Newsmill > Opinion

Tuesday, 29 September, 00:33

Newsmill - 16 nov 11 kl. 09:45

Säpos lögner om min make visar att Stasiarkiven bör förbli stängdahttp://www.newsmill.se/trackback/40864Med tanke på alla felaktigheter som Säpo nedtecknade om min make är jag mycket skeptisk till kraven som nu ställs på att öppna Stasiarkiven för allmänheten. Jag grät när jag fick läsa statens lögner om min familj, skriver Karin Eriksson, änka efter "Morjärvmannen" som anklagades för spioneri på 1970-talet..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Stasiarkiven, Säpo, Karin Eriksson, Morjärvmannen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säpos, lögnerom min , makevisar att , Stasiarkiven, bör, förbli stängda
Expressen - 18 apr 18 kl. 16:39

Säpo utreds efter missfall vid förhör

Säkerhetspolisen, Säpo, kallade den gravida kvinnan till förhör om hennes terrormisstänkte make.Under förhöret pressades hon hårt och började blöda och fick missfall.Trots detta avbröts inte förhöret – nu ska Säpos agerande utredas av JO, skriver nyhetsbyrån Siren..

Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:00

Dödligt hot- 18

Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.
Hon gick fram till Jonas, slog armarna om hans hals och kysste honom på båda kinderna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.