Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 22 September, 17:10

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 11 kl. 09:30

CTF firar 25 med forskarelitVarfr vljer du just den yoghurten i butiken och hur smidigt r det att ka buss med barnvagn? Genom att titta genom glasgon hos forskare p CTF, Centrum fr tjnsteforskning, vid Karlstads universitet fr frgorna svar. I dag firar forskningscentrat 25 r med ett uppmrksammat program..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CTF, firar25 med , forskarelit
Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 13 kl. 08:05

CTF bjuder in världen

Tjänsteutvecklingen i världen står i fokus när Centrum för Tjänsteforskning vid Karlstads universitet, CTF, den verksamhet i Värmland som kanske är mest känd internationellt sett, nästa vecka arrangerar ett stort internationellt symposium med över 200 tjänsteforskare från hela världen. ? Amerikaner och ryssar blandar sig med kineser och kanadensare.

Nyheter 24 - 06 jun 12 kl. 09:20

Hur bra koll har politikerna på varför vi firar nationaldagen?


Men hur står det till med politikernas kunskaper om varför vi över huvud taget firar Sveriges nationaldag? Det är mycket prat om nationaldagen, som sedan 2005 är en helgdag, och många vill se svensken gå man ur huse den 6 juni som man gör i Norge den 17 maj. Men kommer vi någonsin bry oss så mycket?

SVT Debatt - 06 jun 13 kl. 11:32

Idag firar jag nationaldagen med en nubbe i Ungern

NATIONALDAGEN Tillsammans med andra svenskar firar jag idag den svenska nationaldagen från Ungern, med kryddat brännvin från Ikea och tal om Gustav Vasa. I en allt mer global värld har det blivit än viktigare med gemensamma traditioner för att hålla samman nationen. Sverige är oerhört rikt på seder och traditioner, historia och kultur.

Skånskan - 25 sep 19 kl. 18:00

Firar tjugo år i tangons tjänst

9 juni 1999 hade de sin första spelning på Hjälmarekajen i Malmö. På fredag, 27 september, firar argentinsk-svenska tangoorkestern Orquesta Tangarte 20 år med stor konsert på Palladium i Malmö.
– Bästa sättet att fira är med en konsert som visar ett brett spektrum av vad vi gör, säger orkesterledaren och bandoneonspelare Juanjo Passo.

Kristianstadsbladet - 26 sep 12 kl. 09:00

Sillastrybarna firar

I kväll firar Sillastrybarna 20 år och Mjällbys supporterklubb dukar för fest när Kalmar kommer till Strandvallen. ?Vi kommer att ha vårt snyggaste tifo någonsin?

Uppsalanyheter.se - 23 maj 16 kl. 11:52

Hellkvist firar födelsedag med skivsläpp och releasefest på Katalin

Den i Uppsala flitigt arbetande musikern Andreas Hellkvist fyller 40 år den 26:e maj. Det firar han med sitt första skivsläpp i eget namn. Albumet har det passande namnet Finally!

Cornucopia - 18 maj 17 kl. 09:48

Polis, vapenägare, brottsoffer? Ygeman och Morgan firar med tårta!

Medan poliser och polisen går på knäna, laglydiga vapenägare förföljs och brottsoffer överges så firar inrikesminister Anders Ygeman och justitieminister Morgan Johansson sin verkningslösa ministär med tårta. Avståndet till verkligheten kunde inte vara längre.
.

Sydöstran - 21 sep 17 kl. 15:46

Volvo firar 90

Volvo firar 90 år som fordonstillverkare. I Olofström firar man med både utställning och guidade turer. - Vi firar brukets 282-åriga historia samtidigt, säger kommunikationschef Jonas Knutsson..

Skånskan - 13 apr 19 kl. 15:30

Rebeckasystrar firar 200 på två håll

ESLÖV 26 april firar Sveriges största ordenssällskap Odd Fellow 200 år. Rebeckalogen i Eslöv skickar två systrar till jubileumsfestligheterna i Stockholm medan resten av systrarna och inbjudna herrar firar i Odd Fellowlokalerna på Odengatan i Eslöv där det serveras trerätters middag och bjuds på direktsändning via Youtube från huvudstaden.Skånskan träffar en trio Rebeckasystrar som håller i jubileumsförberedelserna i Eslöv.

Västerbottens Folkblad - 23 feb 11 kl. 00:21

Jubilar firar med utställningar

Åsele konstförening firar 60 år i år. Kalaset inleds med en utställning på Folkets hus med 15 gästkonstnärer från Ricklundagården i Saxnäs. Åsele konstförening firar 60 år i år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.