Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 19 September, 10:20

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 14:29

Personalbrist får kritikUMEÅ Arbetsmiljöverket kräver bättring i arbetsmiljön på barn- och ungdomskliniken vid Norrlands universitetssjukhus. UMEÅ Arbetsmiljöverket kräver bättring i arbetsmiljön på barn- och ungdomskliniken vid Norrlands universitetssjukhus.  Arbetsmiljöverket har gjort en inspektion på Norrlands universitetssjukhus i Umeå på Barn 4/Barn- och ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Arbetsmiljöverket, Norrlands, Umeå, Barn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personalbristfår , kritik
Cornucopia - 06 maj 19 kl. 10:01

Gästinlägg: Låga löner och eskalerande personalbrist i Försvarsmakten

Nedanstående är ett gästinlägg signerat K-anställd.

Jag har arbetat flera år som K-anställd i Försvarsmakten vid ett regemente i södra Sverige. De senaste åren har jag avancerat i befattning.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 06:41

Skarp kritik riktas mot äldreboende

Hur ska omsorgsnämnden säkerställa att de boende ”får leva ett värdigt liv och känna välbefinnande kvällstid”? Den frågan ställer IVO efter en inspektion på vård- och omsorgs-boendet Möllebackshemmet.
I juli genomförde Inspektionen för vård och omsorg, IVO, en oanmäld inspektion på Möllebackshemmet.

Expressen - 28 jul 18 kl. 19:27

Larmet från ambulansen: varnar för personalbrist

Det har tidigare riktats kritik mot stillastående ambulanser och personalbrist i Malmöområdet. Under sommarmånaderna är läget fortsatt pressat.– Vi har sökt med ljus och lykta för att hitta timanställda, säger Karin Hesselgård, divisionschef för verksamhetsområdet Medicinsk teknik och prehospital sjukvård..

Trelleborgs Allehanda - 16 dec 11 kl. 12:49

Förvaltning växer efter kritik

När miljö- och stadsbyggnadsförvaltningarna slås ihop vid årsskiftet får de två nya tjänster. Orsaken är delvis kritiken mot hur man hanterat bygglovsärenden.
Som TA tidigare skrivit har revisorerna granskat hur samhällsbyggnadsnämnden hanterar sina bygglovsärenden.

Kristianstadsbladet - 22 jun 14 kl. 11:02

JO-kritik: Intagna ute för lite


Polisarrester runtom i landet får kritik av justitieombudsmannen (JO) för att de intagna inte får vara ute tillräckligt mycket. Enligt häkteslagen har de intagna rätt att vistas utomhus minst en timme om dagen.I en granskning av 28 polisarrester konstaterar JO att vissa arrester saknar rastgårdar.

BT - 22 jun 14 kl. 11:02

JO-kritik: Intagna ute för lite

Polisarrester runtom i landet får kritik av justitieombudsmannen (JO) för att de intagna inte får vara ute tillräckligt mycket. Enligt häkteslagen har de intagna rätt att vistas utomhus minst en timme om dagen. I en granskning av 28 polisarrester konstaterar JO att vissa arrester saknar rastgårdar.

Sydsvenskan - 05 apr 15 kl. 04:01

EU-kritik mot tysk flygmyndighet

EU:s luftfartsmyndighet EASA riktade i november kritik mot det tyska luftfartsverket LBA. Kritiken gick ut på att LBA på grund av personalbrist kan ha svårt att utföra kontroller av flygplan och besättningar.Det skriver Wall Street Journal, som samtidigt påpekar att det är oklart om bristerna kan ha haft någon inverkan på flygkraschen i Alperna.

SvD - 05 apr 15 kl. 04:00

EU-kritik mot tysk flygmyndighet

EU:s luftfartsmyndighet EASA riktade i november kritik mot det tyska luftfartsverket LBA. Kritiken gick ut på att LBA på grund av personalbrist kan ha svårt att utföra kontroller av flygplan och besättningar..

Helsingborgs Dagblad - 05 apr 15 kl. 04:01

EU-kritik mot tysk flygmyndighet

EU:s luftfartsmyndighet EASA riktade i november kritik mot det tyska luftfartsverket LBA. Kritiken gick ut på att LBA på grund av personalbrist kan ha svårt att utföra kontroller av flygplan och besättningar.Det skriver Wall Street Journal, som samtidigt påpekar att det är oklart om bristerna kan ha haft någon inverkan på flygkraschen i Alperna.

Skånskan - 29 jan 16 kl. 10:00

Kommunen får kritik för brist på tillsyn

Kävlinge Inte en enda gång under 2015 kontrollerade Kävlinge kommun om butiker som säljer folköl och cigaretter följer lagen.
Nu får socialtjänsten kritik av länsstyrelsen.Myndigheten anser att kommunen brister i tillsynen eftersom det inte gjorts några besök på försäljningsställena under hela fjoråret.

BT - 04 jun 19 kl. 20:59

Ny utredning – därför fick Borås så mycket kritik från Skolinspektionen

Personalbrist och kompetensbrist. Det pekas i en ny rapport ut som de viktigaste orsakerna till att Borås stads grundskolor fått så mycket kritik från Skolinspektionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.