Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 20 September, 18:49

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 11 kl. 08:03

Kulturskolan inte längre gratisNästa läsår kostar det troligen pengar att gå på Kulturskolan i Karlstad. Den politiska majoriteten har bestämt sig för att återinföra avgiften..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Kulturskolan, Karlstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturskolaninte längre , gratis
BT - 04 mar 12 kl. 07:51

I Sundsvall är skolan gratis

Borås tillhör de billigaste kulturskolorna i landet.
Men det finns de som är riktigt, riktigt billiga ? Sundsvall till exempel.

Barometern - 10 sep 14 kl. 08:24

?Kulturskolan ska vara gratis?

Vänsterpartiet sätter välfärden och kulturen främst, och vill att alla kommunala, offentliga möten ska spelas in och läggas på kommunens hemsida. Vänsterpartiets tre toppnamn inför valet är Nicke Grozdanovski, Josefin Edvardsson-Källqvist och Pontus Adolfsson. Partiet har i dag två mandat i kommunfullmäktige.

YA - 13 dec 13 kl. 11:14

Kulturskolan startar 2014 med halv avgift

Tomelilla. Sedan planerna på en kulturskola föddes har kommunen jobbat med att organisera projektet. Totalt kommer kommunen att erbjuda aktiviteter till omkring 90 barn och unga, om än inte gratis.

Barometern - 11 jun 18 kl. 05:00

Musik-och kulturskola kan bli gratis

Miljöpartiets motion om att göra musik-och kulturskolan i Högsby gratis ska undersökas närmare. Det beslutades vid det senaste mötet med musik-och kulturskolan. .

Trelleborgs Allehanda - 07 dec 17 kl. 16:11

Kulturskolan kan bli gratis

Kommunen höjer inte avgifterna till Kulturskolan 2018. På sikt kan Kulturskolan bli helt avgiftsfri..

Helsingborgs Dagblad - 24 maj 12 kl. 08:06

Kulturskolan i Svalöv firar 35 år

Kulturskolan i Svalöv fyller 35 år och firar med flera arrangemang under våren och hösten. Den 29 maj klockan 18 blir det Solistkonsert i Torrlösa kyrka där man bland annat kan höra solister på piano, tvärflöjt och fiol. Den 6 juni klockan 15 arrangeras en jubileumsshow i Linåkerskolans aula där elever uppträder med musik, dans och teater.

BT - 22 jan 17 kl. 07:00

Vill korta köerna inom kulturskolan

Kulturskolan i Mark blev vid årsskiftet gratis för eleverna i grundskolan. Utmaningen framöver blir att erbjuda så många som möjligt plats i verksamheten..

BT - 18 dec 17 kl. 14:21

Köer till Kulturskolan idag men 2018 blir det fler platser

Det är lång kö till kulturskolan i Borås. Men nästa år utökar man med 120 elever. Cirkuseleverna får nya lokaler och elever i andra klass får gå gratis..

BT - 30 okt 19 kl. 05:02

Kulturskolan kvar men inte längre gratis

Extra pengar gör att kulturskolan räddas kvar. Den kommer dock återigen att beläggas med avgift. Samtidigt innebär det politiska läget i Svenljunga att det inte finns klar majoritet för ett förslag till budget nästa år..

Barometern - 11 feb 20 kl. 16:00

Gratis dj-kurs på kulturskolan

Digitalt skapande och dj är stort just nu. Och då ska kulturskolan vara med, tycker kulturskolechefen. På torsdag startar en helt ny dj-kurs..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.