Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 28 September, 22:41

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 11 kl. 08:02

Dyrare barnomsorg i vårI april höjer kommunen sannolikt avgiften för förskola och ?fritids?. ? Vi vill slippa personalnedskärningar och större barngrupper, säger Niklas Wikström (FP), ordförande i barn- och ungdomsnämnden..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Niklas Wikström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrare, barnomsorgi vår
Sydöstran - 09 apr 11 kl. 03:00

Inga datorer, slopad frukost ? och dyrare barnomsorg

RONNEBY 5 245 000 kronor ? så stora besparingar rymmer det förslag som skolchef Tommy Ahlquist nu presenterar för skolan i Ronneby.
Utbildningsnämnden tar ställning till förslagen den 14 april..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Dyrare barnomsorg för många

Maxtaxan för barnomsorgen ska börja följa Skolverkets index för inkomsttak vilket innebär att avgifterna höjs för många föräldrar. Någon retroaktiv höjning blir det däremot inte..

SmålandsPosten - 26 jun 19 kl. 06:00

Dyrare barnomsorg i Älmhult

Nya Wermlands Tidningen - 12 okt 11 kl. 07:54

Barnomsorg och institutionsvård dyrare än beräknat

Barn- och bildningsnämnden begär 1,4 miljoner kronor i tilläggsanslag i årets budget. Det är kostnader för institutionsvård som beräknas överskrida budgeten med 2 miljoner samt att barnomsorgen blir 1,5 miljoner dyrare än beräknat..

Jönköpingsnytt - 27 dec 19 kl. 06:00

Nu blir det dyrare med barn i förskolan

Från och med första januari, 2020, blir det dyrare med barnomsorg i Jönköpings kommun. Man höjer även inkomsttaket i maxtaxan.
.

BT - 19 jun 12 kl. 13:12

Utred behovet av flexiblare barnomsorg

Att få vardagen att gå ihop är inte alltid lätt. Är man dessutom förälder och arbetar obekväma tider, kan det vara svårt och ibland nästintill omöjligt att lösa den dagliga planeringen. Genom att erbjuda en flexibel barnomsorg i form av till exempel nattöppna dagis kan vi dock underlätta vardagen för många barnfamiljer.

BT - 06 jul 12 kl. 11:22

Flexibel barnomsorg för barnens bästa

Det gläder mig att Socialdemokraterna håller med om att vi behöver utreda behovet av en flexiblare barnomsorg. Men det är tråkigt att de redan har bildat sig en uppfattning om hur situationen ser ut, skriver Annette Carlson. Den pedagogiska verksamheten i förskolan lägger grunden för barns språkutveckling.

Alingsås tidning - 11 nov 17 kl. 05:30

Nattöppen barnomsorg läggs ner

Oppositionen riktade kritik mot att alliansen lägger ned möjligheten till barnomsorg på natten i Vårgårda. 
– Det är obefintlig efterfrågan, eller ingen alls, sa kommunstyrelsens ordförande Bengt Hilmersson, C. Oppositionsrådet Tony Willner (S) menade att alliansen inte får budgeten att gå ihop, därför tar de bort möjligheten.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 16:15

Kräver barnomsorg på 210 397 kronor

eslöv Eslövs kommun drar in tillståndet för Christella barnomsorg - och kräver dessutom tillbaka 210 397 kronor. Företaget har tagit betalt för barnomsorg som barnets föräldrar inte haft rätt till, enligt kommunen.Beslutet fattades av politikerna i barn- och familjenämnden i onsdags och var väntat.

Skånskan - 18 maj 18 kl. 05:00

Kräver barnomsorg på 210 397 kronor

eslöv Eslövs kommun drar in tillståndet för Christella barnomsorg - och kräver dessutom tillbaka 210 397 kronor. Företaget har tagit betalt för barnomsorg som barnets föräldrar inte haft rätt till, enligt kommunen.Beslutet fattades av politikerna i barn- och familjenämnden i onsdags och var väntat.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.