Opinionen.se > Opinion

Sunday, 20 September, 21:35

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Banken skrek "konkurs" - då kom räddande ängel
Britt-Marie Stegs stod plötsligt utblottad med miljonskuld och banken flåsandes i nacken. Då hände det oväntade. En av kunderna klev plötsligt in som en räddande ängel..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Marie Stegs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Banken, skrek, konkurs, , kom, räddande, ängel
Nyhetskanalen - 17 sep 12 kl. 14:23

Island till domstol om banken Icesaves konkurs

Islands insatser vid banken Icesaves konkurs 2008 tas upp av frihandelsområdet Eftas domstol i Luxemburg på tisdag. Den isländska staten anklagas för att ha diskriminerat kunder genom att täcka insättningar på Island, men inte utomlands i samband med Icesaves konkurs. Islänningarna har i två folkomröstningar avvisat ersättningskraven som enligt Efta:s övervakningsorgan ESA bör uppgå till uppemot 20 000 euro per kund..

Cornucopia - 26 jul 20 kl. 19:41

Dina skulder försvinner inte om banken går i konkurs

Med anledning av att en kändis vägrar betala en skuld till en bank med hänvisning till att hen trodde att banken skulle gå i konkurs när hen tog lånet, så tål det att upprepas: Du blir inte av med dina skulder när banken går i konkurs. Tvärt om är du en tillgång för konkursboet. Pengar.

Sydsvenskan - 10 feb 11 kl. 08:59

Lokala kunder drabbas av konkurs

Slaktaren tappar ett par hundratusen kronor, fiskhandlaren vet inte vem som ska ta över hans nya banklån, krögaren letar ny bankförbindelse. Amagerbankens konkurs drabbar kunderna på många sätt.
KÖPENHAMN.

SmålandsPosten - 09 sep 14 kl. 06:12

Banken räddar Alvesta golfklubb ? skriver av två miljoner kronor

Swedbank är villig att skriva av halva sin fordran, omkring två miljoner kronor, för att rädda Alvesta Golfklubb från en konkurs. Det beskedet har banken på lokal nivå nyligen lämnat. Men golfklubbens styrelse tar inte ut någonting i förskott.

Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 06:30

Onoffs konkurs dyr läxa för kunderna "Vi kom till en situation där vi inte orkade mer"

Betala med kreditkort, använd presentkorten snabbt och skynda tillbaka med byten. Det är några tips från Svensk Handel och Konsumentombudsmannen efter Onoffs konkurs. Onoffs styrelseordförande och storägare kommer att koncentrera sig på Resurs Bank.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 14:09

Panaxia förlorar mot banken

Kristianstad Kristianstads tingsrätt avgjorde målet på torsdagen och domen blev att konkursboets begäran att banken ska betala tillbaka 16 miljoner för ett förtida lösen av lån avslås.
– Domen medför att banken inte behöver betala tillbaka beloppet till konkursboet, skriver tingsrätten i domen. Panaxia var moderbolag i en koncern som utförde värdetransporter och kontanthanteringstjänster.

BT - 19 nov 11 kl. 09:25

Så hanterar banken dina pengar

Mer pengar mer problem? Nordea skall göra sig av med 2 000 tjänster och misslyckas med sin fondförvaltning. Men man lägger 26 miljoner på en lyxlägenhet till sin vd som har ett pensionsavtal i 100-miljonersklassen.

Kristianstadsbladet - 13 aug 13 kl. 08:49

Centrummacken försatt i konkurs

Foto: Tommy Svensson
Centrummacken i Broby AB är försatt i konkurs. "Ryggsäcken blev för tung till slut", säger Slavko Månsson som drivit macken i nästan tio år.
Stängt på grund av inventering.

Nyhetsverket - 06 feb 11 kl. 23:10

Bank i konkurs i Danmark

Amagerbanken har gått i konkurs och övertogs i söndags av det statliga stödbolaget för banker i kris, Finansiel stabilitet. Banken har varit illa ute vid ett flertal tillfällen och nära konkurs, men alltid räddats i sista stund. Miljardären Karsten Ree har två gånger skjutit till 800 miljoner danska kronor för att rädda banken, enligt TT..

TA - 29 mar 11 kl. 13:46

Husfirma i konkurs

Trelleborgsföretaget Roxi Stenhus har gått i konkurs. Koncernen, med moderbolaget Trimera AB, gjorde under förra året en förlust på 15,5 miljoner kronor.
I början av mars i år sade banken upp krediterna för både Roxi Stenhus och ett av Trimeras andra dotterbolag XL Bygg Bygghandlaren AB.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.