ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 26 October, 05:49

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Det är dags att skrota lucia-tävlingenEn man går på busstaket och häller ut bensin. Inne i buss­en sitter en mamma och försöker skydda och trösta sin lilla dotter, runt omkring dem ligger ihjälskjutna passagerare..
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är dagsatt , skrota, lucia-tävlingen
Nerikes Allehanda - 17 sep 15 kl. 10:10

Dags för rallytävlingen Noratrofén

Nu är det dags för rallytävlingen Noratrofén på lördag. Rallyt är 13,5 mil långt med drygt tre mil specialsträckor – och över 100 ekipage från hela landet..

UNT - 11 jun 12 kl. 09:19

Dags för Sommarbildstävlingen!

Sommaren är här och med den massa fina fototillfällen. Skicka dina bästa bilder till fototävlingen på unt.se och var med och tävla om en kamera!.

Nerikes Allehanda - 30 apr 15 kl. 15:33

Dags för rallytävlingen Norasprinten

På lördag blir det en riktig rallyfest i Nora. Då är det dags för Norasprinten som Nora MK ordnar uppe vid Hagbyområdet..

Nerikes Allehanda - 16 aug 17 kl. 11:31

Dags för dragracingtävlingen Linde Open för 34:e året i rad

Nu är det dags för Linde Open i helgen för 34:e året i rad. Intresset är mycket stort och 118 ekipage är anmälda till start..

Nerikes Allehanda - 26 apr 16 kl. 05:00

Dags för tredje Norasprinten

Nu är det dags för rallytävlingen Norasprinten på lördag. Och tävlingen är proppfull – med 61 ekipage anmälda till start..

Dagen - 12 dec 17 kl. 03:00

Tranås vill bevara Luciatraditionen men skrota skönhetstävlingen

På många platser tynar Luciafirandet bort. I Tranås har Svenska kyrkan lyckats bevara traditionen men inslaget av ”skönhetstävling” ser man som ett förlegat kapitel..

Dagen - 12 dec 17 kl. 03:00

Tranås vill bevara Luciatraditionen men skrota skönhetstävlingen

På många platser tynar Luciafirandet bort. I Tranås har Svenska kyrkan lyckats bevara traditionen men inslaget av ”skönhetstävling” ser man som ett förlegat kapitel..

Nerikes Allehanda - 06 feb 14 kl. 16:17

Dags för Hytterännet

NORA. I dag lördag är det dags för skidtävlingen Hytterännet vid Digerberget som Norabygdens skidklubb arrangerar. Det är ett motionslopp som har många år på nacken, berättar Klas Larsson, klubbens ordförande.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Dags igen för Trettonslaget

På lördag är det dags för motionstävlingen Trettonslaget i Stråhallen..

Nerikes Allehanda - 17 aug 16 kl. 11:30

Dags för Linde Open i helgen

Till helgen är det dags för dragracingtävlingen Linde Open. Det är hela 111 ekipage anmälda till start – med många hemmahopp och klasser, junior-SM och en deltävling i Europaserien EDRS..

Jönköpingsnytt - 07 okt 16 kl. 14:08

Dags för stor judotävling

Lördag 8 oktober är det dags för judotävlingen Smålands open. Det är en nybörjartävling som riktar sig till barn födda mellan 2002 och 2009 och den hålls på KFUM Ungdomens hus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.