Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 January, 11:34

Expressen - 17 nov 11 kl. 15:20

Passagerare fick betala för att flyga sista biten hem"Ta ut pengar i uttagsautomaten om ni vill komma hem." Det var budskapet från flygbolaget till passagerarna som satt på ett plan mellan Indien och Storbritannien. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Indien, Storbritannien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passagerarefick , betalaför att , flygasista , biten, hem
UNT - 07 jan 11 kl. 20:57

Stökig passagerare nekades flyga

Ett bråk mellan en passagerare och kabinpersonalen på ett utrikesflygplan på Arlanda på fredagsmorgonen ledde till att passageraren nekades följa med på flygningen..

SvD - 07 feb 11 kl. 11:08

Hundra vägrades flyga efter handbagagebråk

På Ryanairplan från Lanzarote. 100 passagerare vägrades flyga med planet..

YLE - 28 feb 18 kl. 12:31

Passagerare tveksamma flyga till Kap Verde efter problem med motorn – ett plan är avbokat

Elisabeth Lindh från Malax med man skulle åka till Kap Verde från Vasa på tisdagen. Efter att ha fått på film när det slår gnistor av ena motorn tänker paret Lindh inte sätta sig på det ersättande planet på onsdag eftermiddag..

Kristianstadsbladet - 22 jul 11 kl. 02:30

Passagerare följde med privat

Det finns många oklarheter i de flygresor Region Skånes miljöstrategichef Peter Erlöv gjort.
Peter Erlöv är på semester, men ringer upp Kristianstadsbladet när det står klart att tidningen tittar närmare på hans tjänsteresor inom och utom landet. Han förklarar att det är billigare och smidigare att han flyger själv, och säger att det kan ha blivit ett tiotal tjänsteresor med hyrt flygplan sedan han började på Region Skåne 2008.

YLE - 25 aug 17 kl. 13:37

Nextjet ser ut att fortsätta flyga från Kronoby

Nextjet, som trafikerar mellan Kronoby och Stockholm har ekonomiska problem. Men på fredag eftermiddag meddelade bolaget att man kommer att stärka finanserna för att få fortsätta flyga. Transportstyrelsen i Sverige har återkallat Nextjets flyglicens och nu flyger man med ett tillfälligt tillstånd.

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 15:09

Rynairs kunder får betala mer


En ny avgift har införts på spaniens flygplatser som innebär att vissa flygbolag kommer ta ut en extra avgift på redan bokade biljetter. Ryanair kan vara en av dem. Har du köpt en biljett med Ryanair innan den 2 juli?

BT - 24 sep 14 kl. 15:05

Norwegian betalar fler passagerare

Norwegian har dömts att betala passagerare i två nya fall som gäller bolagets långdistansförseningar. Domen faller efter att flygbolaget gått med på det, skriver Expressen.Norwegian har stämts av företaget Travelright i Attunda tingsrätt i tolv fall, som enligt advokaten Stephan Eriksson som företräder passagerarna är tänkta att vara pilotfall.

Sydsvenskan - 01 apr 15 kl. 04:00

Så känner resenärer på Kastrup inför att flyga

Många känner stor olust inför att flyga. En del är så rädda att de måste äta lugnande tabletter innan de går på planet eller så väljer de andra färdsätt. Vi frågade resenärer och flyganställda på Kastrup hur flygrädda de är och hur flygkatastrofen i Alperna har påverkat dem.

Supermiljöbloggen - 29 sep 17 kl. 13:31

Flygbolag hoppas flyga eldrivet inom 10 år

Flygbolaget EasyJet vill flyga elflygplan inom ett årtionde. Bolaget ska tillsammans med det amerikanska företaget Wright Electric utveckla ett batteridrivet passagerarplan som ska kunna flyga rutter som är kortare än 2 timmar. Det batteridrivna passagerarplanet ska kunna flyga 480 kilometer på en laddning, och därmed kunna trafikera flera stora europeiska rutter, som London-Paris.

YLE - 30 aug 16 kl. 06:29

Det blir dyrare flyga inom Finland – EU förbjuder låg inrikesavgift

EU kräver att Finavia ska ha samma avgift för inrikes- och utrikesflyg. I praktiken betyder det att inrikesbiljetterna blir några euro dyrare och att Finland blir attraktivare för europeiska flygbolag. Finavia upprätthåller flygplatserna i Finland och har stött den inhemska flygtrafiken med förmånligare pasageraravgifter mellan sina egna terminaler.

Nyheter 24 - 09 apr 12 kl. 11:43

Miljonären sov på privatplanet för att slippa betala skatt


Den hemlige miljonärens skattekupp avslöjades av en av premiärministerns tidigare nära medarbetare. STORBRITANNIEN. För att undvika att betala skatt tog den anonyma miljonären helikoptern till Luton flygplats för att sedan byta till privatplanet och flyga ut från engelsk mark.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.