Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 14 December, 08:20

Liknande nyheter

Taggar: Sökeren , kraftfull, ledare
Expressen - 28 apr 18 kl. 23:06

Här försöker Nordkoreas ledare bluffa omvärlden

12 livvakter sprang runt den nordkoreanska ledarens bil under toppmötet med Sydkoreas president.Men syftet var knappast att skydda honom - utan snarare för att försöka imponera på omvärlden, säger en svensk expert.– Det var en ”show-off”.

Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 06:30

Ledare med rättvisepatos

Bengt Lloyd, Malmö, tidigare ordförande i Handelsanställdas förbund, har avlidit i en ålder av 85 år. Hans närmaste är hustrun Margareta, sönerna Jonas och Magnus med familjer samt övrig släkt och vänner.Bengt Lloyd föddes och växte upp i Malmö.

SvD - 12 jun 14 kl. 10:46

Isis ledare klassas som ”världens farligaste man”

Han har utsetts till världens mest inflytelserika ledare av Time Magazine och har sedan 2011 ett pris på sitt huvud på motsvarande 60 miljoner kronor. Nu försöker Isis ledare Abu Bakr al-Baghdadi erövra Irak..

BT - 13 feb 16 kl. 18:03

Sökarna söker nya ledare

Hundratals människor erbjuder sin hjälp till Missing people vid sökpådrag. Men det saknas patrulledare. Därför hölls i helgen en utbildning för nya patrulledare..

DN - 26 nov 18 kl. 11:08

Så åker supermakternas ledare limousin

Först kom pingpong-diplomatin. Nu kan det vara dags för limousin-diplomatin. I det ena fallet rörde det bordtennismatcher som öppnade dörren för förbindelser mellan Kina och USA.

BT - 13 jan 15 kl. 21:10

Ledare: Där går gränsen

När Dagens Nyheter dag visade bilder på vad som antas vara en främmande ubåt i Stockholms skärgård, kändes det som om en gräns hade överträtts. Bilden togs i anslutning till höstens ubåtsjakt, den som föranledde statsminister Stefan Löfven att hålla presskonferens om att man från regeringens sida var helt säker på att det som marinen spanat efter verkligen var en undervattensfarkost. Så frågan är given: Skulle det verkligen vara möjligt för främmande makt att agera så fräckt om Sverige hade haft ett riktigt försvar?

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 15:06

Polisen: "Frigivning av Backagängets ledare bakom oroligheterna"


Landvetterrånaren pekas ut som Backagängets ledare. Sedan han släpptes ur fängelset i våras har polisen sett att situationen i Backa har blivit värre.? Det finns gamla oförätter och det blir en annan rangordning när han kom ut, säger Lars Klevensparr, polismästare.

BT - 23 okt 14 kl. 15:37

Kollegan: "En kraftfull person"

– Göran kunde vara tuff, men jag uppfattar honom som helt ärlig. Hans sorti från politiken blev inte vad han hade hoppats, säger Roland Andersson i sin kommentar till Göran Johanssons bortgång. Roland Andersson, S-veteran i Borås, var förutom partivän även kommunalrådskollega med Göteborgs mångårige S-ledare under ett antal intensiva år på 90-talet.

DN - 21 aug 14 kl. 14:27

Tio dagar kvar att köpa kraftfull dammsugare

Den som vill vara säker på att kunna köpa en kraftfull dammsugare har tio dagar på sig. I månadsskiftet träder nya EU-regler i kraft..

Nyheter 24 - 05 nov 15 kl. 10:34

Zlatan diggar den nya tröjan: "Ser oldschool och kraftfull ut"

I dag släpptes Sveriges nya landslagströjor och Zlatan Ibrahimovic var en av de första att testa den. Och han gillade den.– Den ser lite oldschool ut, men väldigt kraftfullt och annorlunda jämfört med den vi har i dag, säger Ibrahimovic, som såg minst sagt kraftfull ut i den.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Indisk gruva översvämmad - flera befaras döda

Minst 13 personer befaras ha dött efter att ha blivit instängda när en gruva översvämmades i delstaten Meghalaya i nordöstra Indien, uppger polisen. Räddningsarbetare har försökt pumpa ut vattnet från ett stort dike som svämmades över under tisdagen. - Vi gör vårt bästa för att nå dem.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Inga fler gripna i terrorärendet

Mannen som gripits misstänkt för förberedelse, alternativt stämpling, till terroristbrott är fortfarande anhållen. Enligt Säkerhetspolisen har inga fler personer frihetsberövats.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Skott mot radhus i Malmö - personer i huset

Skott avlossades mot ett radhus i södra Malmö under natten. Flera personer befann sig i huset men ingen kom till skada, uppger polisen på sin hemsida. Polisen larmades vid 01-tiden efter att det hörts höga smällar.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Håkan har något annat i sikte

Håkan Hellström går en helt annan väg. ”Illusioner” är inte skriven för att sälja ut Ullevi efter Ullevi..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Italiensk exkommunist ska gripas i Brasilien

En domare i Brasilien har beordrat att den vänsterradikala aktivisten Cesare Battisti ska gripas och utvisas till Italien, där han är dömd för fyra mord på 1970-talet. Italien har länge krävt att 63-åringen ska utlämnas till sitt hemland.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skådespelaren Sondra Locke död

Den amerikanska skådespelaren och regissören Sondra Locke är död. Hon avled i sviterna av cancer i sitt hem i Los Angeles i november, skriver Variety. Hon blev 74 år.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Medan du sov: Nattens händelser - lokalt och i omvärlden

Skottlossning i Malmö. Villa totalskadad i brand och fem bilar skadade i bränder. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Löfven prövas av riksdagen - nederlag väntar

I dag röstas Stefan Löfven (S) sannolikt ner som statsministerkandidat av riksdagen. Om så sker kommer talmannen Andreas Norlén att fortsätta sina försök att hitta en kandidat som kan tolereras av riksdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tre månader sedan valet - detta har hänt

Det har nu gått tre månader sedan valet och ännu har Sverige inte fått en ny regering. Försöken att lösa de politiska knutarna fortsätter - detta är vad som hittills har hänt. 9 september: Val.

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Komvuxelever mindre beroende av studiemedel

Personer som pluggar på komvux har blivit mindre beroende av studiemedel för att klara uppehället. Men bland högskolestudenterna är det fortfarande en hög andel som behöver utbetalningarna från CSN. Andelen komvuxelever som använde studiemedel 2012 var 44 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.