Opinionen.se > Opinion

Friday, 30 October, 11:13

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Persson varnar: "EU-skatt inom en nära framtid"
I en intervju i Dagens Industri varnar den före detta statsministern Göran Persson för riskerna av att stå utanför euron..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Dagens Industri, Göran Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Persson, varnar, EU-skattinom en , nära, framtid
Dagens PS - 25 mar 19 kl. 10:46

Göran Persson varnar för S-politiken

”Politiken måste ha en fungerande helhet, annars blir det inte bra.” Det säger den i dag 70-årige före detta statsministern och socialdemokratiska partiledaren, som i lördags besökte S-kongressen i Örebro, uppger Dagens Industri. Göran Persson anser att ett slopande av värnskatten i enlighet med januariuppgörelsen mellan S, C, L och MP enbart gynnar de mest högavlönade då reformen innebär att alla som tjänar över 58.

YA - 10 jan 12 kl. 06:31

När Persson vågar tro tvekar Reinfeldt

Han sitter på läktaren numera, den gode Göran Persson.
Därifrån kan han se sitt gamla lag falla allt djupare ner i försvarsställning; mer sparkande varandra på benen än på bollen. Senast i går underströk två opinionsundersökningar från Demoskop och Yougov att Socialdemokraternas kris är svårare än någonsin ?

BT - 07 dec 13 kl. 06:50

De betalade mest skatt i Sverige

Amerikanska Barbara Bergström betalade mest skatt i Sverige inkomståret 2012. Sedan är det idel finanskändisar - och en spelmiljardär - på topplistan. Bergström, som nyligen sålde aktiemajoriteten i Internationella Engelska Skolan, betalade hela 207 miljoner i skatt till staten för 2012.

Dagens PS - 20 jun 19 kl. 16:06

Persson i blåsväder och ny skatt på plastpåsar

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Göran Persson redan i blåsväder: ”Jättekonstigt” 
Swedbanks nye ordförande, den tidigare statsministern, sitter på dubbla stolar. ”Jättekonstigt”,  säger Joacim Olsson, Aktiespararnas vd, till Dagens Industri.

BT - 17 sep 12 kl. 15:57

Pensionärer sågar sänkt skatt

Regeringen vill sänka skatten för de flesta pensionärer med i genomsnitt en 50-lapp i månaden i höstbudgeten.
Politisk kosmetika, anser PRO.
Men socialminister Göran Hägglund är nöjd.

Kristianstadsbladet - 03 maj 11 kl. 06:16

Persson allt närmare IFK

Foto: Bosse Nilsson
IFK hoppas in i det sista att Darko Martinovic ska ändra sig och stanna i klubben. Samtidigt ser den eventuella ersättaren ut att bli Johan Persson.
Efter säsongens sista match mot Önnered avslöjade Darko Martinovic att han lämnar IFK Kristianstad.

News55 - 03 jul 17 kl. 09:34

Mats Persson (L): “Höj pensionen för de som har det svårast ekonomiskt”

Riksdagsledamoten och Liberalernas ekonomisk­-politiske talesperson Mats Persson är en av de politiker som frågades ut av News55:s grundare Artur Ringart på Almedalsveckans första dag. För Mats Persson stod de pensionärer som lever på knappa resurser högst upp på agendan. – Vi behöver höja pensionen för de som har det svårast ekonomiskt.

News55 - 14 apr 16 kl. 16:54

Göran Persson: Sverige har för låga pensioner – och så här löser vi det

Förre statsministern Göran Persson har en lösning på dagens i hans tycke alltför låga pensioner: Att man tar de ungefär 15 miljarder kronor som i dag tas ut som avgift till pensionssystemet och stoppar in i själva systemet. Detta skriver Expressen idag. I praktiken används dessa pengar som en skatt, något som finansministern enligt Olle Zettergren, analyschef på Pensionsmyndigheten, kan göra vad hon eller han vill med.

Cornucopia - 06 nov 17 kl. 09:25

Sosseriets Göran Persson undanhåller 42 MSEK från skatt

Sosseriets Göran Persson har gjort en sk "Östling" och undanhåller miljontals kronor från beskattning, genom att låta dem sitta kvar i sitt aktiebolag Baven och inte ta ut dem som lön. Det handlar om 42 MSEK i tillgångar som den fd socialdemokratiske statsministern på detta vis håller undan från Skatteverket. Likt Östling, förstås helt lagligt.

Trelleborgs Allehanda - 14 jun 12 kl. 21:12

Höjd skatt hjälper skolan

Foto: Scanpix
Socialdemokraterna vill satsa 22 miljoner kronor extra på skolan och förskolan. För att finansiera det föreslår man en skattehöjning på 25 öre.
Det är första gången sedan Socialdemokraterna hamnade i opposition i Trelleborg som partiet föreslår en skattehöjning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.