Nyheter 24 > Inrikes

Monday, 21 October, 07:31

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 19:31

Ylva Johansson till hårt angrepp mot Juholt
Folkets stöd för Socialdemokraterna fortsätter minska. Samtidigt riktar den förra ministern Ylva Johansson hård kritik mot partiledaren Håkan Juholt.
"Vårt usla läge kan inte skylls på någon annan", skriver hon. På nyårsdagen kom nya opinionssiffror som visar att Socialdemokraterna endast får 25 procent. Siffror som Ylva Johansson, nuvarande vice ordförande för arbetsmarknadsutskottet, menar beror på Håkan Juholt.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Johansson, Juholt, Socialdemokraterna, Ylva Johansson, Håkan Juholt, Johanssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ylva, Johanssontill , hårt, angreppmot , Juholt
Expressen - 08 jul 11 kl. 08:37

Ylva Johanssons kritik mot Håkan Juholts mustasch

Här går Ylva Johansson till angrepp - mot hyllandet av Håkan Juholts mustasch. Hon irriterade sig på alla plakat med en mustasch på under extrakongressen när Juholt valdes till partiledare. - Mustaschen är en manlighetssymbol, sade hon på ett LO-seminarium i Almedalen.

Sydsvenskan - 01 dec 14 kl. 13:37

Justitieminister Morgan Johansson: ”Ett angrepp på rättsväsendet”

– Det är ett angrepp på rättsväsendet och på rättsväsendets principer, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..

DN - 18 jan 18 kl. 07:44

Morgan Johansson: Avskyvärd och feg attack mot polisen

Samma dag som justitieministern Morgan Johansson (S) presenterade en rapport om att skärpa straffen för angrepp på blåljuspersona skedde en sådan attack i Malmö. ”Nu ökas resurserna och straffen skärps” kommenterar Morgan Johansson på Twitter.  .

Sydsvenskan - 21 sep 12 kl. 06:30

Angrepp hejdar bra diskussion

Minns ni Mupparna-avsnittet där Shirley Bassey var gästartist? Tänkte ni på hur rasistiskt det var? Att hon liksom fördjurligades bland Fozzie, Kermit och Gonzo.

Expressen - 14 maj 19 kl. 15:54

Morgan Johansson (S) om SD-kampanjen: ”I Goebbels anda”

Morgan Johansson (S) går till hårt angrepp mot Sverigedemokraterna med anledning av partiets nya EU-kampanj.”Ren historieförfalskning i Goebbels anda”, skriver justitieministern på Twitter..

Expressen - 23 maj 11 kl. 17:37

Ilsket S-angrepp mot Bodström efter boken

Nu slår S-ledarna som kritiseras i Thomas Bodströms bok tillbaka. Heléne Fritzon och Morgan Johansson menar att Bodströms beskrivning av vad som hände i samband med partiledarbytet är "grovt felaktig". "Ett stort antal partidistrikt ville se en förändring.

GT - 04 jun 13 kl. 15:06

GW till angrepp mot Thomas Bodström

När den sista rättegångsdagen mot Charbel Ayoub, 35, ska hållas måste han köras till Gotland i stället för Jönköping. Det beror på att hans advokat, Thomas Bodström, är där för att försvara sin tidigare partikamrat Jan-Emanuel Johansson som åtalats för flera ekonomiska brott. Specialupplägget får hård kritik av kriminologiprofessor Leif GW Persson: - Det är en särbehandling av gigantiska mått och en merkostnad för skattebetalarna..

Resume - 10 okt 13 kl. 12:55

Moderaterna går till angrepp mot Fellman


DI:s chefredaktör Peter Fellman vill att Moderaternas partisekreterare Kent Persson ger en intervju efter att man i en serie artiklar hävdat att det finns ett missnöje mot honom.  Moderaternas presschef Anna Charlotta Johansson går nu till attack mot Peter Fellman.? Jag tar som presschef endast i undantagsfall ett samtal med en chefredaktör, utan det gäller endast om det är djupt problematiskt och det är i detta fall, säger hon..

Regeringen - 17 jan 18 kl. 13:50

Förslag om strängare straff för angrepp mot blåljuspersonal

I dag har justitie- och inrikesminister Morgan Johansson tagit emot ett delbetänkande som bland annat föreslår att ett nytt brott införs, blåljussabotage. Det nya brottet gör det straffbart att angripa eller hindra till exempel polis eller räddningstjänst när de utför sitt arbete..

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 15:34

Krav på återinförd sjukregel

Foto: Christine Olsson/SCANPIX
En majoritet av rödgröna och SD i socialförsäkringsutskottet går nu emot regeringen och kräver att tidigare regler för vad som ska gälla för sjuka efter 180 dagar återinförs. Regeringen måste komma med förslag i mars.
Nu hoppas vi att de (regeringen) tar sitt förnuft tillfånga och respekterar majoriteten i riksdagen" skriver S, V och MP i ett gemensamt pressmeddelande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.