Hela Gotland > Nyheter

Monday, 28 September, 16:06

Hela Gotland - 17 nov 11 kl. 04:00

36 miljoner till - för vägarALLMÄNT:.
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
AllmÄnt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 36 miljoner till för vägar
Cornucopia - 22 okt 14 kl. 16:16

Kilometerskatt är stöld från landets 67% privata vägar

Majoriteten av Sveriges bilvägar är privata, enskilda vägar, varav större delen inte ens får några statsbidrag. Kilometerskatt på tunga vägtransporter är alltså en stöld från privata vägar, som inte får del av dessa skatteintäkter.

Den socialistiska axelmakten har mage att kalla kilometerskatten för vägslitageavgift, men majoriteten av de svenska vägarna är inte statliga.

YLE - 03 okt 16 kl. 19:28

Fiskvägar i Billnäs och Åminnefors får bidrag av staten

Det utbröt jubelrop och glada miner när jordbruks- och miljöminister Kimmo Tiilikainen (C) hade pratat färdigt om fiskvägar i Billnäs bruk. Staten bidrar med 800 000 euro och det är den summan som gör att fiskvägarna kan byggas i Billnäs och Åminnefors. Hyvä me!

YLE - 31 mar 14 kl. 04:36

Var finns dåliga vägar och gator i Östnyland

Var i Östnyland finns det allmänna vägar eller gator som är i dåligt skick? Hjälp Yle Östnyland kartlägga problemvägarna och -gatorna. Vi vill med din hjälp samla in så många observationer som möjligt.

YLE - 28 apr 14 kl. 04:39

Vägar saknar namn i Vörå

Flera vägar i Vörå saknar namn och nummer och det kan göra det svårt för ambulans och brandkår att hitta fram. På grund av detta lämnades förra veckan in en motion in till fullmäktige där man anser att en revidering av alla vägar i kommunen borde göras. - Det finns vägar lite överallt som saknar namn och nummer.

YLE - 22 jun 14 kl. 08:27

Landsbygdens vägar blir bara sämre

Lagom till sommaren drar vägarbetena igång igen. Trots att finansieringen för vägunderhållen är den samma som i fjol, ökar mängden vägar som är i dåligt skick varje år. När pengarna tryter prioriteras huvudvägarna.

YLE - 06 okt 15 kl. 20:01

Planerna på fiskvägar i Svartån går framåt

Drömmen om fiskvägar i Svartån är nu ett steg närmare att bli sann. Planeringen har nu kommit så långt att det är aktuellt att ansöka om lov. I 30 år har fiskvägar i Svartån varit på tapeten.

YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

Cornucopia - 18 sep 17 kl. 10:10

Vänsterpartiet förvägrar folk ostbågar

Vänsterpartiet förvägrar svenska folket ostbågar och använder dessa som metafor för hur mycket skattehöjningen på investeringssparkonton innebär.
"Lenin. Kommuism!

Cornucopia - 18 sep 17 kl. 15:48

Regeringen överbeskattade svenska folket med 2 miljarder påsar ostbågar

Den offantliga verksamheten är så stor att den inte ens hinner göra av med beslutade utgifter. Således överbeskattades svenska folket med cirka 2 miljarder påsar ostbågar förra året, eller 34 miljarder kronor.
Ljuset är inte tänt och det är ingen hemma på Rosenbad.

HBL - 28 okt 12 kl. 10:42

Asfaltvägar blir grusvägar på grund av penningbrist

Det är speciellt vägar med mindre trafik som hotas.Penningbrist leder till att många asfalterade vägar förvandlas till grusvägar. Till exempel har Närings-, trafik- och miljöcentralen i Norra Savolax gjort upp en plan enligt vilken cirka 100 kilometer asfalterade vägar permanent ska ändras till grusvägar i tre landskap i östra Finland.

YLE - 07 maj 16 kl. 08:00

Många vägar i Borgå livsfarliga för cyklister

Största delen av landsvägarna i Borgå är inte i tillräckligt bra skick, inte i alla fall upplevda från cykelsadeln. Det säger Akilles cykelsektions ordförande Ari Perälä. - Jag måste nog säga att många vägar i Borgå är i verkligt dåligt skick.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.