IDG > IT

Friday, 27 November, 08:54

IDG - 22 dec 11 kl. 07:11

Så ska Facebook visa annonser i nyhetsflödet
Från och med januari kommer Facebook visa annonser mellan dina statusuppdateringar..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , Facebook, visa, annonseri , nyhetsflödet
Dagensanalys.se - 23 nov 17 kl. 09:02

Facebook rullar ut funktionen ”Visa annonser” på företagssidor

Facebook har haft enorma problem på sista tiden med transparens och fått utstå kritik både från användare, annonsörer och makthavare. En funktion som nu testas är ”Visa annonser”. En stor del av Facebooks fördel som annonsplattform är möjligheten att segmentera och visa olika annonsbudskap till olika målgrupper.

Dagensanalys.se - 17 jan 20 kl. 11:30

Facebook skippar annonser i WhatsApp

Facebook har sedan länge planerat att införa annonser i WhatsApp. Nu rapporterar Wall Street Journal att annonsplanerna istället skrotas. Istället för annonser tänker Facebook bygga in funktioner i WhatsApp som underlättar för företag att kommunicera med sina kunder.

Dagens PS - 13 feb 18 kl. 15:43

Nu slutar Google Chrome visa annonser på vissa sajter

Googles egna webbläsare Chrome kommer att sluta visa annonser på vissa sajter som släpper fram störiga annonsörer. Företaget skriver i ett blogginlägg att feedback från användarna visar att viss typ av annonsering, exempelvis stora annonssidor eller popups, som gör det svårt att navigera bort från reklamen upplevs som negativt av konsumenterna. Därför kommer webbläsaren från och med fredag att sluta att visa annonser på vissa sidor som har den typen av annonser.

DI - 22 maj 14 kl. 06:06

Google vill visa annonser på kylskåp

Google vill visa annonser på en lång rad andra platser än i dag, exempelvis på hushållsmaskiner och i bilar. Det framgår av ett dokument som skickades in till den amerikanska finansmyndigheten SEC i december men som blev offentligt på tisdagen, rapporterar Wall Street Journal..

IDG - 20 okt 14 kl. 05:53

Därför börjar Snapchat visa annonser

Den populära chattjänsten Snapchat meddelar nu att man börjar visa annonser i ett försök att tjäna pengar..

Dagensanalys.se - 07 feb 19 kl. 21:12

Nu tänker Facebook visa vilka bolag som riktar annonser

I slutet av månaden kan alla användare se vilka annonsörer, mediebyråer och fler som hanterar deras information – i syfte rikta annonser. Med funktionen Custom Audiences (skräddarsydda målgrupper) kan annonsörer ladda upp filer med kundernas info som epost eller mobilnummer. Dessa data matchas sedan med den data som Facebook har för att kunna rikta rätt budskap på Facebook till rätt kund.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 16:02

Facebook testar annonser i Messenger

Vi har skrivit om att det kan bli verklighet – och nu händer det. Facebook har börjat introducera annonser i den populära meddelandetjänsten Messenger. Under onsdagen annonserade man att tester påbörjats i appen.

Dagensanalys.se - 11 dec 18 kl. 21:35

Facebook testar annonser i sin sök

Facebooks agenda är att klämma in annonser i samtliga vrån på Facebook. Senast är nu deras egna sökmotor. Annonser i sökresultaten testas nu på några marknader.

Dagensanalys.se - 24 jul 17 kl. 09:20

Whatsapp tänker tjäna pengar fast utan att visa annonser

Whatsapp är en riktigt populär tjänst som används världen över för att kommunicera. I flera länder används Whatsapp som den enda tjänsten för kommunikation med mobilen då det blir mycket billigare än att ringa och skicka meddelanden via den lokala operatören. Tjänsten som är gratis och ägs av Facebook har krav på sig att också tjäna pengar.

Dagensanalys.se - 02 sep 16 kl. 13:00

Facebook prioriterar annonser vars mobilsidor laddar snabbast

Techjätten verkar ha tröttnat. Nu vill man att företagens och annonsörernas mobila sidor ska ha kortare laddningstider, för att på så sätt få användarna att stanna en längre tid på sidan efter att ha klickat på en annons. Sedan tidigare denna vecka så har Facebook börjat ”förladda” annonser som inte ens blivit klickade på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.