Kristianstadsbladet > Inrikes

Sunday, 18 August, 21:17

Kristianstadsbladet - 07 dec 11 kl. 21:23

Allvarligt för skottskadad pojkeDen 16-åring som skottskadats av polis opererades på onsdagen. "Läget är allvarligt men stabilt", enligt en presskommuniké från Örebro universitetssjukhus.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Örebro, Na, Örebropolisens, Mats Nylén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allvarligtför , skottskadad, pojke
Helsingborgs Dagblad - 16 aug 16 kl. 21:23

Man allvarligt skottskadad i Malmö

Efter ett larm om skottlossning i Fosie i Malmö har en allvarligt skottskadad man hittats på platsen..

UNT - 16 aug 16 kl. 21:22

Man allvarligt skottskadad i Malmö

Efter ett larm om skottlossning i Fosie i Malmö har en allvarligt skottskadad man hittats på platsen..

UNT - 20 feb 15 kl. 17:42

SOS ångrar bemötande av skottskadad

Händelsen då en allvarligt skottskadad pojke ifrågasattes av en larmoperatör i oktober förra året ska utredas..

GöteborgsPosten - 20 feb 15 kl. 08:12

SOS ångrar bemötande av skottskadad

Händelsen då en allvarligt skottskadad pojke ifrågasattes av en larmoperatör i oktober förra året ska utredas. -Tonen är för hård och det förekommer frågor som inte borde ha ställts, säger Anders Klarström, presschef för SOS Alarm.

BT - 07 dec 11 kl. 21:20

Allvarligt för skottskadad pojke

Den 16-åring som skottskadats av polis opererades på onsdagen. "Läget är allvarligt men stabilt", enligt en presskommuniké från Örebro universitetssjukhus.
Under dagen framkom nya uppgifter om vad som ledde fram till den situation där en polisman i Örebro på tisdagskvällen inte såg någon annan utväg än att skjuta mot pojken.

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 17 kl. 21:32

19-åring allvarligt skottskadad i Göteborg

En 19-årig man har skjutits i Göteborgsstadsdelen Tynnered, var GT först att rapportera om. – Vi fick ett larm om skottlossning och hittade en kille som är skottskadad. Han är förd till Sahlgrenska sjukhuset och är allvarligt skadad, säger Göran Carlbom.

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 17 kl. 21:32

19-åring allvarligt skottskadad i Göteborg

En 19-årig man har skjutits i Göteborgsstadsdelen Tynnered, och vårdas på sjukhus med allvarliga skador. Polisen har ingen gripen. – Vi fick ett larm om skottlossning och hittade en kille som är skottskadad.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 18 kl. 22:55

Ung man allvarligt skottskadad i Enköping

En skottskadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus i Enköping. Han har förts i ambulans till sjukhus med allvarliga men inte livshotande skador, enligt polisen. Larmet om skottlossning vid en vändplan i ett bostadsområde i norra Enköping kom klockan.

UNT - 02 maj 18 kl. 23:39

Ung man allvarligt skottskadad i Enköping

En skottskadad man i 20-årsåldern har hittats utomhus i Enköping..

DN - 01 apr 19 kl. 21:04

Tonåring allvarligt skottskadad i Rinkeby

En tonåring har hittats skottskadad utomhus i Rinkeby. – Polis är tillsammans med målsägande på sjukhuset, säger Eva Nilsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.  .

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 10:45

SMHI varnar för storm och kraftigt snöfall

Det blåser rejält i fjällen och stora mängder snö är på väg in över landet. En del besvär i trafiken kan väntas de närmaste dagarna. - Just nu har vi en del varningar utfärdade, säger SMHI:s meteorolog Marcus Sjöstedt.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 07:15

Regeringen vill utreda organdonation igen

Det råder stor brist på organ i Sverige, men ny lagstiftning som ska öka antalet donationer drar ut på tiden. Nu vill regeringen att frågan ska utredas på nytt, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Hösten 2015 presenterades en utredning om hur organ bättre kan tas till vara.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 04:34

Bättre traumavård för flyktingar

Genom ett nytt projekt på Akademiska sjukhuset i Uppsala ska vården tidigare fånga upp nyanlända som upplevt krig, terror och tortyr och lider av trauman och psykisk ohälsa, rapporterar SR Ekot.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 21:01

Kvinna död i villabrand

Kvinnan hittades död i villan och ska ha varit ensam i huset, skriver polisen på sin hemsida. Larmet kom strax före klockan 19 på söndagen. Villan ska spärras av för teknisk undersökning men polisen har ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 20:54

Jägare försvunnen i Kramfors - spår på isen

En stor sökinsats pågår efter en jägare som saknas i Kramfors mellan Värsön och Byön i Storfjärden. Man har hittat skidspår på isen och en vak, uppger räddningstjänsten för SVT Västernorrland.(TT).

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 18:40

Sjöstedt: Jag är besviken på Lars Ohly

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är besviken på sin företrädare Lars Ohly. Den senare tänker lämna partiet efter att ha portats från dess arrangemang efter anklagelser om att han sexuellt ofredat kvinnor. - Jag är besviken på Lasse och jag vet att han är besviken på sig själv.

Kristianstadsbladet - 14 jan 18 kl. 17:54

"Alliansregering ska driva Natomedlemskap"

Moderatledaren Ulf Kristersson har kursen fast inställd på Natomedlemskap. - En Alliansregering under min ledning kommer metodiskt att fortsätta närmandet till Nato, med fullt medlemskap som uttalat mål, säger han.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.