Expressen > Sport

Friday, 25 September, 06:16

Expressen - 17 nov 11 kl. 11:09

Malmö fortsätter sin klättringHK Malmö fortsätter att klättra i tabellen. Matchen mot Hammarby var lagets fjärde raka utan förlust. - Det är en bra trend men vi ställde till det för oss och det blev onödigt jämnt, säger Christoffer Geissler. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö, Hammarby, Christoffer Geissler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöfortsätter sin , klättring
Sydsvenskan - 08 jan 15 kl. 04:00

Varför måste vi bråka för att få till varje liten förbättring för de utsatta?

Alla är välkomna till våra soppkök för att få mat, kläder och ett samtal. Därför känns det märkligt när ordföranden i sociala resursnämnden, Carina Nilsson, i en intervju i Sydsvenskan 29/12 exkluderar EU-medborgare när det gäller vilka som kan få hjälp ifrån Malmö stad.Hon säger: ”Nu exkluderar jag EU-medborgarna, de har inte per definition samma rättigheter som gör att vi kan inkludera dem, de är helt beroende av frivilligorganisationer”.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 14 kl. 18:47

Förlust ett steg på vägen för Malmö


Svenska mästarna Malmö FF redovisar en förlust efter skatt på 2,5 miljoner kronor för 2013.Det är en resultatförbättring på 11,5 miljoner jämfört med föregående år, och enligt klubbledningen ett steg på vägen mot en ekonomi helt i balans."För att kunna utveckla vår verksamhet både sportsligt och socialt måste vi ha en ekonomi i långsiktig balans.

Kristianstadsbladet - 21 feb 14 kl. 18:47

Förlust ett steg på vägen för Malmö


Svenska mästarna Malmö FF redovisar en förlust efter skatt på 2,5 miljoner kronor för 2013.Det är en resultatförbättring på 11,5 miljoner jämfört med föregående år, och enligt klubbledningen ett steg på vägen mot en ekonomi helt i balans."För att kunna utveckla vår verksamhet både sportsligt och socialt måste vi ha en ekonomi i långsiktig balans.

Skånskan - 08 jun 19 kl. 08:00

Svag förbättring i utsatt område

MALMÖ Malmö har fortsatt tre särskilt utsatta områden men polisen, Malmö stad och andra aktörer ser en positiv utveckling under det senaste året.
Dessutom får man under året en förstärkning med drygt 70 färdigutbildade poliser och en del civilanställda.– Vi säger inte att allt är bra men vårt gemensamma arbetet har lett till en mindre social oro och fler ingripanden mot narkotika och den grova kriminaliteten, säger Erik Jansåker, lokalpolisområdeschef för Malmö söder.

Cornucopia - 24 aug 19 kl. 14:15

Malmö: Villapriser kraftigt upp säsongsmässigt, lägenheter svag ner

Villapriserna i Malmö steg kraftigt säsongsmässigt i juli, medan priserna föll något för lägenheterna, jämfört med normal utveckling för månaden.Malmö Live.Vi fortsätter väl på morgonens Skånetema?

Skånskan - 08 mar 20 kl. 12:02

Progressivt klimat-Malmö

Det finns en utbredd oro, inte bara i Malmö, utan i världen, över en alltmer bekymmersam klimatsituation. Oron är befogad, men kanske kan onsdagen den 15 januari i år ha varit en vändpunkt. Då fattade EU-parlamentet det första beslutet om sitt stora miljö- och klimatpaket The European Great Deal, där ett av målen är att Europa ska vara en klimatneutral kontinent år 2050.

Sydsvenskan - 10 dec 13 kl. 12:38

Malmös barn fattigast i Sverige

18 721 barn i Malmö räknas som fattiga, enligt Rädda Barnens rapport "Barnfattigdom i Sverige".Siffrorna baserar sig på statistik från 2011.Även om Malmö ståtar med bottenplaceringen av Sveriges samtliga 290 kommuner har det ändå skett en liten, liten förbättring sedan mätningen året dessförinnan.

Skånskan - 05 apr 16 kl. 15:58

YIF-talang går till Malmö AI

FRIIDROTT Efter mer än fem år i Ystads IF Friidrott väljer nu 15-årige sprintertalangen Bimo Soenarso att ta steget över till Malmö AI. – Det ska bli roligt att få träna med MAI, där jag har en av mina bästa tävlingskompisar i Caleb Conable, som ju kom över förra året från IFK Lund. Caleb är på tredje plats på Sverigelistan på 60 meter inomhus och jag ligger tvåa, upplyser Bimo, som nyligen vann USM på sträckan på nya personliga rekordet 7.

Skånskan - 20 jun 18 kl. 10:25

Betygen för Malmös nior blir bättre

Malmö En analys visar att betygen blir bättre för eleverna i nian. "Glädjande", säger grundskoledirektören i Malmö stad.Betygen blir bara bättre för Malmö stads niondeklassare.

Sydsvenskan - 17 nov 15 kl. 19:26

Det här håller inte i längden, Malmö.

De olika stadsdelarna i Malmö väntas gå med underskott även i år. Oenighet om hur ekonomin ska hanteras har dessutom lett till oväntade allianser: Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna, Moderaterna och Folkpartiet gick samman och stoppade ett nytt sparpaket i stadsdelsområde Söder, som nu riskerar att gå back med 7,6 miljoner kronor.Totalt, för samtliga stadsdelsområden, pekar siffrorna mot ett minus på i storleksordningen 40 miljoner.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Bot och Bättring i Torsång

I kväll får Torsångs hembygdsgård besök av KG Malm och Lucas Stark som turnerar med konserten ?Bot & Bättring?..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.