Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 26 October, 05:21

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 11 kl. 10:10

Dubbla signaler från verkstadsbolagSvenska verkstadsbolag är ganska optimistiska om resultatutvecklingen framöver. Men samtidigt växer oron för bristande efterfrågan, visar en undersökning från revisionsjätten PWC. Fyra av tio bolag räknar med ökade vinster under de kommande tolv månaderna. Drygt ett av tio bolag, 11 procent, tror på sämre resultat..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
PWC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dubbla, signalerfrån , verkstadsbolag
Expressen - 18 mar 16 kl. 12:22

Dubbla signaler från Turkiet under EU-möte

BRYSSEL. Europeiska rådets ordförande Donald Tusk har under förmiddagen presenterat EU:s nya bud för Turkiets premiärminister - och EU-ledarna håller nu tummarna för att turkarna ska "köpa" den nya planen. Men från Turkiet kommer dubbla signaler.

UNT - 08 sep 18 kl. 20:58

Rohani: USA skickar dubbla signaler

USA ger Iran dubbla signaler, säger den iranske presidenten Hassan Rohani..

Sydsvenskan - 25 nov 12 kl. 00:50

?Hon gav dubbla signaler?

Arbetet försvårades av att Maria Barin skickade olika signaler, anser socialförvaltningen i Landskrona. Samtidigt erkänner man brister och ger Socialstyrelsen rätt i mycket av kritiken..

Sydsvenskan - 08 nov 15 kl. 04:00

ANC ger dubbla signaler om ICC

Att äta kakan och ha den kvar. Visst känns det lockande. Och det är lite så Sydafrikas regeringsparti ANC nog tänkte efter beslutet att man vill arbeta för att landet ska dra sig ur den Internationella brottmålsdomstolen (ICC).

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 15 kl. 04:00

ANC ger dubbla signaler om ICC

Att äta kakan och ha den kvar. Visst känns det lockande. Och det är lite så Sydafrikas regeringsparti ANC nog tänkte efter beslutet att man vill arbeta för att landet ska dra sig ur den Internationella brottmålsdomstolen (ICC).

Kristianstadsbladet - 30 jan 16 kl. 03:00

Det röda regionstyret sänder dubbla signaler

Budget/ Region Skåne är en jätteorganisation i medborgarnas tjänst: 33 000 anställda och mer än 35 miljarder kronor i budget. Ska regionen fungera som tänkt krävs ordning och reda. För att inte tala om klara och tydliga signaler från det politiska styret.

IDG - 31 aug 11 kl. 08:26

"Apples ufo-campus sänder dubbla signaler"

Apple vill ha ett campus som ser ut som ett "rymdskepp", har Steve Jobs sagt. Silicon Valleys designguru tycker att superbygget skickar dubbla budskap..

DI - 06 apr 11 kl. 14:32

Dubbla budskap om nya investeringssparkontot

Tiden börjar bli knapp att få färdigt regeringsförslaget om investeringssparkontot, som ska träda i kraft den 1 januari 2012. Kritiken mot den nya sparformen har varit massiv. Nu kommer det dubbla signaler från Finansdepartementet om huruvida förslaget kommer att justeras eller inte..

Affärsvärlden - 04 mar 11 kl. 16:20

Wall Street skickar dubbla signaler

De amerikanska börserna öppnade oregelbundet på veckans sista handelsdag för att sedan notera nedgångar. Positiv sysselsättningsstatistik vägdes mot sjunkande timlöner och stigande energipriser..

SvD - 11 mar 11 kl. 09:58

Räntehöjarna får dubbla signaler

Inflationen är både för hög och för låg. SCB:s inflationssiffra för februari är 2,5 procent. Det mått som används heter konsumentprisindex (KPI) och inflationstakten är densamma i februari som i....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.