen är proaktiv och ska minska risken för att inflationen förankras på en nivå som ligger över centralbankens mål.(TT).

BT - 1 timme sedan

HM väntas öka sin försäljning

På måndag presenterar klädjätten HM försäljningsrapporten för fjärde kvartalet. Då väntas också positiva siffror, i alla fall enligt analytikerna.(TT).

BT - 1 timme sedan

Gratis entré - hela säsongen

Göteborg kom tvåa i damallsvenskan och trea i publikligan. Nästa år hoppas fotbollsklubben på ännu fler åskådare - för det blir gratis entré hela säsongen.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Uppgifter: Saik säger upp samtliga kontrakt

Klockan 13. 00 i dag ska Sandvikens AIK hålla en presskonferens om klubbens ekonomiska problem. Enligt bandypuls.

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Olycka på R40 mot Jönköping – vägen avstängd

Vid 11:33 kom larmet om att flera fordon krockat på riksväg 40. .

BT - 1 timme sedan

Kina tar bort strafftullar

Kina tar bort de 25-procentiga strafftullarna på amerikanska bilar och bildelar med start vid årsskiftet. Slopandet gäller under tre månader. Från kinesiskt håll uttrycks förhoppningar om att åtgärden ska leda till att detta påskyndar möjligheterna till att ta bort ytterligare tullar från båda länders sida.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.