Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 24 May, 04:36

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 12 kl. 09:04

DNB halverar utdelningenNorges strsta bank DNB halverar utdelningen till aktiegarna med hnvisning till myndigheternas strngare kapitalkrav, och lovar att ligga en bra bit ver miniminivn fr kapitaltckning vid slutet av 2012. Samtidigt redovisar banken en kning av rrelsevinsten med 5 procent till 5,88 miljarder norska kronor under fjrde kvartalet. Analytiker hade i genomsnitt rknat med en vinst p 4,8 miljarder kronor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, halverar, utdelningen
Affärsvärlden - 09 feb 12 kl. 07:57

Vinstlyft i DNB - halverar utdelning

Resultatet var långt bättre än väntat för norska banken DNB. Trots det sänker banken nu utdelningen till hälften..

DI - 13 nov 17 kl. 12:43

General Electric halverar utdelningen

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric halverar sin utdelning och den kommer framöver uppgå till 0:12 dollar per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 13:34

GE halverar utdelningen

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric halverar sin utdelning och den kommer framöver uppgå till 0:12 dollar per aktie..

Affärsvärlden - 04 feb 16 kl. 08:59

DNB ökar utdelningen

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt för det fjärde kvartalet 2015 på 7.860 miljoner norska kronor (6.184)..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 16 kl. 08:56

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare.Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

Affärsvärlden - 07 feb 13 kl. 07:46

DNB höjer utdelningen

DNB föreslår en utdelning på 2:10 kronor per aktie..

DI - 04 feb 16 kl. 07:44

Norska banken DNB höjer utdelningen

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 7.860 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet. Väntat var 9.

UNT - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare..

Sydöstran - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare. Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

BT - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare. Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svagt nedåt i Asien

Fortsatt oro kring relationerna mellan Kina, Nordkorea och USA tynger asiatiska börser. I Tokyo föll Nikkei 225-index och Topix-index i den inledande handeln med 0,2 respektive 0,3 procent. I Kina öppnar börserna med obetydliga nedgångar..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nordkorea: Korkat av Pence

USA:s signaler är "okunniga och korkade", och Nordkorea kommer inte att låta sig hotas till förhandlingsbordet. Det meddelar Pyongyang inför det tänkta toppmötet mellan Trump och Kim. "Jag kan inte dölja hur paff jag blir av sådana okunniga och korkade.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Beslut om jakt för rullstolsburna

I dag väntas regeringen ta beslut om att förenkla för rullstolsburna att jaga med hjälp av motorfordon, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Landets länsstyrelser har tidigare gjort olika bedömningar för att bevilja dispens för sådan jakt, bland annat när d.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Mer pengar till järnväg ska gå före mer pengar till motorväg.”

Mätta Ivarsson och Anders Åkesson (MP)..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Polisen stoppade stulen bil

Två ungdomar körde omkring i en stulen bil på Stenkretsgatan..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stopp på E6 utanför Landskrona

En lastbil har vält på E6 i höjd med Hofterup söder om Landskrona. Last har fallit av lastbilen och ligger på vägen, skriver Sydsvenskan. Motorvägen har stängts av i båda riktningar.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Trump förbereder biltullar

Den stora importen av bilar från Europa, Mexiko och Japan hotar USA:s nationella säkerhet. Det menar president Donald Trump, som nu får handelsdepartementet att utreda tullar av samma typ som de nyligen införda på aluminium och stål. "Det finns tecken p.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blodigt dåd vid park i Bagdad

En handfull människor har dödats och ett större antal skadats i ett självmordsdåd i Bagdad, meddelar irakiska myndigheter. Attacken ägde rum i stadsdelen Shula, som är shiitiskt präglad, i nordvästra Bagdad. Gärningsmannen ska ha försökt ta sig in i par.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Rapport: Soldater våldtar kvinnor i Nigeria

Svältande kvinnor som klarat sig undan terrorrörelsen Boko Haram våldtas av militär och milis som säger sig hjälpa dem, enligt en ny rapport från Amnesty International som släpps på torsdagen. Den nigerianska militären och milisgruppen CJTF (Civilian jo.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Seriemördare kan få dödsstraff

En tidigare elitsoldat som redan sitter inlåst för att ha mördat tre kvinnor riskerar nu dödsstraff för ytterligare fem grymma dåd. 53-årige Andrew Urdiales har fått dödsstraffet för tre mord i Chicago omvandlat till livstids fängelse. Men nu har han be.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.