NT > Nyheter

Saturday, 26 September, 10:23

NT - 17 nov 11 kl. 15:07

"Ett högriskprojekt att korsa vägen"Lennart Melchert i Borggård är ingen vän av Trafikverkets förslag att siktschakta området vid Tallberga-korset..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Melchert, Borggård, Trafikverkets, Tallberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett högriskprojektatt , korsa, vägen
Expressen - 09 dec 14 kl. 04:08

Kvinna skulle korsa vägen – blev påkörd

En kvinna avled under måndagseftermiddagen i en trafikolycka i Vaxholm. Hon skulle korsa vägen vid en busshållplats och blev påkörd..

SmålandsPosten - 13 apr 16 kl. 23:48

Grodor får hjälp att korsa vägen säkert

När väg 120 byggs om hjälper Trafikverket grodor att korsa vägen på ett säkert sätt. För där väntar parningsplatserna..

BT - 04 mar 18 kl. 09:37

Resenärer rasar mot osäker busshållplats: ”Farlig om man ska korsa vägen”

Bussresenärer som hoppar av vid Parkgatan tvingas korsa en bred och vältrafikerad väg, utan övergångsställe, men nu ska busshållplatsen byggas om..

Nya Wermlands Tidningen - 10 nov 17 kl. 10:30

Korsa vägen försiktigt

Vänster, höger, vänster. Valdemar såg till att se sig för ordentligt innan han korsade vägen, precis som hans mamma hade sagt till honom. Hon ville inte att han skulle bli inblandad i någon liknande olycka som hade hänt här i somras.

Trelleborgs Allehanda - 14 sep 19 kl. 05:00

Ny västlig ringväg kan korsa Tommarpsvägen

Planerna på en ny dragning av den västra ringvägen blir allt mer konkreta. Det mesta talar nu för att en ny väg dras norr om den befintliga Västra ringvägen. En lösning som innebär att jordbruksmark offras och fler bostadsfastigheter påverkas..

Trelleborgs Allehanda - 15 feb 13 kl. 08:20

5 000 ska korsa väg till pågatåg

I dag passerar bara några få oskyddade trafikanter genomfarten väg 9 i Trelleborg. Efter att centralstationen öppnas för pågatåg blir det 5 000 per dag.
Det framgår av tekniska förvaltningens analys av konsekvenserna av förslaget till ny detaljplan för centralstationen i Trelleborg.

YLE - 23 sep 13 kl. 04:49

Föräldrar: Lillkyrovägen är farlig

När skolbarn ska korsa Lillkyrovägen till Veikars centrum på morgonen gäller det att vara uppmärksam. Hastighetsbegränsningen är 70 km/h och sikten är dålig. Därför vill föräldrarna att Korsholms kommun ska ordna skolskjuts även till barnen i årskurserna 4-6.

BT - 27 maj 14 kl. 18:50

Ung man försökte korsa R40 - blev påkörd av lastbil: "Flög sex meter"

En yngre man blev påkörd av en lastbil i höjd med Netonnet på riksväg 40 tidigare i kväll. Mannen var av oklar anledning på väg att korsa vägen när olyckan inträffade. – Han ska ha kommit från slänten vid Netonnet och försökt springa över.

YLE - 08 aug 13 kl. 13:20

Den farliga skolvägen - märk ut riskplatserna

Augusti är en spännande månad för alla som börjar skolan. Förutom själva skolarbetet är skolvägen ett spänningsmoment. Tipsa oss om farliga platser på vägen till skolan.

BT - 13 maj 14 kl. 21:24

"Vägen är en katastrof"

Boende nära olycksplatsen på Varbergsvägen har länge försökt göra kommunen uppmärksam på hur trafikfarlig platsen är. Men det enda som åtgärdats är problem med buller. Det var strax efter klockan halv fyra i måndags som en cyklist kolliderade med en buss, i korsningen utanför Pingstkyrkan i Kinna.

VBL - 17 aug 12 kl. 20:56

Klobbvägen avstängd - blir återvändsgränd

På torsdagen stängdes Klobbvägen mellan riksåttan och Stenhaga av för trafik. Avstängningen är ett led i byggandet av Smedsby omfartsväg. Bron som ska gå över riksåttan kommer nämligen att korsa Klobbvägen..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Klart: Det ska gorillaungen heta

För första gången någonsin har en gorillahona fötts i Sverige. "Det ska bli så spännande att följa hennes utveckling", säger Linda Berggren, djurchef på Kolmården..

NT - 15 minuter sedan

Valter föddes redan i vecka 24

Sofia Waller och Nicklas Jonsson trodde att de skulle behöva vänta i nio månader på sin son. Men Valter var ivrigare än så. Efter bara 24 veckor i magen föddes han - och för familjen blev det en omtumlande start..

NT - 1 timme sedan

Smedbys "extraliv" skapar superdramatisk seriefinal

Boren slog Mjölby med 1-0. Då fick Smedby ett extraliv i kampen om seriesegern. Rickard Larsén var på plats och såg matchen.

NT - 1 timme sedan

BILDEN: Här går en flock av det sällsynta djuret

En flock med åtminstone 17 viltlevande mufflonfår har etablerat sig i markerna runt Gusum under det senaste året. Det är, enligt vad som är känt, första gången i Valdemarsviks kommun..

NT - 1 timme sedan

De ger oss svaren vi inte visste vi ville ha

Det hade jag ingen aaaaning om! Så skönt att äntligen få svaren jag inte visste jag ville ha..

NT - 1 timme sedan

Börja lyssna på oss erfarna undersköterskor

Ingen frågar oss erfarna och kompetenta undersköterskor, trots att det är vi som vet varför bristerna uppstår, skriver en trött undersköterska i äldrevården..

NT - 1 timme sedan

Hårt drabbade Peru hoppas öppna i oktober

Peru kommer gradvis att börja öppna upp samhället och ekonomin i oktober, om smittspridningen av coronaviruset fortsätter att minska, säger landets regering..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.