Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 17 January, 23:12

Västerbottens Folkblad - 17 nov 11 kl. 05:59

Helgtrafik på BotniabananUMEÅ Botniabanans nya tidtabell innebär att det blir helgtrafik på sträckan Umeå ? Örnsköldsvik. Läs även: Tidtabellen anpassas efter obefintlig trafik & Trafiken till Lycksele utökas med en tur UMEÅ Botniabanans nya tidtabell innebär att det blir helgtrafik på sträckan Umeå ? Örnsköldsvik. Just ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Botniabanan, UMEÅ Botniabanans, Umeå, Lycksele

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helgtrafik, Botniabanan
Västerbottens Folkblad - 04 feb 12 kl. 06:00

Botniabanan AB miljonstämmer företag

UMEÅ Botniabanan AB och Ystadföretaget Industrispår har hamnat på kollisionskurs. Botniabanan AB har stämt Ystadföretaget och vill ha 9,5 miljoner kronor i kompensation. Industrispår kontrar med att kräva 4,2 miljoner av Botniabanan.

Västerbottens Folkblad - 24 jan 11 kl. 15:54

Snowboardåkning vid Botniabanan

UMEÅ En snowboardbacke har byggts upp nära Botniabanan vid Sand. UMEÅ En snowboardbacke har byggts upp nära Botniabanan vid Sand. 14.

Västerbottens Folkblad - 05 apr 11 kl. 07:27

4G hotar Botniabanan

UMEÅ Problemen för Botniabanan fortsätter. Nu visar det sig att det nya mobiltelefonnätet 4G kan slå ut tågtrafiken. NYA HOT.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 11 kl. 14:42

Många älgolyckor på Botniabanan

UMEÅ Inte bara tekniken, utan även älgar orsakar problem för trafiken på Botniabanan. UMEÅ Inte bara tekniken, utan även älgar orsakar problem för trafiken på Botniabanan. Hittills har 21 älgar körts på mellan Umeå och Ö-vik sedan starten i augusti ?

Västerbottens Folkblad - 03 mar 11 kl. 16:31

Var femte tåg inställt på Botniabanan

Under det första halvåret med trafik på Botniabanan ställdes vart femte tåg in. Under det första halvåret med trafik på Botniabanan ställdes vart femte tåg in visar statistik från Norrtåg. Norrtåg och operatören Botniatåg har utvärderat hur trafiken fungerat sedan ?

DN - 05 apr 11 kl. 06:35

Nytt mobilnät kan störa Botniabanan

Efter de omfattande strulen på Botniabanan i Norrland kommer nu nästa problem som gäckar Trafikverket. Mobiloperatörernas nya 4G-master kan slå ut tågtrafiken. Botniabanan, ett av Sveriges största infrastrukturprojekt, har ständigt skakats av problem under de senaste 20 åren..

Västerbottens Folkblad - 17 jun 11 kl. 09:47

Nya problem för Botniabanan

Ådalsbanan och Botniabanan har drabbats av ett nytt bakslag. Ådalsbanan och Botniabanan har drabbats av ett nytt bakslag. Tidningen Ångermanland skriver att Kramfors kommuns miljö- och byggnämnd vägrar att ge ett så kallat sluttillstånd för tågtrafik genom Åskottunneln norr om ?

BT - 17 jun 11 kl. 11:02

Botniabanan långt dyrare än beräknat

Notan för Botniabanans trafikupplägg slutade på 26 miljarder kronor, mot planerade 11 miljarder kronor, konstaterar Riksrevisionen i en rapport.
Dessutom har restiderna förlängts eftersom underlaget för bygget av banan innehöll stora fel.
Sträckan Umeå-Sundsvall skulle ta 2 timmar och 20 minuter, men har nu blivit drygt 3 timmar.

Västerbottens Folkblad - 19 jan 12 kl. 07:55

Barnsjukdomar på Botniabanan

De nya tågen på Botniabanan är drabbade av barnsjukdomar som orsakat många inställda turer. De nya tågen på Botniabanan är drabbade av barnsjukdomar som orsakat många inställda turer.  Allehanda.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 12 kl. 20:58

Avgångar ställs in på Botniabanan

UMEÅ Ett tekniskt fel har upptäckts på Botniabanan. Det innebär att vissa av Botniatågs avgångar kommer att ställas in.UMEÅ Ett tekniskt fel har upptäckts på Botniabanan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.