DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 04:36

DI - 17 nov 11 kl. 11:45

Stig Malm vikarierar som oppositionsrådFörre LO-basen Stig Malm träder in som oppositionsråd för Socialdemokraterna i Solna till i vår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Malm, LO, Stig Malm, Socialdemokraterna, Solna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stig, Malm, vikarierarsom , oppositionsråd
Expressen - 11 okt 11 kl. 15:30

Stig Malm: Nu kör partiet samma visa igen

Johanna Graf, socialdemokratiskt oppositionsråd i Solna, är kritisk till den pågående krishanteringen i partiet. Hon får medhåll av förre LO-ordföranden Stig Malm. - Jag kallade det ett stalinistiskt sätt att jobba på inför valet av ny partiledare.

Expressen - 23 apr 12 kl. 17:52

Stig Malm: "Väldigt stridbar kvinna"

Stig Malm lärde känna Lillemor Arvidsson under sin tid som LO-ordförande. Nu chockas han av beskedet att den före detta ordföranden i Kommunal har avlidit. - Hon var en väldigt stridbar kvinna för det hon trodde på, säger Stig Malm till Expressen.

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 11 kl. 13:39

Stig Malm: Det är rent stalinistiskt

Förre LO-ordförande Stig Malm är ett av ombuden till Socialdemokraternas extrakongress. Han är rasande över att ombuden inte är delaktiga i processen att välja en ny partiledare. ?

DI - 08 mar 11 kl. 13:47

Stig Malm: Jag skäms över vara socialdemokrat

Förre LO-ordförande Stig Malm är ett av ombuden till Socialdemokraternas extrakongress. Han är rasande över att ombuden inte är delaktiga i processen att välja en ny partiledare..

Expressen - 08 mar 11 kl. 14:27

Stig Malm: Jag skäms över att vara socialdemokrat

Förre LO-ordförande Stig Malm är ett av ombuden till Socialdemokraternas extrakongress. Han är rasande över att ombuden inte är delaktiga i processen att välja en ny partiledare. - Det är ett rent spektakel som är ovärdigt ett socialdemokratiskt parti att behandla folk på det här sättet.

Aftonbladet - 10 mar 11 kl. 11:20

Stig Malm: Jag är väldigt besviken

Stig Malm om hur valet av ny partiledare har hanterats.

Affärsvärlden - 10 mar 11 kl. 11:43

Stig Malm: Så här gjorde man under Sovjettiden

Stig Malm utgår från att det finns fler kandidater att välja mellan och är besviken på valberedningens hanteringen i valet av ny S-ledare..

Expressen - 10 mar 11 kl. 13:17

Stig Malm besviken: Det är ett ap-spel som drar löjets skimmer över partiet

Förre LO-ordföranden Stig Malm är mycket besviken på valberedningen som enbart lägger fram ett namn till S-kongressen. - Det är ett ap-spel som drar löjets skimmer över partiet, säger han. .

Expressen - 10 mar 11 kl. 16:45

Stig Malm: Loppet är redan kört

Håkan Juholt är endast ett förslag på S-ledare som partiets kongress ska rösta om. Men förre LO-ordföranden Stig Malm säger att loppet är kört - partiledarfrågan är redan avgjord. - I det här partiet törs man inte avvika från någon linje utan alla måste följa det som bestämts, säger han till Expressen.

Nyhetskanalen - 27 jan 12 kl. 07:33

Stig Malm kritisk till valprocessen

Den tidigare LO-ordföranden Stig Malm är kritisk till hur valprocessen inom VU såg ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.