DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 26 September, 17:04

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon packar årets julklapp varje vecka ? året omPå ICA Kvantum är det jul-afton ända fram till jul.
Inte nog med att den nyligen lanserade Matkassen snabbt blivit väldigt populär. Nu har den ju också korats till Årets julklapp.
? Kul, tycker Kristina Berg som därmed redan packar massor av julklappar varenda måndag.
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
ICA Kvantum, Matkassen, Årets, Kristina Berg, Matkassarna, ICA, Avesta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon packarårets , julklappvarje , vecka, åretom
Västerbottens Folkblad - 24 nov 15 kl. 07:54

Årets julklapp: Robotdammsugare

Årets julklapp är robotdammsugaren, enligt HUI Research. Det motiveras med att robotdammsugaren kombinerar efterfrågan på att frigöra tid för vänner och fritid, och har ett starkt fokus på hemmet. Förra året var träningsarmbandet årets julklapp, och året innan var det råsaftcentrifugen.

DI - 09 mar 15 kl. 10:51

Antalet öppet arbetslösa ökande vecka 10

Enligt Arbetsförmedlingen, AF, ökade antalet öppet arbetslösa med 791 personer vecka 10 jämfört med veckan före och uppgick till 202.421. Det innebär en minskning med 14.

DI - 28 dec 15 kl. 10:48

Fler öppet arbetslösa vecka 52

Enligt Arbetsförmedlingen, AF, ökade antalet öppet arbetslösa med 5.645 personer vecka 52 jämfört med veckan före och uppgick till 198.980.

DI - 24 feb 20 kl. 17:50

Klädförsäljningen i tyska butiker sjönk 6 procent under föregående vecka

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 6 procent under vecka 8 i år, i förhållande till motsvarande vecka året innan..

Affärsvärlden - 22 jul 14 kl. 15:25

Stark vecka för amerikansk detaljhandel

Omsättningen i den amerikanska detaljhandeln steg med 3,7 procent under den andra veckan i juli jämfört med motsvarande vecka året innan, enligt Johnson Redbook index..

DalaDemokraten - 20 jan 16 kl. 06:10

Debatt: En pensionär omkommer i brand varje vecka - erbjud individanpassat brandskydd

Alla människor kan drabbas av brand i hemmet, men äldre är särskilt utsatta när en brand inträffar. Varje vecka, året om, brinner en pensionär inne i sitt eget hem. Men med ett individanpassat brandskydd skulle färre äldre omkomma..

Dagensanalys.se - 14 nov 16 kl. 07:09

Vad blir årets julklapp 2016?

Minns ni wokpannan (1990), det elektroniska husdjuret (1997) och råsaftcentrifugen (2013)? Nästa vecka, tisdag 22 november, utser HUI årets julklapp för 29:e gången och oddsen pekar på att ett VR-headset ligger bra till. För att en produkt ska kunna bli utsedd till Årets Julklapp av HUI ska ett eller flera av följande kriterier uppfyllas:
• Produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse för året
• Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal
• Produkten ska representera den tid vi lever i Förra året utsågs robotdammsugaren till årets julklapp, och årets innan aktivitetsarmbandet, men den allra mest kända julklappen kommer nog från premiäråret 1988: bakmaskinen.

Dagensanalys.se - 09 nov 17 kl. 09:13

Vad blir årets julklapp 2017?

Minns ni wokpannan (1989), det elektroniska husdjuret (1997) och spikmattan (2009)? Eller aktivitetsarmbandet som hamnade överst 2014? Om en dryg vecka, tisdag 21 november, utser HUI årets julklapp för 30:e gången och oddsen pekar på att smarta högtalare och smarta klockor ligger bra till med en fotmassageapparat och en crock pot (slowcooker-gryta med tidsinställning) som mer analoga utmanare.

Dagens PS - 16 nov 16 kl. 07:00

Här är årets julklapp

Just nu tror vadslagningsbolaget Unibets spelare att VR-glasögon blir årets julklapp när HUI Research om knappt en vecka – tisdag 22 november – presenterar vinnaren. Oddset på VR-glasögon är fem gånger pengarna, men det finns flera heta prylar på listan. ”VR-glasögonen är favorittippade, men det finns flera starka kandidater i år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.