Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 18 August, 18:15

Liknande nyheter

Taggar: Sökeren , kraftfull, ledare
Expressen - 28 apr 18 kl. 23:06

Här försöker Nordkoreas ledare bluffa omvärlden

12 livvakter sprang runt den nordkoreanska ledarens bil under toppmötet med Sydkoreas president.Men syftet var knappast att skydda honom - utan snarare för att försöka imponera på omvärlden, säger en svensk expert.– Det var en ”show-off”.

Sydsvenskan - 22 jul 13 kl. 06:30

Ledare med rättvisepatos

Bengt Lloyd, Malmö, tidigare ordförande i Handelsanställdas förbund, har avlidit i en ålder av 85 år. Hans närmaste är hustrun Margareta, sönerna Jonas och Magnus med familjer samt övrig släkt och vänner.Bengt Lloyd föddes och växte upp i Malmö.

SvD - 12 jun 14 kl. 10:46

Isis ledare klassas som ”världens farligaste man”

Han har utsetts till världens mest inflytelserika ledare av Time Magazine och har sedan 2011 ett pris på sitt huvud på motsvarande 60 miljoner kronor. Nu försöker Isis ledare Abu Bakr al-Baghdadi erövra Irak..

BT - 13 feb 16 kl. 18:03

Sökarna söker nya ledare

Hundratals människor erbjuder sin hjälp till Missing people vid sökpådrag. Men det saknas patrulledare. Därför hölls i helgen en utbildning för nya patrulledare..

Nyheter 24 - 15 sep 11 kl. 15:06

Polisen: "Frigivning av Backagängets ledare bakom oroligheterna"


Landvetterrånaren pekas ut som Backagängets ledare. Sedan han släpptes ur fängelset i våras har polisen sett att situationen i Backa har blivit värre.? Det finns gamla oförätter och det blir en annan rangordning när han kom ut, säger Lars Klevensparr, polismästare.

BT - 13 jan 15 kl. 21:10

Ledare: Där går gränsen

När Dagens Nyheter dag visade bilder på vad som antas vara en främmande ubåt i Stockholms skärgård, kändes det som om en gräns hade överträtts. Bilden togs i anslutning till höstens ubåtsjakt, den som föranledde statsminister Stefan Löfven att hålla presskonferens om att man från regeringens sida var helt säker på att det som marinen spanat efter verkligen var en undervattensfarkost. Så frågan är given: Skulle det verkligen vara möjligt för främmande makt att agera så fräckt om Sverige hade haft ett riktigt försvar?

BT - 23 okt 14 kl. 15:37

Kollegan: "En kraftfull person"

– Göran kunde vara tuff, men jag uppfattar honom som helt ärlig. Hans sorti från politiken blev inte vad han hade hoppats, säger Roland Andersson i sin kommentar till Göran Johanssons bortgång. Roland Andersson, S-veteran i Borås, var förutom partivän även kommunalrådskollega med Göteborgs mångårige S-ledare under ett antal intensiva år på 90-talet.

DN - 21 aug 14 kl. 14:27

Tio dagar kvar att köpa kraftfull dammsugare

Den som vill vara säker på att kunna köpa en kraftfull dammsugare har tio dagar på sig. I månadsskiftet träder nya EU-regler i kraft..

Nyheter 24 - 05 nov 15 kl. 10:34

Zlatan diggar den nya tröjan: "Ser oldschool och kraftfull ut"

I dag släpptes Sveriges nya landslagströjor och Zlatan Ibrahimovic var en av de första att testa den. Och han gillade den.– Den ser lite oldschool ut, men väldigt kraftfullt och annorlunda jämfört med den vi har i dag, säger Ibrahimovic, som såg minst sagt kraftfull ut i den.

NSD - 09 sep 13 kl. 01:59

Merkel risar EU-ledare för utspel

Tysklands förbundskansler Angela Merkel kritiserar de EU-ledare som förordade en kraftfull reaktion på Syriens påstådda kemvapenattack innan frågan diskuterats inom unionen..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Hedwall två slag från ledningen

Eftersom fredagens spel bröts för mörker avslutades den andra rundan i USA-tourgolfen i Indianapolis på lördagsmorgonen lokal tid - och det går fortfarande bra för Caroline Hedwall. Den 29-åriga svenskan ligger delad femma på totalt elva slag under banans par.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miljöministern på besök i Vankiva

På lördagen besökte miljöministern Karolina Skog (MP) Hässleholms Kretsloppscenter och återvinningscentralen i Vankiva. Ministern var imponerad över kommunens system för att samla in hushållsavfall..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Rekordmånga såg Steve Angello i Malmö

Steve Angello satte nytt publikrekord på årets Malmöfestival. Hela 28 000 åskådare såg houseartisten avsluta festivalen på fredagskvällen, rapporterar SVT. Malmöfestivalens tidigare publikrekord på 26 000 sattes av Timbuktu så sent som i onsdags.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Två personer knivhuggna i Örebro

Två personer har knivhuggits i Örebro med bara sju minuters mellanrum. Polisen ser ett samband mellan händelserna, skriver polisen på sin hemsida. Det första larmet kom klockan 14.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Harsem har fått lämna sjukhus

Den norska landslagsskidåkaren Kathrine Harsem, 29, har fått lämna sjukhuset och är friskförklarad efter kollapsen i en tävling på rullskidor i fredags. Harsem svimmade två gånger efter målgången - troligen beroende på näringsbrist - och fick föras i ambulanshelikopter till sjukhus.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stilla motstånd mot nazisterna i Kungälv

Demokratidagen lockade många besökare. Men att nazistiska NMR samtidigt höll ett torgmöte lite längre bort rörde upp känslorna. - Det känns väldigt obehagligt att det här händer hos oss, säger Kungälvsbon Peter Fjordberg.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Konstolycka: man föll i ett Anish Kapoor-verk

En utställningsbesökare ligger på sjukhus efter att trillat ner i en installation av den brittiske konstnären Anish Kapoor, rapporterar Dazed.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Röster om Kofi Annan

"Kofi Annan var en ledstjärna för det goda. " António Guterres, FN:s generalsekreterare "Vi glömmer aldrig hans lugna och beslutsamma blick, inte heller styrkan i hans kamp. " Emmanuel Macron, Frankrikes president(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Man hittad skjuten i Landvetter

En man har hittats med skottskador utanför Willys i centrala Landvetter öster om Göteborg. - Han är inte skjuten på plats. Utan han har kommit körande på en moped eller en cross, och drattat ihop där utanför, säger Joakim Hansson, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

NMR-aktivisten oftast brottsdömd man kring 30

En man i 30-årsåldern, ofta dömd för brott. Det är den gemensamma nämnaren för den hårda kärnan av aktivister i nazistorganisationen Nordiska motståndsrörelsen (NMR), enligt stiftelsen Expo.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.