DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 09:54

DI - 23 nov 11 kl. 09:38

Vattenfall investerar stort i StorbritannienVattenfall investerar miljarder i brittisk vindkraft, som nu pekas ut som den marknad som just nu har bst frutsttningar, rapporterar Dagens industri..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfall, investerar, storti , Storbritannien
SVT - 24 jan 11 kl. 09:54

Vattenfall investerar i renovering

Vattenfall investerar nu drygt en miljard kr varje år under en tioårsperiod för att renovera sina vattenkraftverket. En av dom stationer som byggs om är Akkas i Luleåälven..

DI - 18 dec 18 kl. 09:40

Klart: Vattenfall investerar miljarder i Uppsala

Statliga Vattenfall investerar 3,5 miljarder kronor i ett nytt värmeverk i Uppsala och utreder samtidigt ny elproduktion. Genom storinvesteringen ska Uppsala kunna nå målet att bli fossilfritt..

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 11:04

Världsstjärna investerar stort i svensk startup

Pengainjektionen ger svenskbolaget mångmiljonvärdering. Di Digital rapporterar att artisten och stjärnproducenten Will.i.

YLE - 19 maj 17 kl. 15:32

Ekenäs Camping investerar stort

Företaget Ekenäs camping investerar stort på campingområdet i Ekenäs. Företaget vill därför förlänga arrendeavtalet med Raseborgs stad. Investeringarna beräknas uppgå till cirka 500 000 euro under de närmaste åren.

Nyteknik - 16 jun 16 kl. 08:23

Vattenfall investerar i Forsmark

Med energiuppgörelsen försvinner effektskatten och nu investerar statliga Vattenfall stort i kylteknik för Forsmarks reaktorer..

Supermiljöbloggen - 21 jul 16 kl. 17:22

Vattenfall investerar ytterligare i vindkraft

Trots svåra tider för företaget visar de nu var framtida intressen ligger. Den senaste satsningen är havsbaserad vindkraft för tre miljarder kronor. Den planerade vindkraftparken kommer att ligga utanför Skottlands kust och ha en kapacitet på 92,4 megawatt.

Supermiljöbloggen - 24 sep 14 kl. 11:18

Vattenfall investerar i nya vindkraftparker

Statliga energibolaget Vattenfall startar nu upp byggandet av två nya vindkraftparker i Sverige. Satsningen innebär förnybar el till 63 000 hushåll. Två vindkraftparker ska byggas; Juktan i Sorsele kommun i Västerbotten, och Höge Väg i Kristianstads kommun i Skåne.

Affärsvärlden - 20 feb 17 kl. 09:11

Amazon investerar stort i Storbritannien

Den amerikanska e-handelsjätten Amazon räknar med att behöva nyanställa 5.000 personer i Storbritannien i år. Det innebär att det blir rekordår för brittiska rekryteringar för Amazon, som vid utgången av 2017 räknar med att ha 24.

Affärsvärlden - 11 aug 14 kl. 10:48

Vattenfall investerar miljarder i tysk vindkraft

För andra gången satsar nu Vattenfall och Stadtwerke Munchen (SWM) tillsammans 11 miljarder kronor på vindkraft vid Tysklands Nordsjökust..

Affärsvärlden - 22 sep 14 kl. 09:40

Vattenfall investerar i nya vindkraftsparker

Vattenfall ska bygga två nya vindkraftsparker, en investering på totalt 860 miljoner kronor, rapporterar TT..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Peugeots försäljning minskar – aktien backar på Parisbörsen

Den franska fordonskoncernen Peugeot rapporterade en omsättning som var 1,1 procent lägre än samma period förra året för det första kvartalet 2019. Det var i linje med förväntan enligt Bloombergs snittestimat. Bolagets globala försäljning har dock fallit med 15,7 procent påverkat av problem kring verksamheter i Iran..

DI - 5 minuter sedan

Sammanslagning av livsmedelskedjor blockeras

Brittiska myndigheter har blockerat den tilltänkta sammanslagningen mellan livsmedelskedjorna J Sainsbury och Walmart-ägda Asda. .

DI - 15 minuter sedan

Kjos ser inget behov av kapitaltillskott närmaste 12-18 månaderna

Det norska flygbolaget Norwegians vd och koncernchef Bjørn Kjos ser inget behov av ytterligare aktiekapital inom loppet av de närmaste 12-18 månaderna..

DI - 15 minuter sedan

Riksbanken lämnar räntan oförändrad men sänker räntebanan

Riksbanken lämnar reporäntan oförändrad på minus 0,25 procent. Räntebanan sänks något. Kronan faller på beskedet..

DI - 15 minuter sedan

Kronan rasar direkt efter räntebeskedet

Kronan tappar rejält efter Riksbankens räntebesked där räntebanan sänktes för kommande år..

DI - 30 minuter sedan

Husbyggarnas utsikter för byggmarknaden rekordlåga

Husbyggarnas utsikter för byggmarknaden ligger på ligger på rekordlåga nivåer, visar Konjunkturinstitutets konjunkturbarometer..

DI - 30 minuter sedan

Net Insight vänder till förlust i första kvartalet

Net Insight, som levererar lösningar för medienät, redovisar ett resultat efter skatt på minus 8,5 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (3). Resultatet per aktie uppgick till minus 0,02 kronor (0,01)..

DI - 30 minuter sedan

Addvise redovisar en organisk tillväxt om 4 procent

Addvise nettoomsättning för det första kvartalet 2019 uppgick till 76,6 miljoner kronor (67,4). Den organiska tillväxten blev 4 procent..

DI - 45 minuter sedan

Inget reapris på Essity – men trenden gör aktien intressant

Hygienjätten Essity levererade en stark rapport för det första kvartalet. Omsättningstillväxten imponerade mest men även vinsten var högre än väntat vilket visar att bolagets effektivitetsprogram biter.  Aktien är med sina defensiva kvaliteter fortsatt intressant..

DI - 45 minuter sedan

Swedencares omsättning ökar med 41 procent

Swedencares nettoomsättning uppgick till 30,6 miljoner kronor under det första kvartalet 2019, motsvarande en ökning om 41 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.