Sydsvenskan > Inrikes

Saturday, 19 January, 11:02

Liknande nyheter

Taggar: Pagrotskyi , hård, kritikmot , Bildt
Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 06:30

Pagrotsky riktar kritik mot ­utrikesministern

Leif Pagrotsky (S) riktade på söndagen kritik mot regeringen och ­utrikesminister Carl Bildt när han talade i Malmös synagoga till minnet av Förintelsen. -?Han har inte med ett enda ord berört utvecklingen i Ungern, sade han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Bildt om SD:s besked: "Bättre för landet"

Sverigedemokraternas besked om att man väljer att rösta på Alliansens budgetförslag, något som i slutänden kan komma att leda till nyval, debatteras självklart. En av alla som kommenterat är den före detta stats- och utrikesministern Carl Bildt.  På Twitter skriver Bildt att det hela är "bättre för landet".

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 01:32

Pagrotsky tar över Business Sweden

Regeringen utser i dag den före detta S-ministern Leif Pagrotsky till ny ordförande för Business Sweden, vars främsta uppdrag är hjälpa svenska företag att göra affärer utomlands, skriver Dagens Nyheter.— Jag vet från min tid i regeringen att även Volvo och Ericsson har stort behov av uppbackning från staten. Men det är ingenting mot vad som gäller för små företag, säger Leif Pagrotsky till DN.

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 15 kl. 01:32

Pagrotsky tar över Business Sweden

Regeringen utser i dag den före detta S-ministern Leif Pagrotsky till ny ordförande för Business Sweden, vars främsta uppdrag är hjälpa svenska företag att göra affärer utomlands, skriver Dagens Nyheter.— Jag vet från min tid i regeringen att även Volvo och Ericsson har stort behov av uppbackning från staten. Men det är ingenting mot vad som gäller för små företag, säger Leif Pagrotsky till DN.

Aftonbladet - 23 jun 11 kl. 20:00

Did you fega ur, Bildt...?

Pagrotsky pressar Bildt på twitterVill veta om han vågat frågat Putin om han är grinig - eller om Bildt ?fegat ur?. Nu har en ny sajt tagit upp frågan....

Expressen - 09 maj 12 kl. 10:34

Bildt och Pagrotskys Twitterbåk om euron

Kampen för att hålla den grekiska ekonomin levande oroar och berör hela världen. I veckan hettade debatten till på Twitter mellan två av Sveriges mest kända politiker. I varsin ringhörna; utrikesminister Carl Bildt och Socialdemokraternas förre näringsministern Leif Pagrotsky..

SvD - 05 okt 12 kl. 18:31

Pagrotsky får stöd av partiet

Eneroth (S): ?Berättigad kritik?..

Alliansfritt Sverige - 03 mar 14 kl. 13:45

“Ett av de märkligaste och obehagligaste uttalanden av en svensk statminister”

Efter att Ryssland har skickat in militära styrkor till Krimhalvön i Ukraina har många uttalat sin avsky mot detta, bland annat utrikesminister Carl Bildt (M). Men statsminister Fredrik Reinfeldt (M) uttalade sig hastigt i Ekot så här: Det är i någon mån förståeligt att Ryssland agerar på en rysk minoritets oro på Krim och i östra Ukraina, men inte på det sätt man agerar. Det har fått massiv kritik från både försvarspolitiska experter och borgerliga ledarskribenter och Carl Bildt.

Sydsvenskan - 24 jun 11 kl. 14:33

"Jag har aldrig trånat efter den här uppgiften"

Håkan Juholt är övertygad om att "solidaritet är modernt". Och har hittat en metafor som funkar: Pingvinerna som turas om att stå i kylan. Sina första tre månader i S-toppen har han pratat ideologi.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 12:41

Gardell slår Levengood på Twitter


Jonas Gardell knep förstaplatsen i årets Twitterbarometer, en lista över de mest inflytelserika svenskarna på Twitter. Efter Gardell följer Soran Ismail och Carl Bildt.Den sistnämnde ligger därmed kvar i topp bland politikerna på Twitter.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Svenskdominans i kvalet – Nilsson snabbast

Svenska sprintdamerna fortsätter imponera i världscupen. Stina Nilsson, som jagar femte raka segern, var snabbast i kvalet i estländska Otepää. Total hade Sverige fem åkare på topp tio.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

UD fortsatt tyst om Nordkoreasamtal

Utrikesdepartementet behåller locket på om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. – Jag kan inte gå in på mer detaljer, säger Buster Mirow Emitslöf, presskommunikatör på UD. Ett högnivåmöte hålls i dagarna på en hemlig plats i Sverige mel.

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Ny Möllanbar satsar på pizzaslices och naturvin

Duo från Dubbel Dubbel startar Opopoppa. Vill ge Malmö bättre barmat sent på kvällen..

Sydsvenskan - 2 minuter sedan

Belgisk 90-åring har gett mig såväl kunskap som vänskap

Ett besök på Hergémuseet bekräftade min uppfattning: Tintin är viktig..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Näslund utslagen i Idre

Vinden ställde till det för skicross-stjärnan Sandra Näslund i dagens åttondelsfinal. – Det är motvind och jag kom inte över hoppen, då tappade jag mer och mer fart, säger hon. Abby McEwen, Kanada, vann före Lisa Andersson, Sverige, och därmed är duon k.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Billiga bönor ger bittra konsekvenser

Kaffepriset fortsätter att sjunka. Men samtidigt som konsumenterna gläds åt billigt fika innebär det låga priset ett hot mot odlarna och kan på sikt leda till kaffebrist. – Man måste tjäna pengar på sin kaffeodling så att man kan ge mat till sina barn,.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Förargelseväckande tråkigt

Mentalt groggy efter en rungande dumhetssmocka..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Experter: Så sparar du på kort och lång sikt

Efter ett turbulent 2018 på börsen valde fondsparare att satsa mer på säkra alternativ. Men hur ska man tänka kring sitt sparande framöver? Tre experter ger svar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Folket avgör på P3 Guld-galan

Det vankas fest i Partille arena när musikåret 2018 ska summeras och prisas på P3 Guld-galan. Hiphopgruppen Hov1 har chans till flest priser, men det är fler än så som kommer att sitta med blicken spänd mot scenen. P3-profilerna Tina Mehrafzoon och Marc.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Färre depressioner bland 70-åringar

Färre 70-åringar än tidigare är deprimerade. Minskningen är tydligast bland kvinnor, som dock ännu har något fler depressioner än män. Ökad välfärd, bättre vård och uppluckrade könsroller ses som några orsaker till den positiva trenden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.