ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 08 February, 15:17

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Arbete: Klä av sig naken framför främmande mänOxana dansar för att kunna skicka pengar hem till Ukraina. I de små privata båsen tänker hon på annat än att hon är naken inför en främmande man.
? Jag tänker på pengar: 500 spänn, jag ska skicka dem till mamma, säger hon.
På McDragans i Mörsil kommer de flesta av stripporna från Estland.
Läs mer på ÖstersundsPosten


Läs mer om:
Ukraina, McDragans, Mörsil, Estland

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Arbete, Kläav sig , naken, framför, främmande, män
HBL - 28 nov 12 kl. 18:40

EU: skatta konsumtion, inte arbete

EU-kommissionen tycker att medlemsländerna bör övergå till att hellre beskatta konsumtion och utsläpp, snarare än arbete och inkomst. Åsikten framförs i den årliga tillväxtsrapport som presenterades i Bryssel på onsdagseftermiddagen. Enligt kommissionen är arbets- och företagsskatter mer hämmande för tillväxten än exempelvis skatter på olika former av konsumtion.

YLE - 8 timmar sedan

"Det finns inte längre någon subjektiv rätt till arbete"

Den akademiska arbetslösheten har fördubblats i huvudstadsregionen under de fem senaste åren. Universitetens massuppsägningar kommer att göra statistiken ännu dystrare. De akademiskt utbildade är ofta rådlösa när det gäller att hitta nya jobb, säger expert.

Kristianstadsbladet - 21 maj 11 kl. 06:30

Viktigt arbete utanför ljuset

Bra. Då går vi till sidan 146. - Vänta.

SVT Debatt - 08 apr 14 kl. 11:48

Regeringens arbete leder till färre vräkningar

HEMLÖSHET Utvecklingen går åt rätt håll när antalet barn som berörs av vräkningar minskar. I de kommuner som regeringens hemlöshetsamordnare har besökt är minskningen ännu större. Barn som vräks.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 06:30

Arbete och välfärd gör om för utsatta barns skull

För att möta det ökande antalet anmälningar om barn som far illa har arbete och välfärdsnämnden beslutat att omfördela resurser inom förvaltningen. Personalen är kritisk.
Arbete och välfärdsförvaltningen har under flera år haft svårt att klara den kraftiga ökningen av anmälningar om barn som far illa.

BT - 27 nov 13 kl. 13:47

Yrkesintroduktion en ny väg till arbete

Ungdomsarbetslösheten har under många år varit alltför hög. För de flesta är tiden i arbetslöshet kort, men många har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Vi vill därför använda styrkan i Sveriges ekonomi till att stärka förutsättningarna för att fler unga ska ha ett arbete att gå till.

YLE - 28 sep 12 kl. 04:31

Nu går också piloter utan arbete

De dåliga tiderna drabbar nu också yrkesgrupper som det normalt brukar var stor efterfrågan på. För trafikflygarna står arbetsmarknaden så gott som stilla. Enligt uppgifter från flygarnas takorganisation Finnish Pilots Association (FPA) så är fortfarande 85 procent av flygarna som sades upp från Air Finland i somras arbetslösa.

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 08:30

En sluss" till arbete öppnas

Problemet med en hög ungdomsarbetslöshet är stort i Bromölla kommun. Nu drar kommunen i?gång ett nytt projekt.

Politikerbloggen - 14 jan 13 kl. 06:00

Kvinnor måste involveras i fredsbyggande arbete


DEBATT. Försvar och samhällssäkerhet är fortfarande mansdominerade områden där det behövs fler kvinnor. Jag vill med bestämdhet hävda att kvinnor i betydligt större utsträckning måste involveras i fredsbyggande och konfliktlösande arbete, och ges möjlighet att delta på alla nivåer i krisinsatser för att dessa ska bli framgångsrika och nå resultat.

Barometern - 27 aug 13 kl. 07:55

Fler aktörer för fler i arbete

Ett lågt förtroendekapital är aldrig något bra. Speciellt inte för en politiskt tillsatt generaldirektör. I de senaste dagarnas nyhetsflöde har mycket handlat om Angeles Bermudez-Svankvist, numera tidigare generalsekreterare för Arbetsförmedlingen, som i helgen fick lämna sitt uppdrag.

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

Här är Svarthålets nya pulsjetmotor: "Vi hoppas att den ska hålla hela vägen till mål"

Efter helgens test verkar de som den ger 15-20 procent mer dragkraft och de hoppas kunna spräcka den magiska 200 km/h - vallen med denna nya motor. Den låter även lite mer än den gamla och hörskelskydd är ett måste om man står närmare än 500 meter. Fordonet den sitter i ser ut som en snöskoter.

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

Supergalleria smäll för Peab

Jätteprojektet Mall of Scandinavia slog upp dörrarna i november förra året. Nu skriver byggbolaget Peab ner värdet på projektet med 800 miljoner kronor, vilket kommer att belasta fjärde kvartalets resultat..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

INSÄNDARE: Vi behöver fler hållplatser på landsbygden

Är det meningen att man ska riskera livet för att ta sig till skolan? I dag tjatar föräldrarna på att vi sitter vid datorn och mobilerna för mycket..

ÖstersundsPosten - 30 minuter sedan

Ja till stor odling av fisk i Storsjön – trots många protester

Bland annat varnar föreningen Sportfiskarna i Norrlands Inland för att de laxfiskstammar som redan finns i Storsjön kan drabbas, bland annat av smittsamma sjukdomar från fiskarna som föds upp och hålls instängda i stora kassar i sjön..

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

INSÄNDARE: Fixa fler bussar som går utanför stan

Det bor folk utanför stan också! Jag råkar bo typ två mil från stan, och bussen tar cirka en timme. Man ska inte behöva beställa taxi för att man vill vara med sina kompisar på helger eller efter skolan..

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

DEBATT: Så skapas fler jobb i Jämtlands län

Att starta företag handlar för många om att förverkliga en livsdröm. Men landets små och medelstora företag bidrar också starkt till den lokala tillväxten i en region. Därför måste kommunpolitikerna i Jämtlands län aktivt skapa bra förutsättningar för att starta och driva företag..

ÖstersundsPosten - 45 minuter sedan

DEBATT:Uppgivenheten måste brytas

Ordföranden för Region Jämtland Härjedalen, Ann-Marie Johansson, är skeptisk till ett Stornorrland. Ändå säger hon, innan det ens finns ett förslag, att hon kommer att gilla läget. Att försöka stoppa planerna på en storregion är inte något realistiskt alternativ, förklarar hon (ÖP 1/2)..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Då blir det ett fem timmar långt fjärrvärmestopp i Rossön

Avbrottet är beräknat att ske mellan klockan 13 och 18 tisdag 9 februari. Det skriver Strömsunds kommun på sin hemsida.o.

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Hovrättsdom i Lisa Holm-mordet

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Engelbrektsloppet ställs in: "Ett fruktansvärt beslut att ta"

1969 kördes Engelbrektsloppet för första gången och har sedan dess varit en del av den svenska skidkulturen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.