Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 27 January, 12:18

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 11 kl. 07:30

Undermålig belysning i tunneln
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undermålig, belysningi , tunneln
SR - 17 jun 14 kl. 03:00

Kvinnors arbetsmiljö undermålig

Arbetssituationen för dem som jobbar inom vård och omsorg är ofta undermålig. Efter en granskning ställer nu Arbetsmiljöverket krav på förbättringar hos 75 procent av 700 kontrollerade företag..

ÖstersundsPosten - 11 aug 14 kl. 16:16

Undermålig väg genom Brunflo

Vägen genom Brunflo är helt undermålig! Vi behöver en riktig gång- och cykelväg genom byn. Vi behöver bättre, fler och säkrare övergångsställen..

News55 - 20 apr 17 kl. 12:56

Debattören: “Ett liv med undermålig mat blir inte mycket till liv”

Redan 2015 lade Socialstyrelsen fram nya riktlinjer för hur undernäring ska förebyggas, men trots att det har gått två år sedan dess och att problemet med Sveriges undernärda äldre ständigt uppmärksammas har föga hänt. Det tycker debattören Anders Åker, chefredaktör för Tidningen Doktorn och doktorn.com, på Aftonbladet Debatt.

DN - 13 aug 17 kl. 21:00

”Moderaternas politik för skolan är undermålig”

M har misslyckats med att skapa förtroende i skolfrågan. Det beror helt enkelt på att partiets skolpolitik är undermålig. Det är högst anmärkningsvärt att Moderaterna varken föreslår fler eller mer långtgående reformer när det finns ett stort behov av att höja kvaliteten på svensk skola, skriver Benjamin Dousa, Moderata Ungdomsförbundet..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 17 kl. 21:49

Muf: Moderaternas skolpolitik är undermålig

Moderaterna vill etablera sig som det nya skolpartiet. Men enligt Moderata ungdomsförbundet (Muf) är politiken undermålig och skapar inte förtroende. Det skriver förbundets ordförande Benjamin Dousa på DN Debatt.

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 17 kl. 16:00

Användning av serviceboende förbjuds – brandsäkerheten är undermålig

Brandsäkerheten är undermålig..

DN - 19 dec 17 kl. 12:30

Stefan Lisinski: Undermålig utredning – polisen undersökte fel trappuppgång

En undermålig polisutredning och felaktigheter i den utsatta kvinnans berättelse bidrog till att alla männen friades från våldtäkt..

DI - 12 jan 18 kl. 19:32

Debatt: Undermålig kritik mot slopad revision

DEBATT. Riksrevisionens rapport om revisionsplikt är undermålig. Slopandet har inneburit besparingar för företagare på miljardtals kronor och många nya aktiebolag har bildats.

SVT - 19 dec 19 kl. 21:14

Undermålig säkerhet i artisten Linda Piras app Workish

Appen Workish, som artisten Linda Pira varit med och grundat, har kritiserats för att inte ta ansvar för att skatter betalas och för att bidra till försämrade villkor på arbetsmarknaden. Nu visar det sig att appen även är osäker. Enligt IT-säkerhetsexperten David Jacoby är skyddet av användares uppgifter undermålig.

SVT - 08 apr 20 kl. 17:08

Region Stockholm: Importerad skyddsutrustning undermålig

Det har kommit in partier av skyddsutrustning i Sverige som varit undermålig. Det är produkter som levererats och som inte har varit enligt överenskommen specifikation och som inte håller rätt kvalitet, uppger Region Stockholm till SVT Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 19 maj 20 kl. 05:00

Kommuner fick undermålig skyddsutrustning

Skyddsutrustning som flera svenska kommuner under coronakrisen beställt har vid flera tillfällen visat sig vara felaktig eller undermålig, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Handsprit, munskydd och andningsmasker är de vanligaste produkterna som inte vari.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.