DI > Ekonomi

Friday, 25 September, 06:15

DI - 17 nov 11 kl. 10:45

AT&T kan börja sälja Nokias WindowstelefonerAT&T, USA:s näst största mobiloperatör, för samtal om att börja sälja Nokias Windowstelefoner nästa år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nokias Windowstelefoner, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AT&Tkan , börja, sälja, Nokias, Windowstelefoner
Dagensanalys.se - 03 sep 19 kl. 06:09

Nu ska Facebook börja dölja antalet likes

Precis som Instagram tänker man nu även börja dölja antalet likes på Facebook. Återigen anges anledningen vara vår hälsa, så att man slutar jaga likes som en besatt. Men här är sanningen återigen en annan, så som med Instagram.

YLE - 30 mar 17 kl. 12:05

VR planerar att börja sälja resor från dörr till dörr

Det statsägda järnvägsbolaget VR planerar att utvidga sin verksamhet så att bolaget utöver tågresor börja sälja biljetter som inkluderar andra resor. I praktiken kan det här innebära att det i tågbiljetten ingår även delad taxi för resor till och från tåget. VR talar om resekedjor, något som enligt bolaget är ett högaktuellt fenomen i flera europeiska länder.

Dagens PS - 13 nov 17 kl. 14:47

Spotifys nya gig: Ska börja sälja produkter

Streamingjätten, med svenske vd:n Daniel Ek, bräddar produktportföljen. Spotify väljer inför sin planerade börsnotering att bredda intäktsbasen med skönhetsprodukter, skriver Techcrunch. Satsningen bygger på det samarbete som bolaget inledde med Merchbar förra året rörande produkter från artister.

Expressen - 30 sep 13 kl. 03:17

Möbeljätten Ikea ska börja sälja solpaneler

Ikea ska börja sälja solpaneler i sina 17 varuhus i Storbritannien..

Sydsvenskan - 27 okt 13 kl. 06:30

Amazon vill börja sälja svenska böcker

Nätbokhandeln Amazon vill börja sälja svenska titlar i början av 2014, skriver Svensk bokhandel.Enligt ett mejl från distributionsföretaget Förlagssystem till flera svenska förlag, vill Amazon erbjuda svenska titlar för den europeiska marknaden genom sina distributionsanläggningar i Tyskland.Sedan tidigare är det känt att Amazon förhandlar med Bokrondellen, ett företag som fungerar som länk mellan förlag och bokhandlar.

SvD - 14 jul 14 kl. 20:46

Sverige kan börja följa ryska plan

Den ökade militära aktiviteten i luften över Östersjön har drastiskt stegrat risken för att ett civilt passagerarplan ska kollidera med ett, sannolikt ryskt, militärt plan. Nu överväger svenska flygvapenchefen att börja följa ryska plan för att hindra en olycka..

DI - 10 mar 15 kl. 12:01

Kia ska börja sälja bilar i Mexiko

Sydkoreanska Kia Motors kommer att börja sälja bilar i Mexiko i juli, skriver Reuters..

SvD - 08 dec 15 kl. 17:15

Ikea kan börja sälja solpaneler i Sverige

Vegetariska köttbullar, omfattande investeringar i egna vindkraftverk och en storsatsning led-lampor. Svenska Ikea, som överväger att börja sälja solpaneler i Sverige, väcker uppmärksamhet på klimatmötet i Paris..

DI - 28 feb 17 kl. 12:35

Netflix vill börja sälja program styckvis

Netflix överväger att tillsammans med teleoperatörer börja sälja program styckvis. Det skulle innebära ett avsteg från Netflix nuvarande abonnemangsmodell och göra det möjligt för kunder att köpa enskilda filmer eller tv-serieavsnitt separat..

Affärsvärlden - 28 feb 17 kl. 13:03

Netflix överväger börja sälja program styckvis

Netflix överväger att tillsammans med teleoperatörer börja sälja program styckvis. Det skulle innebära ett avsteg från Netflix nuvarande abonnemangsmodell och göra det möjligt för kunder att köpa enskilda filmer eller tv-serieavsnitt separat. Det skriver tidningen Telegraphs nätupplaga..

Expressen - 28 feb 17 kl. 13:19

Netflix kan börja sälja sina tv-serier styckvis

Netflix överväger att tillsammans med teleoperatörer börja sälja program styckvis. Det skulle innebära ett avsteg från Netflix nuvarande abonnemangsmodell och göra det möjligt för kunder att köpa enskilda filmer eller tv-serieavsnitt sept..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.