Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 15 August, 09:00

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 12 kl. 09:04

DNB halverar utdelningenNorges strsta bank DNB halverar utdelningen till aktiegarna med hnvisning till myndigheternas strngare kapitalkrav, och lovar att ligga en bra bit ver miniminivn fr kapitaltckning vid slutet av 2012. Samtidigt redovisar banken en kning av rrelsevinsten med 5 procent till 5,88 miljarder norska kronor under fjrde kvartalet. Analytiker hade i genomsnitt rknat med en vinst p 4,8 miljarder kronor..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, halverar, utdelningen
Affärsvärlden - 09 feb 12 kl. 07:57

Vinstlyft i DNB - halverar utdelning

Resultatet var långt bättre än väntat för norska banken DNB. Trots det sänker banken nu utdelningen till hälften..

DI - 13 nov 17 kl. 12:43

General Electric halverar utdelningen

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric halverar sin utdelning och den kommer framöver uppgå till 0:12 dollar per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 13:34

GE halverar utdelningen

Det amerikanska industrikonglomeratet General Electric halverar sin utdelning och den kommer framöver uppgå till 0:12 dollar per aktie..

Affärsvärlden - 04 feb 16 kl. 08:59

DNB ökar utdelningen

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt för det fjärde kvartalet 2015 på 7.860 miljoner norska kronor (6.184)..

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 16 kl. 08:56

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare.Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

Affärsvärlden - 07 feb 13 kl. 07:46

DNB höjer utdelningen

DNB föreslår en utdelning på 2:10 kronor per aktie..

DI - 04 feb 16 kl. 07:44

Norska banken DNB höjer utdelningen

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 7.860 miljoner norska kronor för det fjärde kvartalet. Väntat var 9.

UNT - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare..

Sydöstran - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare. Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

BT - 04 feb 16 kl. 08:55

Oväntat stor utdelning av DNB

Den norska storbanken DNB höjer utdelningen till 4:50 norska kronor per aktie, mot 3:80 kronor ett år tidigare. Höjningen var oväntat hög. Analytiker hade räknat med en höjning till 4:25 kronor per aktie, enligt en Reuters-enkät.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Bättre än väntat för dansk vindkraftsbolag

Danska vindkraftsbolaget Vestas redovisar en vinst före skatt på 245 miljoner euro, motsvarande drygt 2,5 miljarder kronor för det andra kvartalet. Det kan jämföras med vinst före skatt på 247 miljoner euro under samma period i fjol. Bolagets intäkter s.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Fox News: Danmark är inte Venezuela

Det amerikanska tv-ankaret Trish Regan på kanalen Fox News förtydligar nu vad hon menade med sitt inslag där Danmark jämfördes med Venezuela och där danskarna framställdes som ett folk som varken vill jobba eller studera. Regan skriver i ett mejl till R.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Thomas Di Leva spelar i kyrkor i höst

I höst förlänger Thomas Di Leva sin turné "Hjärtat vinner alltid" och ger sig ut på vägarna för att uppträda i flera kyrkor. "Det kommer att bli en ljusfylld kärlekskonsertsturné där jag framför mina låtar med sagolika arrangemang och tillsammans med ky.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Googles röstassistent förstår svenska

Google lanserar nu sin digitala röstassistent på svenska. Flera företag har hängt på och utvecklat speciella röststyrda funktioner. Inom de kommande veckorna ska svenska användare kunna säga till telefonen att till exempel svara på frågor, skicka ett sm.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Radhus sålt i Landskrona för 2 815 000 kronor

Det här är nya ägaren..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kristersson toppar förtroendemätning

Ulf Kristersson fortsätter ha ett stabilt förtroende bland väljarna enligt Novus senaste mätning. Den som gått starkast framåt senaste månaderna är dock Kristdemokraternas Ebba Busch Thor. Moderaternas Ulf Kristersson ligger fortfarande i förtroendetopp.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Varning för skönmålad regeringsprognos

Tunga ekonomer varnar för skönmålade tillväxtutsikter i regeringens prognoser som presenteras i Harpsund, drygt tre veckor inför valet. – Det är klart att det finns en sådan frestelse, säger professor Lars Calmfors. Vad som under vanliga budgetår blir e.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Domarprofil tar över i EVS-konkurrent

Här är lite nyheter om ett av lagen i elitserien..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ibrahimovic: "Förtjänar inte slutspel"

För första gången på tre månader har LA Galaxys Zlatan Ibrahimovic gått mållös av fotbollsplanen två matcher i rad. Svenskmötet med Johan Blombergs Colorado Rapids i MLS slutade 2–2 sedan bortalaget kvitterat i den 82:a minuten. – Vi förtjänar inte att.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rebecca & Fiona till Statement Festival

Rebecca & Fiona och Jenny Wilson är klara för Statement Festival. Därmed är artistlistan för den uppmärksammade festivalen komplett. På Statement Festival, som arrangeras på Bananpiren i Göteborg mellan den 31 augusti och 1 september, är bara kvinnor, t.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.