Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 26 October, 05:12

Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 11 kl. 07:30

Söhrman har frågor om översiktsplanenUlf Söhrman (M) har frågor om kommunens översiktsplan som han vill ha utredda. En av dessa är att det saknas samråd med Barilla. En annan fråga är om synpunkterna på kulturmiljön i området kring Hötorget kan påverka en ombyggnad av kraftstationen vid elverket..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Söhrman, Barilla, Hötorget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söhrmanhar , frågorom , översiktsplanen
Expressen Dina Pengar - 07 sep 20 kl. 04:30

Experterna: 10 aktier du ska köpa och hålla hårt i

När ska man köpa aktier? I vilka bolag? Ska man satsa på etablerade företag eller de som precis tagit sig in på marknaden?

Alliansfritt Sverige - 29 aug 14 kl. 09:17

Att M byter program med SD splittrar alliansen i Filipstad

I Filipstad har Moderaterna valt en annan linje när det kommer till flyktingar. Det är i och för sig inget nytt när man betänker hur många flyktingar moderatstyrda kommuner tar emot. Nu är i och för sig inte Filipstad en kommun där Moderaterna styr och tur är väl det.

Uppsalanyheter.se - 13 feb 15 kl. 01:44

Kommunen mötte färdtjänstkunder - utlovar förbättringar

För en månad sedan infördes ett nytt färdtjänstsystem i Uppsala kommun och missnöjet över hur det fungerat har varit stort. På torsdagen mötte politiker och tjänstemän uppsalaborna på Gränby Centrum och utlovade en rad förbättringar.För en månad sedan infördes ett nytt färdtjänstsystem i Uppsala kommun och missnöjet över hur det fungerat har varit stort.

Uppsalanyheter.se - 03 feb 16 kl. 19:37

Tjänstemän tar färdtjänst vid tjänsteresor - kvalitetssäkring säger politikerna

Gatu- och samhällsmiljönämnden kommer beslutat att tjänstemän vid enheten för särskild kollektivtrafik ska få genomföra kvalitetsgranskningsresor med färdtjänst i samband med tjänstresor. Syftet är att få bättre kunskap om hur resorna fungerar och bidra till kvalitetssäkring av resor med särskild kollektivtrafik, färdtjänst.Gatu- och samhällsmiljönämnden kommer beslutat att tjänstemän vid enheten för särskild kollektivtrafik ska få genomföra kvalitetsgranskningsresor med färdtjänst i samband med tjänstresor.

Dagen - 31 mar 16 kl. 03:00

”Har blivit 15 000 i pantpengar till biblar”

5 frågor till Sven Öhrman, som under flera års tid pantat flaskor och burkar för att sedan låta pengarna gå till kinesiska biblar..

Dagen - 31 mar 16 kl. 03:00

”Har blivit 15 000 i pantpengar till biblar”

5 frågor till Sven Öhrman, som under flera års tid pantat flaskor och burkar för att sedan låta pengarna gå till kinesiska biblar..

SVT Debatt - 11 sep 18 kl. 11:42

”Vanliga svenskar behöver höja rösten och ta över samtalet”

”Frågor ställs om hur Sverigedemokraterna kan få så få röster när alla ens kompisar sagt att de röstar på dem, hur procenten för ett parti kan sjunka under tiden rösterna räknas, och hur det är möjligt att deras siffror skulle ha kunnat överskattas i opinionsmätningar. Kanske är det inte så konstig”, skriver Myra Åhbeck Öhrman.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.