GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 26 September, 11:06

GöteborgsPosten - 17 nov 11 kl. 15:14

Ubåt kan ha gäckat marinenMarinens analys efter ubåtsjakten utanför Göteborg är klar. Slutsats: det kan ha varit en främmande ubåt.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ubåtkan ha , gäckat, marinen
YLE - 29 dec 15 kl. 16:09

Ny kommendör: viktigt att marinen får nya fartyg

Marinen fick en ny kommendör på tisdag. Det är konteramiral Veijo Taipalus som nu leder marinen. Han tar över uppgiften efter vice amiral Kari Takanen, som blir chef för huvudstaben.

YLE - 08 jul 16 kl. 12:22

Marinen kallar allt fler till repetitionsövning

Marinen kommer att kalla allt fler finländska reservister till repetitionsövning. Målet att kalla 1 700 reservister till repövning i år. Antalet är mer än det dubbla jämfört med år 2014.

SVT - 31 jan 11 kl. 17:18

Första frivilliga till Marinen på plats

För första gången någonsin är det nu frivilliga soldater som ska bemanna våra insatsstyrkor. Och idag var det dags för den första stora inryckningen till Marinen i Karlskrona. Medverkande: Peter Kullring, reporter Peter Glimvall, bataljonschef Marinen Taha Ali, rekryt Amanda Schotta, rekryt Tove Karström, rekryt Martin Hult, fotograf och redigerare.

Expressen - 02 jun 11 kl. 21:53

Svenska marinen kan blixtinkallas till Libyen

Nato har bett Sverige att fortsätta delta i den militära insatsen i Libyen och förutom åtta Jasplan vill Nato även ha hjälp av den svenska marinen. Men det kan dröja innan styrkorna är på plats. - Enligt de uppgifter jag har, så har marinen 90 dagars beredskap, säger militärstrategen Stefan Ring till SVT..

BT - 01 jun 12 kl. 19:49

Marinen spränger 70 år gamla minor

Runt 175 000 minor fälldes i Östersjön under 1900-talens krig och många av dem ligger kvar än i dag. De är fortfarande explosiva och farliga, en dykare eller fiskare kan utlösa dem av misstag. Därför desarmerar svenska marinen minorna ?

YLE - 09 jul 12 kl. 20:02

Marinen firade sin årsdag i Helsingfors

Marinen har i dag firat sin årsdag i Helsingfors. Samtidigt fick man gå ombord på flottans nya minröjningsfartyg Katanpää, som lockade många besökare. Fartyget är ett av tre som marinen har investerat i.

Nyan - 24 jun 13 kl. 14:00

Lantrådet i möte med marinen

? Från åländsk sida för vi alltid fram att vi vill minimera antalet fartygsbesök och att man inte ska stiga iland. Det är också något vi framför till försvars- och utrikesministrarna.

Kristianstadsbladet - 15 okt 13 kl. 12:53

300 migranter räddades av marinen


Den italienska marinen har räddat 300 migranter i vattnen mellan Sicilien och Libyen på tisdagen, uppger marinen. Ett örlogsfartyg och en patrullbåt fick kvällen före in nödanrop från de två flyktingbåtarna som kallade på hjälp. Båtarna fördes till ön Lampedusa.

BT - 15 okt 13 kl. 12:55

300 migranter räddades av marinen

Den italienska marinen har räddat 300 migranter i vattnen mellan Sicilien och Libyen på tisdagen, uppger marinen. Ett örlogsfartyg och en patrullbåt fick kvällen före in nödanrop från de två flyktingbåtarna som kallade på hjälp. Båtarna fördes till ön Lampedusa.

UNT - 15 okt 13 kl. 12:53

300 migranter räddades av marinen

Den italienska marinen har räddat 300 migranter i vattnen mellan Sicilien och Libyen i dag, uppger marinen. En stor operation har sjösatts för att undvika fler flyktingtragedier.(TT).

NSD - 15 okt 13 kl. 12:53

300 migranter räddades av marinen

Den italienska marinen har räddat 300 migranter i vattnen mellan Sicilien och Libyen på tisdagen, uppger marinen. Ett örlogsfartyg och en patrullbåt fick kvällen före in nödanrop från de två flyktingbåtarna som kallade på hjälp. Båtarna fördes till ön Lampedusa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.