Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 19 September, 16:27

Vimmerby Tidning - 17 nov 11 kl. 08:15

Gå inte i samma fotspårFöreläsningen med Stefan Munch gav besökarna ett helt nytt sätt att tänka för att få ut det mesta av livet.
Han poängterade hur viktigt det är att inte gå i samma fotspår hela tiden. Man måste våga sätta ner foten och ändra sig steg för steg. Men inte allt på en gång, för då brister det oftast..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Stefan Munch

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: inte i samma , fotspår
Trelleborgs Allehanda - 17 jan 14 kl. 09:30

I Zlatans fotspår - till Trelleborg

Foto: Jonas Jakobsson
20-årige Tibor Cica vann tv-dokumentären I Zlatans fotspår 2009. Efter år i Italien, Kroatien och Portugal är han nu på testspel i Trelleborgs FF. – Jag vill spela i Sverige nu, TFF känns lockande, säger Cica.

Nyheter 24 - 25 jun 12 kl. 22:03

Hodgson vill följa i Tysklands fotspår


England blev ännu en gång utslaget ur ett stort mästerskap på straffar. Roy Hodgson är dock optimistisk inför framtiden. KIEV.

NT - 27 dec 12 kl. 19:37

Fotspår i snön avslöjade tjuv

Polisens arbete att få tag på en tjuv underlättades rejält av snön. Det var bara att följa fotspåren raka vägen hem till tjuven..

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 10:52

I Victor Borges fotspår

Foto: Ingrid Petersson
En klassiskt skolad och briljant konsertpianist. Som gärna vill ha en rolig dag på jobbet. Svensken Magnus Månsson går i ikonen Victor Borges fotspår och har redan rönt stora framgångar på andra sidan Atlanten.

Kristianstadsbladet - 16 apr 13 kl. 07:00

I Harry Limes fotspår

Foto: Lilli Strauss
Författare C-J Charpentier reste under den seglivade vintern till Wien och slog följe med Harry Lime i den klassiska filmen "Den tredje mannen", en film som fortfarande ekar i den österrikiska huvudstaden. Det här är hans första av tre resebrev från staden.
Blöt modd täcker Wiens gator, och överallt varnas för snöras och fallande istappar från taken ?

GöteborgsPosten - 03 jun 13 kl. 06:45

Nytt inbrott i Botaniska - färska fotspår

04.49 Änggården, Göteborg. En morgontidig förbipasserande hör larmet från byggnaden som tillhör Botaniska trädgården och ringer polisen.

Trelleborgs Allehanda - 12 jun 13 kl. 10:51

Alba August i föräldrarnas fotspår

När Alba August debuterar med en blytung roll i ett psykologiskt familjedrama tar en ny generation August plats på vita duken. - Det har fallit sig naturligt, säger hon.
I bioaktuella "Förtroligheten" ser livet idylliskt ut på ytan i det fina villaområdet.

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 10:09

Kriminella fotspårsturister

Foto: Hasse Holmberg
När hans nya deckare recenserades i radions Kulturnytt så utbrast kritikern Jenny Teleman att hon kommit på vad man skulle kunna ha Dan Browns litteratur till. Han skriver ju resehandböcker för turister!
Ingen nyhet, för flitigare deckarläsare.

Alingsås tidning - 20 jul 13 kl. 12:57

I Kal å Adas fotspår 

ALINGSÅS: Solen sken och stämningen var på topp när Harald Treutiger och Ingmari Dalin gästade Alingsås för en liten musikföreställning i Kal å Adas fotspår..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 16:36

En heldag i Nils Forsbergs fotspår

Nätverket Nils Forsbergsällskapet anordnar på måndag 12 augusti en heldag i konstnärens fotspår.Dagen ordnas helt på privat initiativ av bland andra kommunens kulturstrateg Camilla Alexandersson som inte gett upp hoppet om att nätverket en dag ska bli en förening.Det målet tänker hon arbeta för att uppnå även när hon lämnar Klippan för Göteborg.?

Nya Wermlands Tidningen - 13 aug 13 kl. 07:30

Tobias Edén i Blixts fotspår

Jättetalangen Tobias Edén, 18, från Karlstad GK slutade 31:a på amatör-EM i Barcelona som avslutades i söndags. Nu bär det av över Atlanten för att ta första steget i Jonas Blixts fotspår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.