Hela Gotland > Nyheter

Monday, 28 September, 13:02

Hela Gotland - 17 nov 11 kl. 04:00

Eliten vill driva - med vinstkravALLMNT: Elitklubbarna vill ta hand om verksamhetsdriften i sporthallen.Med 200000 i vinstkrav - och lika mycket i regionalt driftstd.-Visst finns det tveksamheter, erknner Endre IF:s Harald Hoffman..
Läs mer på Hela Gotland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elitenvill , drivamed , vinstkrav
YLE - 28 jan 15 kl. 17:08

Ägare ställer vinstkrav på HSS Media

Efter nyheten om nya samarbetsförhandlingar vid HSS Media ställer Vasabladets huvudförtroendeman Viveca Dahl frågan varför ägaren Harry Schaumans stiftelse (HS) inte ger mer stöd. - Vi har haft den här diskussionen sedan början av 1990-talet då HS-stiftelsen tog över. De äger en hel del fastigheter, varför kan de inte ge mer stöd till oss?

Dagens PS - 17 okt 16 kl. 23:07

”Vi skiter fullständigt i vad eliten tycker”

Det har gått nästan 20 år sedan Andreas Wilson och Alexander Stocks träffades första gången. Tycke uppstod, som det brukar heta, i en stuga i skogen i vilken huvudrollsinnehavaren Rolf Lassgård flöt omkring i badrock mellan tagningarna. Alexander och Andreas förälskelse för varandra växte nämligen fram under en filminspelning där de båda var statister, berättar de i en intervju med Dagens PS.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Lööf stöttar Norman - vill se lägre vinstkrav

Näringsminister Annie Lööf backar nu upp Peter Norman om att det krävs lägre vinstkrav i näringslivet. Detta efter att regeringen sänkt avkastningskravet på Vattenfall med 15 procent..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Professor: Vinstkrav försämrar vården

Vinster inom vården är patientfientliga. Landstingen bör inte sluta vårdavtal med vårdinrättningar med vinstkrav. Det anser Inge Axelsson, professor vid Mittuniversitetet och överläkare vid Östersunds sjukhus..

Newsmill - 22 feb 12 kl. 21:05

Forskning visar att vinstkrav försämrar och fördyrar vården

http://www.newsmill.se/trackback/43310Medicinprofessor och överläkare: Ägarformen är avgörande för kvaliteten i vården enligt en forskningsöversikt som jag gjort.

DalaDemokraten - 07 aug 13 kl. 05:50

Vinstkrav hotar patientsäkerhet

Falun Apotekens vinstkrav hotar ?patientsäkerheten. Det anser Farmaciförbundets ledning ?

SvD - 28 mar 17 kl. 21:00

L: Rena vinstkrav bakom Stureplansprojektet

Omdaningen av Stureplanskvarteret får stora konsekvenser för stadsplaneringen i resten av Stockholm. Resultatet blir att det läggs betydande resurser för att försöka tillmötesgå vad som egentligen är rena vinstkrav, skriver Lotta Edholm och Björn Ljung, Liberalerna..

DN - 05 nov 17 kl. 13:46

Ekonom: Orealistiskt höga vinstkrav bäddar för nya finanskriser

Orealistiskt höga vinstkrav leder till osunt beteende. Många företag avstår från lönsamma investeringar och delar hellre ut kapital till ägarna. Det bäddar för nya finanskriser, menar ekonomen Thomas Franzén..

Kristianstadsbladet - 27 maj 18 kl. 14:00

Vinstkrav tas bort för att klara fiberutbyggnaden

Utbyggnaden av bredband på landsbygden riskerade att stanna av i sommar på grund av brist på lönsamhet. Nu får C4 Energi klartecken att köra vidare utan vinstkrav..

Sydsvenskan - 11 jul 11 kl. 00:03

"Eliten vill inte ha demokrati"

Sexton år efter massakern i Srebrenica går utvecklingen mot fred och demokrati på Balkan trögt. Nyckeln till en positiv utveckling finns inom det civila samhället, skriver Lena Ag och Hanna Sällström från Kvinna till kvinna.
Idag för sexton år sedan chockades Europa av rapporterna från Srebrenica.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.