SvD > Inrikes

Friday, 19 April, 17:41

SvD - 23 jan 12 kl. 05:04

?Jag hade behövt min stab tidigare?Tre saker ångrar Håkan Juholt mest under sina tio månader som partiordförande..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Håkan Juholt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag hade behövtmin , stabtidigare
Skånskan - 28 okt 15 kl. 16:16

Skyttekungen tränar med Stabæk

Sport Sadat Karim vann skytteligan i division 2 södra med 26 mål på lika många matcher.
Succén har inte gått obemärkt förbi – nu tränar 24–åringen med norska Stabæk.– Det är först och främst fantastiskt roligt för Sadat som gjort en otrolig säsong, säger Prespa Birliks sportchef Meysam Javan.

BT - 27 mar 14 kl. 12:20

Skolan behöver ett politikerlyft

Om utbildningsministern vill vara delaktig i att öka elevernas kunskapsbildningsnivå är det sannerligen hög tid för honom och hans stab att lägga all kraft på ett ordentligt politikerlyft, skriver Lennart Ragnarsson. Vad Sverige i allmänhet och skolan i synnerhet är i näst intill såväl omätligt som omättligt behov av idag är inte ett lärarlyft utan ett politikerlyft, så att politiker åtminstone är uppdaterade på mönstret i den senaste vetenskapliga kunskapsbildningen inom skolområdet och inlästa på och insatta i den beprövade erfarenheten avseende det lärande och den undervisning som faktiskt bedrivs ute i skolorna i Sverige idag. Det enda lärarlyft värt namnet som eventuellt skulle behövas idag är i så fall att lärarna själva lyfter sig över detta a

Sydsvenskan - 13 jul 14 kl. 05:30

MFF behöver få loss Adu med en gång

Det är förmodligen lättare skrivet än gjort – men min uppgift är ju att skriva, inte göra.I Daniel Anderssons kostym, hade jag langat upp plånboken och betalat norska Stabæk vad de nu begär för att släppa Enoch Kofi Adu till MFF redan på tisdag (15 juli, shoppingfönstrets öppningsdag).Sen hade jag bara fått hoppas att arbetstillståndet också blir klart före matchen mot Ventspils på onsdag.

Barometern - 20 jul 16 kl. 06:34

Landshövdings stab borde träda fram

Var fanns landshövdingens närmaste med­arbetare, när de som mest behövdes?.

DN - 16 maj 17 kl. 14:42

Macron behöver mer betänketid

Frankrikes nye president Emmanuel Macron vill kolla alla sina ministrar ett varv till. Presentationen av den nya regeringen skjuts därför upp ett dygn. Medier i Paris uppger att Macrons stab nu utlovar att ministrarna avslöjas klockan 15 på onsdagen..

Dagens Medicin - 07 aug 17 kl. 15:10

Strandhäll behåller Wikströms stab

Socialminister Annika Strandhäll (S) tar över hela staben på sjukvårdsområdet från tidigare sjukvårdsminister Gabriel Wikström (S). .

Cornucopia - 05 aug 15 kl. 07:59

Musen som röt - högst 3 000 man i svensk utlandsinsats

Sverige har med den ensidiga sk solidaritetsdoktrinen utlovat att vi ska hjälpa grannländer som angrips militärt, och med Lissabonfördraget har vi också åtagit oss att hjälpa andra EU-länder som angrips. Samtidigt finns det en lag från 2003 som begränsar antalet svenska Försvarsmaktsanställda i utlandstjänst till 3 000 personer, vilket i praktiken begränsar svenskt stöd till högst två manöverbataljoner eller rent av en enda stridsgrupp (förstärkt manöverbataljon). Solidaritetsdoktrinen eller för den delen det nya finsk-svenska försvarssamarbetet är alltså en liten mus som röt.

Cornucopia - 02 mar 17 kl. 10:53

Värnplikten: Regeringen riktar bort fokus från behovet av 6.5 miljarder

Genom att dagen efter Försvarsmakten och ÖB lämnat sitt budgetunderlag och konstaterat att det saknas 6.5 miljarder kronor i anslag, så väljer regeringen att återinföra värnpliktsutbildning. Detta sparar inga pengar, men beslutet kommer för att rikta bort uppmärksamheten från Socialdemokraternas och Miljöpartiets ovilja att anslå ytterligare 6.

Cornucopia - 19 dec 14 kl. 14:33

Repövning av 7 500 man tar ett år att planera

Här-och-nu-Försvaret ska nu inkallas till repetitionsövning, vilket följer de tidsramar som tidigare angetts - att mobilisera, vilket en repövning de facto övar tar ett år. Den ofinansierade övningen som försvarsminister Hultqvist (s) utlyst kommer nämligen hållas först nästa höst.

Det är naturligtvis mycket positivt att man faktiskt kallar in och mobiliserar en dryg brigad, med vissa  ytterligare funktionsförband.

YLE - 15 jun 15 kl. 18:47

Vem blir Mixus efterträdare? – Här är favoritkandidaterna

Sami Hyypiä är den enda finländaren som står högt i kurs att bli fotbollslandslagets följande chefstränare. Mycket tyder ändå på att Finlands blivande förbundskapten är utländsk. Enligt olika spelbolag är amerikanen Bob Bradley favorit till posten.

Cornucopia - 15 okt 17 kl. 14:29

Låt oss diskutera det hyllade invasionsförsvarets verklighet

Hos försvarsnostalgiker hyllas det gamla 800 000 man starka invasionsförsvaret. Men i mycket var invasionsförsvaret en papperskonstruktion, där utrustning och materiel i mobbförråden inte alls motsvarade det som fanns på papper eller enligt beslut. Invasionsförsvaret var en köttvägg, där högar av massakrerade svenska män skulle agera avskräckande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.