ÖstersundsPosten > Nyheter

Friday, 27 November, 18:12

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Arbete: Klä av sig naken framför främmande mänOxana dansar för att kunna skicka pengar hem till Ukraina. I de små privata båsen tänker hon på annat än att hon är naken inför en främmande man.
? Jag tänker på pengar: 500 spänn, jag ska skicka dem till mamma, säger hon.
På McDragans i Mörsil kommer de flesta av stripporna från Estland.
Läs mer på ÖstersundsPosten


Läs mer om:
Ukraina, McDragans, Mörsil, Estland

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Arbete, Kläav sig , naken, framför, främmande, män
HBL - 28 nov 12 kl. 18:40

EU: skatta konsumtion, inte arbete

EU-kommissionen tycker att medlemsländerna bör övergå till att hellre beskatta konsumtion och utsläpp, snarare än arbete och inkomst. Åsikten framförs i den årliga tillväxtsrapport som presenterades i Bryssel på onsdagseftermiddagen. Enligt kommissionen är arbets- och företagsskatter mer hämmande för tillväxten än exempelvis skatter på olika former av konsumtion.

Kristianstadsbladet - 21 maj 11 kl. 06:30

Viktigt arbete utanför ljuset

Bra. Då går vi till sidan 146. - Vänta.

SVT Debatt - 08 apr 14 kl. 11:48

Regeringens arbete leder till färre vräkningar

HEMLÖSHET Utvecklingen går åt rätt håll när antalet barn som berörs av vräkningar minskar. I de kommuner som regeringens hemlöshetsamordnare har besökt är minskningen ännu större. Barn som vräks.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 06:30

Arbete och välfärd gör om för utsatta barns skull

För att möta det ökande antalet anmälningar om barn som far illa har arbete och välfärdsnämnden beslutat att omfördela resurser inom förvaltningen. Personalen är kritisk.
Arbete och välfärdsförvaltningen har under flera år haft svårt att klara den kraftiga ökningen av anmälningar om barn som far illa.

BT - 27 nov 13 kl. 13:47

Yrkesintroduktion en ny väg till arbete

Ungdomsarbetslösheten har under många år varit alltför hög. För de flesta är tiden i arbetslöshet kort, men många har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Vi vill därför använda styrkan i Sveriges ekonomi till att stärka förutsättningarna för att fler unga ska ha ett arbete att gå till.

YLE - 28 sep 12 kl. 04:31

Nu går också piloter utan arbete

De dåliga tiderna drabbar nu också yrkesgrupper som det normalt brukar var stor efterfrågan på. För trafikflygarna står arbetsmarknaden så gott som stilla. Enligt uppgifter från flygarnas takorganisation Finnish Pilots Association (FPA) så är fortfarande 85 procent av flygarna som sades upp från Air Finland i somras arbetslösa.

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 08:30

En sluss" till arbete öppnas

Problemet med en hög ungdomsarbetslöshet är stort i Bromölla kommun. Nu drar kommunen i?gång ett nytt projekt.

Politikerbloggen - 14 jan 13 kl. 06:00

Kvinnor måste involveras i fredsbyggande arbete


DEBATT. Försvar och samhällssäkerhet är fortfarande mansdominerade områden där det behövs fler kvinnor. Jag vill med bestämdhet hävda att kvinnor i betydligt större utsträckning måste involveras i fredsbyggande och konfliktlösande arbete, och ges möjlighet att delta på alla nivåer i krisinsatser för att dessa ska bli framgångsrika och nå resultat.

Barometern - 27 aug 13 kl. 07:55

Fler aktörer för fler i arbete

Ett lågt förtroendekapital är aldrig något bra. Speciellt inte för en politiskt tillsatt generaldirektör. I de senaste dagarnas nyhetsflöde har mycket handlat om Angeles Bermudez-Svankvist, numera tidigare generalsekreterare för Arbetsförmedlingen, som i helgen fick lämna sitt uppdrag.

Barometern - 27 aug 13 kl. 07:55

Fler aktörer för fler i arbete

Ett lågt förtroendekapital är aldrig något bra. Speciellt inte för en politiskt tillsatt generaldirektör. I de senaste dagarnas nyhetsflöde har mycket handlat om Angeles Bermudez-Svankvist, numera tidigare generalsekreterare för Arbetsförmedlingen, som i helgen fick lämna sitt uppdrag.

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter halkolyckor

När det gäller olyckan vid Dravagen, mellan Linsell och Lofsdalen, hamnade bilen i diket och det blev tvärstopp mot en avtagsväg. Föraren, som var ensam i bilen klagade på nacksmärtor och fördes med ambulans för vidare vård..

ÖstersundsPosten - 2 timmar sedan

Snart ekar inte den gamla kroglokalen längre tom

Att snabbt förklara vad lokalerna ska användas till är enklare sagt än gjort, för visionerna är många. Men renoveringen pågår för fullt och nu är det inte ens tre veckor kvar till premiäröppning..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Stort intresse för rättegång mot misstänkt torped bland exiluzbeker

Kudrat Babadjanov kommer själv från Uzbekistan ursprungligen och han har rapporterat på uzbekiska för Radio Free Europe. Han berättar att intresset kring rättegången har varit stort..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

”Att sitta framför en misstänkt mördare är ingen rolig känsla”

► Livstid yrkas för mordförsök på imamen i Strömsund.

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Kungsgården är till salu

Paret Nerpin driver i dag tre verksamheter, Kungsgården, Temperance och grillbaren vid Berners..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Mral hotas av utvisning

– Jag är så ledsen. Jag kan inte förstå varför, säger Mral Kechechian, till SVT Jämtlandsnytt..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

– Vi behöver ett andrum för att klara flyktingmottagandet

Som ÖP nyligen berättat har kommunen öppnat tidigare äldreboendet Strandliden i Hammarstrand som HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn..

ÖstersundsPosten - 1 timme sedan

Sara Karlsson tar plats i kommunfullmäktige

Vid torsdagens fullmäktigemöte valdes Elisabeth Björklund (AfR) till ny ledamot i kommunstyrelsen, kommunfullmäktiges valberedning, ledamot i Jämtlands Gymnasieförbund samt ersättare i krisledningsnämnden och valnämnden efter Eva Sundin..

ÖstersundsPosten - 2 timmar sedan

Bästa röda vinköp på Systemet just nu

Nya röda årgångar.

ÖstersundsPosten - 3 timmar sedan

Jansson ny vd i Bydalen

han kommer att basa för hela verksamheten inom restaurang, boende, skiduthyrning, shopen samt grupp- och konferensverksamheten i Bydalen..Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.