DN > Kultur

Thursday, 19 July, 17:13

Liknande nyheter

Taggar: D?Angelo, Filadelfiakyrkan, Stockholm
Expressen - 19 jan 12 kl. 13:54

Extrakonsert med D'Angelo i Stockholm

Slutsålt på mindre än en minut. Men lugn. Det blir en extrakonsert med D'Angelo i Stockholm den 10 februari.

GöteborgsPosten - 27 jan 12 kl. 00:00

Filadelfiakyrkan, Stockholm|D'Angelo

Dagen - 16 nov 11 kl. 03:00

D'angelo gör comeback i utsålt Filadelfia

Filadelfiakyrkan i Stockholm blir skådeplats för en av 2010-talets mest spektakulära återkomster. Neo-soulens skapare D'angelo gör världscomeback på kyrkestraden efter ett decennium förlorat i missbruk. Förväntningarna är enorma.

Sydsvenskan - 12 nov 14 kl. 13:20

D'Angelo till Sverige

Den amerikanske r'n'b-stjärnan D'Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Nu är det klart att han återvänder till Sverige - den 28 februari nästa år spelar han på Annexet i Stockholm.Konserten är en del av D'Angelos turné "The second coming tour" och biljetterna släpps den 14 november.

Trelleborgs Allehanda - 06 aug 13 kl. 13:41

D'Angelo sjuk - ställer in konserter


Soulstjärnan D'Angelo är intagen på sjukhus, skriver Chicago Tribune. Det är oklart vad som har hänt, men sångarens agent uppger att tillståndet är "allvarligt, men han borde bli okej".Som följd av insjuknandet ställde D'Angelo in tre konserter i Chicago, Minneapolis och San Diego.

Västerbottens Folkblad - 12 nov 14 kl. 10:35

D’Angelo till Sverige

Den amerikanske r’n'b-stjärnan D’Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Nu är det klart att han återvänder till Sverige – den 28 februari nästa år spelar han på Annexet i Stockholm. Konserten är en del av D’Angelos turné ”The second coming tour” och biljetterna släpps den 14 november.

SvD - 12 nov 14 kl. 10:34

D'Angelo till Sverige

Den amerikanske r'n'b-stjärnan D'Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Nu är det klart att han återvänder till Sverige - den 28 februari nästa år spelar han på Annexet i Stockholm..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 14 kl. 10:37

D'Angelo till Sverige

Den amerikanske r'n'b-stjärnan D'Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Nu är det klart att han återvänder till Sverige - den 28 februari nästa år spelar han på Annexet i Stockholm. Konserten är en del av D'Angelos turné "The second coming tour" och biljetterna släpps den 14 november..

Expressen - 12 nov 14 kl. 14:40

D'Angelo kommer till Sverige i februari 2015

Den amerikanske r'n'b-stjärnan D'Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Nu är det klart att han återvänder till Sverige - den 28 februari nästa år spelar han på Annexet i Stockholm..

UNT - 12 nov 14 kl. 10:34

D'Angelo till Sverige

Den amerikanske r'n'b-stjärnan D'Angelo överraskade musikvärlden när han 2012 gjorde livecomeback i Filadelfiakyrkan i Stockholm..

Fler nyheter från DN

DN - Igår: 15:28

Ridande polisen rasar mot ”Sons of anarchy”

Polisen i Nova Scotia har problem med ökande brottslighet kopplad till kriminella motorcykelgäng. .

DN - Igår: 14:11

Kulturprofilen möter domstol i september

Nu står det klart när rättegången mot Kulturprofilen inleds. Den 19, 20 och 24 september tas målet upp i Stockholms tingsrätt..

DN - Igår: 11:52

Therese Uddenfeldt: Torkan visar oss människans gränser

Utan regn förvandlas åkrarna till bastmattor, djuren flämtar i skuggan – och snart är fodret slut. Vi måste förstå allvaret i det extrema vädret, skriver Therese Uddenfeldt. .

DN - Igår: 10:43

Sanna: Vattnet är varmt nu

Kåseri. Tunna liggunderlag och glömda tältpinnar. Men barnen verkar ganska nöjda..

DN - Igår: 09:46

Elin Unnes: Wendy O. Williams blir spöklikt mer levande för varje år

I år har det gått 20 år sedan den vilda och utlevande sångerskan Wendy O. Williams dog. Elin Unnes firar en motsägelsefull ikon.

DN - Igår: 09:01

Stjärnornas kyss stal showen

I måndags samlades skådespelarna i ”Mamma Mia! Here we go again” vid filmens galapremiär i London. Men efteråt är det en kyss på röda mattan snarare än på vita duken som är på allas läppar..

DN - I förrgår: 15:05

Pierce Brosnan: Tro det eller ej men jag hade gärna sjungit mer

DN har träffat Pierce Brosnan inför biopremiären av musikalfilmen ”Mamma mia! Here we go again”. – Jag hade gärna sjungit mer, hur skrämmande det än låter, säger den forna Bond-stjärnan.

DN - I förrgår: 14:40

Sissela Kyle om Parkteaterns författarsamtal: ”Det brukar vara jag som läser, för att spara skattepengar”

Torsdagen den 19 juli pratar författaren och skådespelaren Evin Ahmad med programledaren Kristian Luuk i Parkteaterns regi, på Årsta torg i Stockholm. Parkteaterns chef Sissela Kyle ser fram emot ett samtal med mycket högläsning..

DN - I förrgår: 09:18

”Stranger things” hintar om nästa sommar

”Stranger things” har släppt en kort trailer, som verkar ge en ledtråd om när succéserien får sin fortsättning..

DN - 16 jul 18 kl. 16:19

Judith Kiros: Elon Musk blev plötsligt ännu mer okej att ogilla

Miljardären Elon Musk attackerar en av männen bakom grotträddningen – och blir plötsligt ännu mer okej att ogilla.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.