Aftonbladet > Nyheter

Monday, 19 November, 10:04

Liknande nyheter

Taggar: Han skålladeen annan , fångemed , kokade, olja
Aftonbladet - 27 jul 13 kl. 21:36

Våldtäktsdömd kvinna skållade medfånge

Fick svåra brännskador.

YLE - 02 maj 13 kl. 12:03

Vasa förvaltningsdomstol: Talvivaaras vattenproblem självförvållade

Enligt Vasa förvaltningsdomstol är gruvbolaget Talvivaaras vattenproblem självförvållade. Förvaltingsdomstolen anser att Talvivaara inte kan använda naturskyddslagens nödparagraf för att avtappa överflödigt vatten. Kajanalands NTM-central gav Talvivaara tillstånd att släppa renat vatten via ett dagbrott efter läckan i en gipsbassäng i november.

DN - 16 dec 13 kl. 07:10

Skållad fånge kräver skadestånd av vården

Ebba blev svårt skadad när två fångar skållade henne med kokhett vatten. Det hjälpte inte att hon själv hade slagit larm. Nu planerar hon att kräva skadestånd av Kriminalvården..

YLE - 07 aug 18 kl. 13:07

Värmen vållade enorma problem för gångarna – Partanen och Kinnunen spydde, Ojala svimmade två gånger och fördes till sjukhus

Den tyska hettan satte stopp för alla drömmar om blåvit framgång på 50 kilometer gång. Europatvåan Veli-Matti ”Aku” Partanen låg länge väl till i tätkampen, men drabbades av magkramper med nästan halva loppet kvar..

Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

YLE - 31 jul 12 kl. 07:43

TS: Fortum har betalat för lite i ersättning

En del av energibolaget Fortums kunder har fått alltför lite i ersättning för de skador som ovädret på annandag jul förra året vållade, skriver Turun Sanomat. Över 3 200 av Fortums kunder har kontaktat bolaget eftersom den ersättning som automatiskt har betalats ut inte täckt skadorna. Elföretagets mätare har angett på ett ungefär vilka områden som drabbades värst, men använder inte den informationen när man betalar ut ersättning.

HBL - 19 dec 12 kl. 05:30

Legitimerad ojämlikhet

Om det finländska näringslivet och dess intressebevakare skulle visa samma iver och kreativitet när det gäller nyskapande och innovationer som de nu presterar för att försämra arbetsvillkoren och få finländarna att jobba allt längre så skulle den ekonomiska strukturomvandlingen gå som en dans. Skogsförädlings,- stål- och it-klustren skulle för länge sedan ha ersatts av nya, produktiva och expanderande näringsgrenar, med stenhård efterfrågan på den globala marknaden. Längre veckoarbetstid för samma lön, slopade söckenhelger och Pekkanendagar, ingen lön för den första sjukdagen, högre pensionsålder, kortare vårdledigheter, och nu senast en brandfackla från Juhana Vartiainen, överdirektör för Statens ekonomiska forskningsinstitut Vatt: lägre lön för för

Nyan - 08 maj 15 kl. 11:25

Hägerstrand släpper Solsystem

– Jag får aldrig tillbaka pengarna jag lagt ut. Men samtidigt är det mitt stora intresse. Det säger Peter Hägerstrand, som ger ut nya singeln Solsystem digitalt i dag.

YLE - 19 nov 16 kl. 06:52

FN:s klimatmöte i Marrakech avslutades - men viktiga beslut sköts upp

FN:s två veckor långa klimatmöte avslutades natten mellan fredag och lördag i Marrakech i Marocko. Nästan 200 länder ratificerade kilmatavtalet som slöts i Paris 2015. De mest centrala besluten i Marrakech speglar Parisavtalet och handlar om transparens och jämförbarhet gällande hur man minskar utsläppen.

Nyheter 24 - 03 apr 14 kl. 15:55

Femårig pojke hölls fången – hittades undernärd och i blöjaSpred bilder på dottern

USA. Nu har pojkens styvmamma, Tami Bleimeyer, 33, och hans biologiska pappa, Bradley Bleimeyer, 23, gripits och åtalats för barnmisshandel.Styvmamman förnekar allt pojken har varit med om och säger att hon själv blev chockad när hon ska ha upptäckt i vilket tillstånd pojken var i.

YLE - 04 feb 17 kl. 10:04

Fyra olympier, många fler har slutat – vad hände med ungdomspristagarna?

Friidrottarna dominerar det finlandssvenska ungdomspriset, visar Yle Sportens kartläggning. Av de 30 pristagarna har en tredjedel lagt av, men det finns även internationellt erkända namn bland de premierade. På lördagens finlandssvenska idrottsgala delas FSI:s ungdomspris ut för elfte gången, då de tre kandidaterna Julia Häger, Alina Strömberg och Susanna Törrönen gör upp om huvudpriset värt 3000 euro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.