UNT > Utrikes

Saturday, 26 September, 03:34

UNT - 17 nov 11 kl. 15:09

Kuwaits emir ger polis fria händerEmiren av Kuwait har gett order om att säkerhetsstyrkor med alla "nödvändiga medel" ska återställa ordningen. I går stormade demonstranter parlamentet i en protest mot korruption. (TT).
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Kuwait

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kuwaits, emirger , polis, fria, händer
Fria Nyheter - 28 sep 10 kl. 13:29

Fria Nyheter bygger nytt

Fria Nyheter bygger om. Efter ombyggnaden av Fria Nyheter kommer läsarna utgöra en viktig del i uppdateringen av Fria Nyheter. Detta kommer göra att ni som läsare får större inflytande över vad som skrivs.

Fria Nyheter - 30 sep 10 kl. 11:39

Fria Nyheter 2010

Nu kan du testa nya Fria Nyheter: Fakta, statistik och migrationsdomar kommer att läggas upp allt eftersom. Besök Fria Nyheter.

Kristianstadsbladet - 16 jun 13 kl. 19:07

Kuwaits parlament upplöst


Kuwaits högsta domstol har ogiltigförklarat förra årets parlamentsval och upplöst parlamentet. Oppositionen, som bojkottade parlamentsvalet i december med motiveringen att vallagarna gynnat regeringsvänliga kandidater, har krävt att parlamentet ska lösas upp. Men när nu nyval ska hållas kommer samma kontroversiella vallagar att användas, beslöt domstolen.

BT - 20 jun 12 kl. 12:38

Kuwaits HD ogiltigförklarar val

Författningsdomstolen i Kuwait ogiltigförklarar valet som hölls i februari, och återinsätter det tidigare parlamentet.
Det förra parlamentet upplöstes i december förra året av emir Sabah al-Ahmad al-Sabahi, som också utlyste nyval.
Domstolen har nu kommit fram till att emirens beslut var författningsvidrigt, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Kuna.

NT - 25 jun 12 kl. 14:22

Kuwaits regering avgår

Regeringen i Kuwait har lämnat in sin avskedsansökan. Därmed ökar den politiska krisen i den lilla oljestaten vid Persiska viken. I förra veckan ogiltigförklarade författningsdomstolen det val som hölls i februari och återinsatte det tidigare, mer regeringsvänliga parlamentet.

BT - 07 jul 11 kl. 14:05

Emir Bajrami: "Det är helt sjukt"

Delar av Twentes hemmaarena, där förre Elfsborgsspelaren Emir Bajrami spelar, har rasat samman under renoveringsarbete. Delar av fotbollsarenan i Enschede i Nederländerna har rasat samman under renoveringsarbeten på torsdagen. ?

BT - 07 jul 11 kl. 14:05

Emir Bajrami: "Det är helt sjukt"

Delar av Twentes hemmaarena, där förre Elfsborgsspelaren Emir Bajrami spelar, har rasat samman under renoveringsarbete. Delar av fotbollsarenan i Enschede i Nederländerna har rasat samman under renoveringsarbeten på torsdagen. ?

SmålandsPosten - 27 sep 14 kl. 17:16

Polis slagen av våldsam man

En polisman blev vid ett ingripande i Växjö på lördagen slagen i ansiktet av en våldsam och knarkpåverkad 22-åring. Polisen larmades till en bostad på Sommarvägen i Växjö under lördagen. Familjen kände sig enligt Kronobergspolisens inre befäl Emir Bajric inte trygga med den våldsamme och knarkpåverkade mannen utan ville ha hjälp att avvisa honom från bostaden.

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 21:40

Stormade Kuwaits parlament

Tusentals kuwaitier har stormat parlamentet efter att polis misshandlat demonstranter. Demonstranterna kräver parlamentets upplösning och premiärministerns avgång i samband med korruptionsanklagelser.
KUWAIT CITY.

NSD - 10 nov 12 kl. 13:42

Twittrande shejker fria i Kuwait

Två medlemmar ur Kuwaits kungafamilj har släppts, efter att i två dygn ha suttit gripna sedan de vädrat regimkritiska åsikter på Twitter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.