Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 20 September, 21:30

Aftonbladet - 17 nov 11 kl. 10:32

Stockholmsterroristen planerade i över sju årFick två månaders terrorträning i Irak och SyrienMedhjälpare hörs nu i rätten i Skottland..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Irak, SyrienMedhjälpare, Skottland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsterroristen, planeradei över , sju, år
Expressen - 18 jun 14 kl. 15:59

Minst sju är gripna – planerade terrordåd

BEIRUT. Libanon hotades av ett stort terrordåd. Islamiska staten i Irak och Syrien, ISIS, planerade att spränga tre sjukhus i Beirut.

Nyheter 24 - 30 jan 12 kl. 14:52

Sju års fängelse för terrorplaner mot Jyllandsposten


Huvudmannen i den planerade terrorattacken mot danska Jyllandsposten och Muhammedtecknaren Kurt Westergaard dömdes till sju års fängelse. OSLO. För första gången någonsin har en person dömts till fängelse för terrorplaner i Norge.

Nyheter 24 - 25 jul 13 kl. 11:09

Polis beordras lämna tillbaka sju miljoner ? till strippaStrippengar

RANCHO CUCAMONGA. Tara Mishra hade jobbat som strippa i 15 år och lyckats spara ihop strax över en miljon dollar, motsvarade sju miljoner svenska kronor, pengar som hon planerade att använda för att starta upp en nattklubb.Så hon gav pengarna till två vänner, Rajesh och Marina Dheri, som skulle äga hälften av den framtida nattklubben med bas i New Jersey.

Nyheter 24 - 25 jul 13 kl. 11:09

Polis beordras lämna tillbaka sju miljoner kronor ? till strippaStrippengar

RANCHO CUCAMONGA. Tara Mishra hade jobbat som strippa i 15 år och lyckats spara ihop strax över en miljon dollar, motsvarade sju miljoner svenska kronor, pengar som hon planerade att använda för att starta upp en nattklubb.Så hon gav pengarna till två vänner, Rajesh och Marina Dheri, som skulle äga hälften av den framtida nattklubben med bas i New Jersey.

BT - 17 jan 15 kl. 17:18

Sju vargar skjutna andra jaktdagen

Under vargjaktens andra dag sköts sju nya vargar. - Trots dåligt med spår har jakten varit framgångsrik, säger Maria Falkevik, rovdjursansvarig vid länsstyrelsen i Värmland.Vid 17-tiden hade totalt 15 av 36 vargar skjutits i Värmlands och Örebros län efter lördagen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Serieskytt planerade ytterligare mord

Den misstänkte serieskytten i Malmö som på måndagen åtalades misstänkt för tre mord och tolv mordförsök planerade ytterligare ett mord.Han åtalades även för ett fall av förberedelse till mord, två fall av olaga hot samt grov skadegörelse, två fall av skadegörelse och ett fall av grovt övergrepp i rättssak, uppger SR Ekot.Polisen beskriver den åtalade gärningsmannen som en ensam person med stort vapenintresse.

Sydsvenskan - 25 apr 16 kl. 04:11

Ohiomorden "noga planerade"

Morden på åtta familjemedlemmar i den amerikanska delstaten Ohio var "noga planerade och genomtänkta", uppger polisen.— Det här är inte ett fall där någon blir arg på någon annan och skjuter den. Det är ett väldigt, väldigt, väldigt annorlunda fall, säger delstatens statsåklagare Mike DeWine.

YLE - 14 nov 16 kl. 20:58

Sju orsaker till att västmetron spårade ur

Konsulterna misslyckades, byggföretagen grälade och politikerna kunde inte övervaka processen. Yle har utrett vad västmetrons problem beror på. Den 10 juni meddelades att det inte går att säga exakt när västmetron blir klar.

Expressen - 06 dec 18 kl. 18:09

Så planerade prinsessan Latifa sin flykt från Dubai

Det låter som titeln på en Hollywood-film, ”Flykten från Dubai”.Men det handlar om hur prinsessan Latifa av Dubai i sju år planerade sin flykt från emiratet, bland annat med finska Tiina Jauhiainen.Brittiska BBC har kartlagt den.

Dagens Medicin - 07 sep 11 kl. 13:44

Sju läkare skulle mördas

Den så kallade slaktmaskmannen som planerade att mörda sju läkare i Östergötland fick under tisdagen sitt straff skärpt av Göta hovrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.