Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 23 September, 11:08

Sydsvenskan - 17 nov 11 kl. 09:59

Miljonärer kräver högre skattEn samling dollarmiljonärer i USA kräver att få betala mer i skatt. I ett upprop, som undertecknats av 137 miljonärer och som skickats till president Barack Obama samt kongressen, vädjar man om att få en högre skattesats.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
USA, Barack Obama, Patriotiska, Obama

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonärer, kräver, högre, skatt
Dagens PS - 28 feb 18 kl. 12:42

Glöm att Stockholm har flest miljonärer

Ett helt annat län leder miljonärsligan – sett till folkmängden. Kolla här! Stockholm kommer en bra bit ner på listan över länen som har flest miljonärer, det vill säga i relation till befolkningen.

Dagens PS - 13 apr 18 kl. 10:48

Så många miljonärer bor det där du bor

Spana in listan över landets alla miljonärer – kommun för kommun. Dagens Industri har med hjälp av siffror från SCB sammanställt de totala förvärvsinkomsterna bland Sveriges miljonärer – och var dessa höginkomsttagare bor. Drygt 82.

HBL - 09 feb 15 kl. 07:10

Bank i Schweiz hjälpte miljonärer skattefuska

En stor läcka från en av världens största banker, schweiziska HSCB, visar hur banken hjälpt rika personer runt om i världen att undkomma skatt.Avslöjandet är publicerat i flera europeiska stora dagstidningar och har tagits fram av det internationella journalistnätverket ICIJ. Många är gömda bakom anonyma nummerkonton och brevlådeföretag i skatteparadis.

YLE - 11 jun 14 kl. 13:37

Förvärva, ärva, betala skatt, fördärva

Nivån på arvsskatten varierar i världen. Som lägst är den förstås noll. Sverige har slopat den, och Estland har aldrig infört den.

Cornucopia - 10 jul 19 kl. 08:43

Sverige står sig väl i rmiljonärer per capita

Sverige står sig väl i listan över länder med riktiga miljonärer (dvs dollarmiljonärer), och kom in på plats tjugofem i antal för år 2018. Per capita bland dessa tjugofem länder hamnar vi ännu bättre, och starkare än flera länder som förmögna svenskar traditionellt flytt(at) till.
Kensington, London.

HBL - 07 mar 15 kl. 04:29

Hur man gör riktigt dåliga affärer

Nokias köp och makulering av egna aktier, Stora Ensos pappersäventyr i USA, Soneras satsning på tysk luft för fyra miljarder, Talvivaara, Olki­luoto, Valco ... Listan är lång och räkningen dyr när Finlands största affärsmissar blir bok.Det är lätt att vara efterklok, brukar man säga.

PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 15:24

Höstbudgeten: Sänkt skatt och höjt grundskydd för pensionärer

– Nu satsar vi för att öka tryggheten för de som har byggt vårt land. Det är viktigt för att hålla ihop Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson. – Det är viktigt att kommuner och civilsamhälle kan erbjuda mer, till den växande gruppen äldre i vårt land, säger socialminister Lena Hallengren.

Sydsvenskan - 26 apr 14 kl. 09:10

Om Socialdemokraterna höjer min skatt tänker jag sänka min lön

Det märks att det är valår och att Magdalena Andersson (S) försöker bli finansminister. Det går inte en dag utan att hon antingen sågar förslag med ”för sent och för lite” eller kommer med nya utspel. Men miljonärerna då?

YLE - 29 dec 15 kl. 15:54

Bandylönerna mångfalt högre i Sverige än i Finland

Löneskillnaden är enorm mellan den svenska Elitserien i bandy och den finska Bandyligan. Det intygar HIFK:s Rolf Larsson som spelat i bägge ligorna. - Det är enorm skillnad mellan ligorna.

YLE - 21 mar 17 kl. 13:44

Västnyländska kommundirektörer: Vi har en miljon frågor men bara tre svar

De stora reformer som är på gång i landet verkar rätt omöjliga att genomföra, konstaterade västnyländska kommundirektörer och riksdagsmän på ett möte i Hangö. Riksdagsman Thomas Blomqvist (SFP) säger att ett problem är politisk prestige. Västnyländska kommundirektörer och riksdagsmän höll en av sina tre årliga träffar i Hangö på måndagen (20.

Cornucopia - 24 jul 19 kl. 18:28

Kommunerna med lägst andel enprocentare med miljonårslön

Nedan följer en listning av de kommuner i landet med lägst andel personer med en årslön över en miljon kronor, vilket någorlunda motsvarar så kallade enprocentare, dvs den hundradel av svenskarna som har högst inkomst och avskys av vänstern som samhällsparasiter, för att de värderas så högt av sin arbetsgivare. Exempelvis Sveriges statsminister Stefan Löfven (S).
Inkomstföredlning Sverige årsinkomst av tjänst.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.