Magazin24 > Nyheter

Monday, 28 September, 23:20

Magazin24 - 17 nov 11 kl. 09:49

Ingen panik när Willys blev svartVid klockan 16.30 i går onsdagen blev det strömlöst på Willys, efter att en person sladdat in med sin bil i en elcentral på baksidan av byggnaden. Frågan är: vad hände inne i butiken när det blev strömlöst?

Katarina Ehrnström, kassachef, kontorist och ställföreträdande butikschef var på plats när strömmen gick på Willys i Köping. Hon berättar att personalen har olika rutiner som de följer vid exempelvis rån, brand och när det blir strömlöst.
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Willys, Ehrnström, Köping, Katarina, Mälarenergi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen paniknär , Willysblev , svart
GöteborgsPosten - 11 apr 18 kl. 09:15

Svart Range Rover gäckar polisen

En svart Range Rover gäckar polisen sedan en månad. Tre eller fyra maskerade män har flytt i den sedan de vid fem grova stölder har sågat sig in i affärslokaler med stora vinkelslipar.
– Vi har haft patruller som legat efter den svarta suven vid flera tillfällen, på E6:an in mot Göteborg och på 158:an.

Expressen - 27 jan 13 kl. 18:49

Panik på studentfest: "Var massor av rök"

Studentfesten på nattklubben i Brasilien pågick för fullt när glädjen förbyttes i panik. Under en konsert började det brinna på scenen - och bara minuter senare var lokalen täckt av svart, giftig rök. Gästerna kämpade i panik för att ta sig ut genom den enda nödutgången, och flera sökte skydd på toaletterna.

Sydsvenskan - 13 apr 11 kl. 15:06

Mörkt på Willys under strömavbrott

Personal med ficklampor guidade kunderna.
Vid 14-tiden försvann strömmen i Norra Lund och var borta under cirka en halvtimme. I den stora matbutiken Willys blev det tämligen svart.

GöteborgsPosten - 17 apr 18 kl. 13:07

Stöldliga slog till mot Willys

Under natten har två inbrott ägt rum i Västsverige. En svart Range Rover med tre gärningsmän slog först till mot Willys i Falkenberg. En timme senare slog samma bil och personer till mot en parfymbutik i Högsbo i Göteborg..

Expressen - 25 dec 14 kl. 16:33

Panik när branden tog fart: "Blev jätterädd"

Det utbröt panik när branden tog fart i moskén. Rezkar Safari bor precis ovanför moskén. – När jag gick ut genom dörren var det svart.

DalaDemokraten - 04 maj 15 kl. 10:09

Medelklassens panikångest

Tomas Zackarias Westberg är tillbaka med en tecknad roman i svart. I den kompakta berättelsen Total panik fångar han in födelse, död, generationsväxlingar, hur man hanterar egna brister och hur man försöker behålla fotfästet när panikångesten drar i varje nervtråd..

Posh24 - 10 jul 14 kl. 08:24

West skapade panik på festival: "Det var totalt kaos!"

Kanye West skapade total panik backstage på Wireless Festival nyligen. Rapparen freakade nämligen ur totalt när han insåg att hans loge var inredd i fel färg. "Kanye vägrar ha något annat än vitt i sin loge, och det brukar stå i hans kravlista.

Skånskan - 20 mar 19 kl. 10:09

Willys satsar i Simrishamn

SIMRISHAMN Nu är allt klart för en ny Willys-butik i centrala Simrishamn. Företaget tar sikte på att öppna före årsskiftet med ett 30-tal anställda.– Det blev ganska nyligen klart och nu sätter vi i gång projektet, men det är ännu för tidigt att säga ett bestämt datum, utan vår förhoppning är att vi ska vara i gång före årsskiftet, säger Johanna Eurén på Willys pressavdelning.

Expressen - 13 okt 19 kl. 20:52

Panik bland spelare av Fornite: ”Det är slutet”

Panik råder bland miljontals Fortnite-spelare.Plötsligt så går det inte att öppna spelet. Hela den berömda kartan syns dessutom ha försvunnit in i ett ”svart hål”.

Expressen - 10 jun 19 kl. 19:05

Mamman såg ett svart hål i dotterns mun – sen insåg hon vad det var

Darian Depreta var hemma när hon gjorde den fasansfulla upptäckten – ett svart hål i gommen på hennes dotter. I panik åkte hon till sjukhuset – men när hon fick höra vad det var skämdes hon ihjäl, skriver Mirror.– Jag kan aldrig visa mig där igen, säger Darian..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.