IDG > IT

Thursday, 24 September, 10:25

IDG - 17 nov 11 kl. 15:07

De utvecklar supertunna hybriddiskarInom ngra r kan det mycket vl vara hybriddiskar som r det primra valet fr tillverkarna av surfplattor..
Läs mer på IDG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De utvecklar, supertunna, hybriddiskar
IDG - 26 jun 14 kl. 09:43

Intel om billigare 4k-skärmar och supertunna surfplattor

Intel berättar hur priset på 4k-skärmar kan gå ner kraftigt den närmsta tiden. Dessutom demonstreras supertunna surfplattor..

SR - 20 jul 16 kl. 06:00

Här görs rekordeffektiva och billigare supertunna solceller

Svenska solcellsforskare är nära världsrekordet för hur stor del av solljuset som kan omvandlas till el i en viss typ av supertunna solceller..

SR - 03 aug 16 kl. 06:00

Supertunna solceller kan klä våra kroppar i framtiden

Forskare i Sydkorea har tagit fram supertunna och böjbara solceller som ska kunna klä både oss och våra elektroniska prylar i framtiden..

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Dagensanalys.se - 22 nov 18 kl. 15:12

​Furhat Robotics och TNG utvecklar världens första fördomsfria rekryteringsrobot

Furhat Robotics och TNG har inlett ett samarbete där de gemensamt ska ta fram världens första fördomsfria sociala rekryteringsrobot. Roboten ska kunna bedöma jobbsökande objektivt – oavsett ålder, kön, bakgrund och utseende. Den färdigutvecklade roboten, ”Tengai Unbiased”, kommer kunna genomföra kompetensbaserade intervjuer och assistera med objektiva urval så att inga jobbsökare väljs bort baserat på fördomar, magkänsla eller diskriminerande grunder.

Dagensanalys.se - 28 okt 19 kl. 15:06

Purity IT utvecklar nya molntjänster med Nutanix

Norska Purity IT, som hjälper sina kunder bygga infrastruktur i molnet, utvecklar nu sitt partnerskap med amerikanska Nutanix. På Nutanix Platform kan Purity leverera mer sofistikerad service och sköta alla typer av IT-system i alla molnmiljöer. Därmed kan Puritys kunder fokusera på sina respektive kärnverksamheter och applikationer.

Dagensanalys.se - 20 dec 19 kl. 08:32

Facebook utvecklar eget operativsystem

Facebook håller på och utvecklar en ersättare till Android med hjälp av team in-house. Det nya operativsystemet, Facebook OS,  ska inte ersättas i din mobil utan är tänkt att användas i smarta enheter som VR, smarta hem och andra produkter för att vara mindre beroende av Google. Som du redan vet, men aldrig sett, håller Facebook redan på med VR-brillorna Oculus Quest och videoskärmen Portal.

Nyteknik - 28 jan 11 kl. 10:35

Ryssland utvecklar hemlig rymdfärja

Ryska forskare utvecklar en motsvarighet till amerikanska flygvapnets hemliga rymdfärja X-37..

Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 11 kl. 13:23

Rydahls utvecklar ny vindsnurra

Bromsspecialisten Rydahls, Karlstad, är med och utvecklar framtidens vindkraftsteknik i vindkraftverk som snurrar horisontellt. Något som kallas för vertikal vindkraft. Rydahls engagemang handlar om bromssystemet..

Nya Wermlands Tidningen - 15 mar 11 kl. 07:30

UMV utvecklar verksamheten i Säffle

UMV Coating Systems AB utvecklar sin verksamhet i Säffle. Företaget kommer att starta produktion i en industrifastighet som ägs av Säffle kommun. Hyresavtal har tecknats och arbetet med att anpassa lokalerna är redan igång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.