Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 26 October, 05:36

Trelleborgs Allehanda - 17 nov 11 kl. 07:00

S: inte mer skattepengar till alliansens politik? Den nya organisationen innebr ju att det r vldigt mnga allianspolitiker som har mycket tid fr politiskt arbete, sger Catherine Persson. Medan vi har ftt betydligt mindre.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S inte mer, skattepengartill , alliansens, politik
Västerbottens Folkblad - 03 feb 14 kl. 23:00

Alliansens politik stärker ojämlikheten

Moderaternas Edward Riedl påstår att jag kommer när med felaktiga uppgifter om Alliansens politik, skriver Umeåbon Kurt Karlsson i en replik. Det är fel. Den moderata riksdagsledamoten Edward Riedel skriver i Folkbladet 30/1 att undertecknad kommit med felaktiga påståenden om Nya Moderaternas förda politik.

Alliansfritt Sverige - 01 nov 11 kl. 07:00

SCB: Alliansens politik skapar klyftor


RESULTAT. Man blir inte förvånad, det är liksom själva planen. Fast då maskerad med den något missvisande parollen ?

DN - 04 jul 14 kl. 16:10

”Även Stockholm har förlorat på alliansens politik”

Alliansens politik, som inneburit högre arbetslöshet, sjunkande skolresultat och sämre offentliga finanser, har naturligtvis drabbat även Stockholm, skriver Socialdemokraternas ekonomiska talesperson Magdalena Andersson och två ledande socialdemokratiska Stockholmspolitiker..

SmålandsPosten - 25 jul 14 kl. 06:10

Bo Frank överväger att ge mer skattepengar

Men så blev det inte.
Nu säger Bo Frank (M) att han kan tänka sig att kommunen ger mer skattepengar till flygplatsbolaget för att behålla viktiga flyglinjer. Som Smålandsposten berättat läggs flyglinjen Växjö – Amsterdam ned om några veckor.

Cornucopia - 10 jun 20 kl. 10:46

Palmefloppen - vi slipper åtminstone betala mer skattepengar för detta

Presskonferensen om Palmeutredningens nedläggning pågår fortfarande, och är rent trams och bekräftar den prognosticerade Palmefloppen. Förutom kostnaderna för de kommande rättegångarna om förtal av avliden, så slipper vi åtminstone betala mer skattepengar för detta. Och förstås bibliotekspengen för alla kommande utlåningar av de 150+ nya boktitlar om Palmemordet som kommer släppas till den siste som bryr sig dött av hög ålder.

Skånskan - 13 dec 19 kl. 10:30

Inga mer skattepengar till trålning

LOKAL DEBATT Insändare med anledning av artiklarna om fisket i Ringsjön i onsdagens Skånska Dagbladet 11 december. Vilken nytta gör egentligen trålningen av skräpfisk i Ringsjön? Detta projekt har man hållit på med i Ringsjön sen år 2005.

FriaTider - 01 jun 13 kl. 11:09

Kommunernas gnäll: Vi vill ha mer skattepengar för invandrarna

"Vi har tagit ett större ansvar än de flesta andra kommuner i Sverige", skriver tio kommunalråd i ett gemensamt upprop i SvD Brännpunkt och kräver mer skattepengar av svenskarna i resten av landets kommuner..

YLE - 28 maj 14 kl. 05:21

Gröna vill se mer grön politik

Det gröna fotfolket vill ha en tydligare och mer grön politik av moderpartiet efter förlusten i EU-valet. Senast då kärnkraften kommer upp i regeringen ska det ske saker. – Jag ser ju inte att det inte skulle behövas mer gröna värden.

BT - 21 dec 14 kl. 11:11

Alliansens politik bygger Sverige

Grundbulten i vår budget är ansvar för ekonomin. Alliansen har presenterat en politik för hur Sverige ska nå en procents överskott år 2018. Vi ser nu att jobben växer till i Sverige, men vi behöver göra mer för att jobben ska kunna bli ännu fler, anser skribenterna.

BT - 07 maj 12 kl. 13:49

Alliansens politik bäst för fattiga

Socialdemokraterna saknar fortfarande politik mot utanförskapet och tar inte ansvar för de offentliga finanserna. Deras politik skulle återigen leda till större klyftor i samhället och hjälper inte de barn Rädda Barnen berättar om, anser borgerliga riksdagsledamöter. Det är viktigt med ett samhälle som håller ihop.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.