DI > Ekonomi

Monday, 19 November, 12:08

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, investerar, storti , Storbritannien
SVT - 24 jan 11 kl. 09:54

Vattenfall investerar i renovering

Vattenfall investerar nu drygt en miljard kr varje år under en tioårsperiod för att renovera sina vattenkraftverket. En av dom stationer som byggs om är Akkas i Luleåälven..

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 11:04

Världsstjärna investerar stort i svensk startup

Pengainjektionen ger svenskbolaget mångmiljonvärdering. Di Digital rapporterar att artisten och stjärnproducenten Will.i.

YLE - 19 maj 17 kl. 15:32

Ekenäs Camping investerar stort

Företaget Ekenäs camping investerar stort på campingområdet i Ekenäs. Företaget vill därför förlänga arrendeavtalet med Raseborgs stad. Investeringarna beräknas uppgå till cirka 500 000 euro under de närmaste åren.

Nyteknik - 16 jun 16 kl. 08:23

Vattenfall investerar i Forsmark

Med energiuppgörelsen försvinner effektskatten och nu investerar statliga Vattenfall stort i kylteknik för Forsmarks reaktorer..

Supermiljöbloggen - 21 jul 16 kl. 17:22

Vattenfall investerar ytterligare i vindkraft

Trots svåra tider för företaget visar de nu var framtida intressen ligger. Den senaste satsningen är havsbaserad vindkraft för tre miljarder kronor. Den planerade vindkraftparken kommer att ligga utanför Skottlands kust och ha en kapacitet på 92,4 megawatt.

Supermiljöbloggen - 24 sep 14 kl. 11:18

Vattenfall investerar i nya vindkraftparker

Statliga energibolaget Vattenfall startar nu upp byggandet av två nya vindkraftparker i Sverige. Satsningen innebär förnybar el till 63 000 hushåll. Två vindkraftparker ska byggas; Juktan i Sorsele kommun i Västerbotten, och Höge Väg i Kristianstads kommun i Skåne.

Affärsvärlden - 20 feb 17 kl. 09:11

Amazon investerar stort i Storbritannien

Den amerikanska e-handelsjätten Amazon räknar med att behöva nyanställa 5.000 personer i Storbritannien i år. Det innebär att det blir rekordår för brittiska rekryteringar för Amazon, som vid utgången av 2017 räknar med att ha 24.

Affärsvärlden - 11 aug 14 kl. 10:48

Vattenfall investerar miljarder i tysk vindkraft

För andra gången satsar nu Vattenfall och Stadtwerke Munchen (SWM) tillsammans 11 miljarder kronor på vindkraft vid Tysklands Nordsjökust..

Affärsvärlden - 22 sep 14 kl. 09:40

Vattenfall investerar i nya vindkraftsparker

Vattenfall ska bygga två nya vindkraftsparker, en investering på totalt 860 miljoner kronor, rapporterar TT..

SvD - 15 jun 16 kl. 18:18

Vattenfall investerar i Forsmark

Efter energiuppgörelsen har statliga Vattenfall beslutat att investera i kylningsanläggningar vid de tre reaktorerna i Forsmark..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som utvecklat en produkt vilken kan bidra till minskat antal självmord

Emotra har utvecklat en metod – EDOR® – som genom test av reaktivitetsmönster upptäcker särskild sårbarhet för självmordshandlingar hos deprimerade patienter. Bolaget har för tillfället patent i Sverige och Japan, och väntar på besked från Patentmyndigheter i EU, USA och Kanada. I mars 2017 gick Bolaget i mål med en multicenterstudie, EUDOR-A, med fler än 1500 deltagande patienter..

DI - 15 minuter sedan

Styrelseordförande ökar innehavet i Semcon

Tore Bertilsson har den 16 november köpt 3 000 stycken aktier i Semcon där han är styrelseordförande. Aktierna köptes till kursen 49,85 kronor per aktie, till ett totalt pris av 149 550 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

DI - 15 minuter sedan

Biogaias styrelsetopp säljer aktier för 1,6 miljoner kronor

Peter Rothschild har den 16 november sålt 4.700 stycken aktier i bioteknikbolaget Biogaia där han är styrelseordförande. .

DI - 15 minuter sedan

Aktien gick stark efter Di:s köpråd – men slutet blev snopet

För ett år sedan lockades vi av bemanningsföretagets generösa utdelning, samtidigt hoppades vi på högre lönsamhet framöver. Så blev det inte. I juni kom istället ett bud på bolaget.

DI - 15 minuter sedan

Metallvärdens styrelse vill genomföra företrädesemission på 10 miljoner kronor

Metallåtervinningsbolaget Metallvärdens styrelse föreslår att en extra bolagsstämma den 5 december godkänner en företrädesemission på drygt 10 miljoner kronor. Det framgår av kallelsen till stämman..

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank uppges ha erbjudit visselblåsare pengar för att hålla tyst

Danske Bank erbjöd visselblåsaren Howard Wilkinson pengar, i form av ett avgångsvederlag, för att hålla tyst..

DI - 30 minuter sedan

Carlos Ghosn anklagas för grova tjänstefel – Renault rasar 14 procent

Japanska Nissan anklagar sin styrelseordförande Carlos Ghosn för grova tjänstefel. Han ska bland annat ha nyttjat "bolagets tillgångar" för privata ändamål. Ledningen vill nu att styrelsen avsätter honom från ordförandeposten, skriver Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Starbreeze på väg mot ny tung börsdag

Spelutvecklaren Starbreeze går mot ännu en tung börsdag efter att ha backat sju av de föregående åtta handelsdagarna. Investerare som hade hoppats på lugnande besked vid bolagets presentation hos Redeye får dessutom tänka om – Starbreeze har ställt in sin medverkan på grund av sjukdom..

DI - 45 minuter sedan

Danska finansinspektionen: Danske Banks beteende kriminellt

Det är tydligt att Danske Banks estländska enhet verkat kriminellt och divisionen arbetade hårt för att dölja sina handlingar..

DI - 45 minuter sedan

Höjda bostadspriser förklarar ökning i hushållens skulder

Ökningen av hushållens skulder sedan 2011 kan främst förklaras av att köpare i snitt betalat mer för bostäderna än vad säljarna en gång köpte dem för, och därmed behövt låna mer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.