Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 17 October, 19:57

Liknande nyheter

Taggar: Sökeren , kraftfull, ledare
Expressen - 28 apr 18 kl. 23:06

Här försöker Nordkoreas ledare bluffa omvärlden

12 livvakter sprang runt den nordkoreanska ledarens bil under toppmötet med Sydkoreas president.Men syftet var knappast att skydda honom - utan snarare för att försöka imponera på omvärlden, säger en svensk expert.– Det var en ”show-off”.

Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 06:30

Ledare med rättvisepatos

Bengt Lloyd, Malmö, tidigare ordförande i Handelsanställdas förbund, har avlidit i en ålder av 85 år. Hans närmaste är hustrun Margareta, sönerna Jonas och Magnus med familjer samt övrig släkt och vänner.Bengt Lloyd föddes och växte upp i Malmö.

SvD - 12 jun 14 kl. 10:46

Isis ledare klassas som ”världens farligaste man”

Han har utsetts till världens mest inflytelserika ledare av Time Magazine och har sedan 2011 ett pris på sitt huvud på motsvarande 60 miljoner kronor. Nu försöker Isis ledare Abu Bakr al-Baghdadi erövra Irak..

BT - 13 feb 16 kl. 18:03

Sökarna söker nya ledare

Hundratals människor erbjuder sin hjälp till Missing people vid sökpådrag. Men det saknas patrulledare. Därför hölls i helgen en utbildning för nya patrulledare..

BT - 13 jan 15 kl. 21:10

Ledare: Där går gränsen

När Dagens Nyheter dag visade bilder på vad som antas vara en främmande ubåt i Stockholms skärgård, kändes det som om en gräns hade överträtts. Bilden togs i anslutning till höstens ubåtsjakt, den som föranledde statsminister Stefan Löfven att hålla presskonferens om att man från regeringens sida var helt säker på att det som marinen spanat efter verkligen var en undervattensfarkost. Så frågan är given: Skulle det verkligen vara möjligt för främmande makt att agera så fräckt om Sverige hade haft ett riktigt försvar?

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 15:06

Polisen: "Frigivning av Backagängets ledare bakom oroligheterna"


Landvetterrånaren pekas ut som Backagängets ledare. Sedan han släpptes ur fängelset i våras har polisen sett att situationen i Backa har blivit värre.? Det finns gamla oförätter och det blir en annan rangordning när han kom ut, säger Lars Klevensparr, polismästare.

BT - 23 okt 14 kl. 15:37

Kollegan: "En kraftfull person"

– Göran kunde vara tuff, men jag uppfattar honom som helt ärlig. Hans sorti från politiken blev inte vad han hade hoppats, säger Roland Andersson i sin kommentar till Göran Johanssons bortgång. Roland Andersson, S-veteran i Borås, var förutom partivän även kommunalrådskollega med Göteborgs mångårige S-ledare under ett antal intensiva år på 90-talet.

DN - 21 aug 14 kl. 14:27

Tio dagar kvar att köpa kraftfull dammsugare

Den som vill vara säker på att kunna köpa en kraftfull dammsugare har tio dagar på sig. I månadsskiftet träder nya EU-regler i kraft..

Nyheter 24 - 05 nov 15 kl. 10:34

Zlatan diggar den nya tröjan: "Ser oldschool och kraftfull ut"

I dag släpptes Sveriges nya landslagströjor och Zlatan Ibrahimovic var en av de första att testa den. Och han gillade den.– Den ser lite oldschool ut, men väldigt kraftfullt och annorlunda jämfört med den vi har i dag, säger Ibrahimovic, som såg minst sagt kraftfull ut i den.

NSD - 09 sep 13 kl. 01:59

Merkel risar EU-ledare för utspel

Tysklands förbundskansler Angela Merkel kritiserar de EU-ledare som förordade en kraftfull reaktion på Syriens påstådda kemvapenattack innan frågan diskuterats inom unionen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Många frågor och bara anonyma läckor ger svar

Det är fortfarande oklart vad som har hänt den saudiske journalisten Jamal Khashoggi sedan han gått in på det saudiska konsulatet i Istanbul. Många uppgifter om vad som hänt kommer från anonyma källor. Inte ens experterna vågar säga hur mycket man kan lita på.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Barn allvarligt skadat av vådaskott

Ett barn i Älvsbyns kommun vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter att ha blivit vådaskjutet med ett jaktvapen, skriver Piteå-Tidningen. Olyckan inträffade i fredags i en fastighet. Barnet umgicks med en kamrat när vapnet gick av.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Bowie-staty vandaliserad - igen

En staty i den brittiska staden Aylesbury föreställande David Bowie har vandaliserats - för andra gången inom loppet av ett halvår, rapporterar BBC. I våras avtäcktes statyn, men bara två dagar senare var konstverket förstört.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Uppdrags gransknings ankare håller föredrag – Avslöjar hur mycket kommunen betalt i saltade fakturor

Hon har jobbat 20 år som journalist och de senaste tolv på ”Uppdrag granskning”. När Karin Mattisson kommer till Bromölla ska hon berätta hur mycket Bromölla kommun betalt i saltade fakturor till blufföretag..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Omkom i olycka med åkgräsklippare

En man i 60-årsåldern omkom i en olycka med en åkgräsklippare på en egendom i Enköpings kommun. Mannen klippte gräset i en slänt när han av okänd anledning hamnade i vattnet och klämdes fast under gräsklipparen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bolt tackar nej till proffskontrakt

Usain Bolt har tackat nej till det erbjudna proffskontraktet på två år från fotbollsklubben Valletta på Malta, skriver ESPN. Den 32-årige sprintlegendaren från Jamaica provtränar med australiska Central Coast Mariners och hoppas på bättre kontraktserbjudanden.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miljardaffär för Eolus vind i Hässleholm

Det Hässleholmsbaserade vindkraftsföretaget Eolus har genomfört en miljardaffär. Rättigheterna till en vindkraftspark i Värmland har sålts till ett fondbolag för 1,3 miljarder kronor och Eolus ska leverera och förvalta de 31 vindkraftverken..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre skadade i olycka - en person gripen

Tre personer har förts i ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på Södermalm i Stockholm. Bilen ska ha kört in i en husfasad, enligt tidiga uppgifter till polisen. - En fordonsförare är gripen, initialt misstänkt för flera trafikförseelser, säger Anna Westberg, presstalesperson vid polisen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Körde på civil polisbil - smet från platsen

En polis skadades när en civil polisbil blev påkörd bakifrån på Lorensborgsgatan i Malmö. De tre personerna i bilen smet till fots, men fångades senare in. Flera patruller och en polishelikopter kallades till platsen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Harding får utökad roll i Berwaldhallen

Daniel Harding förlänger sitt kontrakt med Sveriges Radios symfoniorkester till 2023. Den nuvarande chefsdirigenten får även en utökad roll som konstnärlig ledare för symfoniorkestern. - Det skulle vara vansinnigt att inte stanna kvar, säger Harding.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.