Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 25 January, 02:33

Västerbottens Folkblad - 04 feb 12 kl. 08:53

Arbetsplatsolycka i ByskeSKELLEFTE P lrdagsmorgonen intrffade en arbetsplatsolycka i Byske. SKELLEFTE P lrdagsmorgonen intrffade en arbetsplatsolycka i Byske. Det var vid halvttatiden som olyckan intrffade. En anstlld vid Futurum AB i Byske klmde av ett finger. Den anstllde frdes med ambulans till?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Arbetsplatsolyckai , Byske
Västerbottens Folkblad - 19 jul 11 kl. 09:51

Anmäler arbetsplatsolycka då lastbil välte

BYSKE Lastbilen välte under arbetet. Nu anmäls olyckan till Arbetsmiljöverket. BYSKE Lastbilen välte under arbetet.

Västerbottens Folkblad - 16 apr 11 kl. 21:29

Stor travvinst till Byske

BYSKE Det jublades i Byske i eftermiddag. En V75-kupong inlämnad hos Byske spelkiosk gav hela 201.992 kronor.

Västerbottens Folkblad - 11 jan 11 kl. 12:07

Bostadsbrand i Byske

BYSKE Räddningstjänsten är på väg på en villabrand i Furuögrund utanför Byske. BYSKE Räddningstjänsten är på väg på en villabrand i Furuögrund utanför Byske. Polis, ambulans samt räddningstjänst från både Byske och Skellefteå är på väg till platsen.

Västerbottens Folkblad - 15 mar 11 kl. 17:00

Industrilokal brinner ner i Byske

BYSKE Det råder kraftig brandutveckling Industriträs lokaler i Byske. BYSKE Det råder kraftig brandutveckling Industriträs lokaler i Byske. - Jag har aldrig sett så mycket rök och eld någon gång, säger VF:s utsände Josefin Nilsson.

Västerbottens Folkblad - 03 nov 11 kl. 08:36

Skadegörelse med bil i Byske

BYSKE Någon har kört ner och förstört sex gärdsgården vid Byske Hantverksmuseum. BYSKE Någon har kört ner och förstört sex gärdsgården vid Byske Hantverksmuseum. Någon gång efter klockan åtta på måndagskvällen har någon eller några ägnat sig åt skadegörelse vid ?

Västerbottens Folkblad - 05 mar 12 kl. 17:49

Delar av Byske utan vatten

BYSKE I natt blir några områden i Byske utan vatten. Vattnet stängs av för att man ska försöka lokalisera en vattenläcka. Ingen tankbil ställs ut.

Västerbottens Folkblad - 10 maj 12 kl. 16:10

Sladd i Byske blir dyr historia

BYSKE Mannen sladdade runt i Byske innan han tappade kontrollen på sitt fordon och kolliderade med en lyktstolpe. Nu har han dömts för vårdslöshet i trafik. BYSKE Mannen sladdade runt i Byske innan han tappade kontrollen på sitt fordon och ?

Västerbottens Folkblad - 17 mar 11 kl. 09:11

Oklart när och om teknikerna ska till Byske

BYSKE Polisen har ännu inte bestämt om de ska göra en traditionell teknisk undersökning i Industriträs nedbrunna lokaler i Byske. Se bildspel Foto: Josefin Nilsson BYSKE Polisen har ännu inte bestämt om de ska göra en traditionell teknisk undersökning i ? Continue reading ?.

Västerbottens Folkblad - 28 apr 11 kl. 13:51

Gräsbrand utanför Byske

BYSKE Räddningstjänsten på väg till Rösnäsfjärden. BYSKE Räddningstjänsten på väg till Rösnäsfjärden. Strax efter klockan halv två på torsdagseftermiddagen larmades deltidsbrandkåren i Byske ut på en gräsbrand.

Västerbottens Folkblad - 17 jun 11 kl. 08:38

Byske och Kågeälven säljer SMS-fiskekort

BYSKE Anledningen är att man vill öka servicen till sina fiskare. BYSKE Anledningen är att man vill öka servicen till sina fiskare. Byske- och Kågeälven i Skellefteå kommun vill öka servicen till sina fiskare och har nu via Sportfiskarnas fiskeportal, ?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.