Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 September, 10:26

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 11 kl. 07:04

Jackpot för SHB-anställdaHandelsbankens vinstandelsstiftelse Oktogonen går mot ett nytt rekordår och har i år betalat ut 1,6 miljarder kronor till andelshavarna. Alla som varit anställda i SHB någon gång mellan 1972 och 2010 har andelar i Oktogonen och kan plocka ut pengarna när de fyller 60 år. För dem som varit med från starten blir det storkovan..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
SHB, Oktogonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jackpotför , SHB-anställda
Opinionen.se - 10 apr 13 kl. 09:08

SHB-anställda skrattar hela vägen till banken

Anställda i Handelsbanken ruvar på en rekordförmögenhet..

DI - 24 jun 14 kl. 11:07

SHB-anställda snuvas på hundratals miljoner

Handelsbankens styrelse chocksänker vinstdelningen till personalens stiftelse. Varje anställd förlorar tiotusentals kronor..

Dagens PS - 06 feb 14 kl. 08:24

SHB öser guld över ägare och anställda


Vinsten ökar igen och bankens anställda får vardera en vinstandel på 70.000 kronor för 2013..

DI - 17 jul 19 kl. 10:54

Efter pensionssmällen – nu hotas SHB-anställda av uppsägningar

Handelsbankens nya vd Carina Åkerström öppnar för personalneddragningar även i Sverige, och uppger att en avsättning till Oktogonen inte är aktuell med nuvarande resultatnivå..

VA - 17 apr 19 kl. 14:00

Kalldusch för Handelsbankens anställda: Årets vinstdelning slopas helt

Handelsbankens vinstandelsprogram Oktogonen har gjort bankens trotjänare till miljonärer. Men i år blir det inte några pengar - "...är en överraskning och kommer inte att uppskattas av SHB-personalen".

Dagens PS - 22 maj 19 kl. 08:06

Jackpot: Kanonrapport från svenska spelstudion

THQ Nordic redovisar en omsättning och ett ebitda-resultat som var högre än väntat under januari-mars vilket är det femte kvartalet. Bolaget har ett förlängt räkenskapsår fram till sista mars. Omsättningen ökade 158 procent till 1 630,5 miljoner kronor (632,9), att jämföra med Bloombergs sammanställning av fyra analytikers estimat som var 1 509 miljoner kronor.

Computer Sweden - 11 feb 20 kl. 10:29

Jackpot för Slack – IBM går all-in på chattverktyget


IBM håller på att rulla ut samarbetsverktyget Slack till alla sina 350 000 anställda. När utrullningen är klar blir IBM Slacks enskilt största kund..

IDG - 11 feb 20 kl. 10:29

Jackpot för Slack – IBM går all-in på chattverktyget


IBM håller på att rulla ut samarbetsverktyget Slack till alla sina 350 000 anställda. När utrullningen är klar blir IBM Slacks enskilt största kund..

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 12 kl. 07:34

SEB och SHB småföretagens favoriter

SEB och Handelsbanken får delad förstaplats när småföretagare rankar sina affärsbanker. Danske Bank är hack i häl. Swedbank kommer en bit efter och Nordea får jumboplatsen i undersökningen Finansbarometern.

DI - 04 okt 18 kl. 19:25

Collector Banks nya vd har mörkt förflutet på SHB – varnades för grova kränkningar

Collector Banks nya vd Martin Nossman har ett kontroversiellt förflutet på Handelsbanken, som han lämnade under fjolåret. Han fick för några år sedan en skriftlig varning, omplacerades och miste sitt personalansvar på Handelsbanken Capital Markets. Orsaken var återkommande trakasserier och kränkningar av anställda, enligt uppgifter till Di..

Dagens PS - 17 apr 19 kl. 11:22

SHB:s dribbel kostar anställda 827 miljoner

Tidigare idag rapporterade Handelsbanken ett starkare kvartal än väntat. Nu visar det sig att storbanken valt att inte avsätta pengar till personalfonden. Det rapporterar Dagens Industri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.